Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Facira

Members
 • Мнения

  492
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  20

Facira last won the day on Март 3

Facira had the most liked content!

Относно Facira

 • Ранг
  Papa Bear

Profile Information

 • Gender
  Male

Последни посетители

586 профилни разглеждания
 1. вътрешни лица от койнбейс отдавна се подозират с прилични доказателства за търговия с вътрешна информация на няколко пъти, а си представи, колко пъти са го правили без да ги забележат. и другият казус, coinbase твърди, че техния $COIN ще бъде бъдещето, но в същото време вътрешните лица и директорите си продадат 50-80 и дори 100% от акциите п.с. аз бих казал, че отдавна имат достатъчно койни и сигурни позиции в топ100 рич листа
 2. *поне 30 милиарда не му мърдат до края на годината.
 3. всичко, което не отговаря на разказа, създаден и популяризиран от MSM и корумпирани политици ще бъде "цензурирано"(модерната дума за потисничество и тирания) https://www.forbes.com/sites/carlieporterfield/2021/03/01/twitter-takes-aim-at-coronavirus-vaccine-misinformation-with-new-labels-strike-system/?sh=23763b234603&utm_medium=social&utm_source=ForbesMainTwitter&utm_campaign=socialflowForbesMainTwitter
 4. още паника от централните банки и правителствата в превод ни казват - "няма да ви позволим да се освободите от правителствената парична система толкова лесно".
 5. сега усещаш как съм се чувствал, като ви разправях, че го обичам и ненавиждам едновременно тоя скам с времето ще разбереш, че в краткосрочен план е хубаво, но в дългосрочен няма ползи и освен централизирана империя, няма нищо хубаво.
 6. докладът е пълен с примери, когато tether е действал незаконно, брато. прочете ли го? министерството на отбраната ще хареса тези неща, изведени на бял свят най-накрая. това просто не е в юрисдикцията на NYAG
 7. хазартни личности има всякакви, някой дори не го харесват това 10х
 8. Няма нужда от притеснение, онзи ден последно напечатаха $Т800М, днес се очаква новото отпечатване. само почистват позиции и продължаваме нагоре just tether
 9. Благодаря, не виждам наистина защо да продължаваме тази дискусия с теб, Ванка. В наши дни дори няма валути, подкрепени 1-1... прочети за отпускане на заеми с частичен резерв и рехипотекация. Да, не можеш да видиш реално, колко пари влизат в реално време, но виждаш търговията и превъртените обеми за 24 часа, които можеш да влезеш и да провериш в coingecko и CMC за справка, с които можеш да си направиш заключение и реално, колко USD/USDT влизат и превъртат бтц.
 10. Искаш да кажеш, че подкрепяш понци схемата, която създава пари от въздуха, с които купуват бтц, а цената му се покача в отговор на "търсенето" и когато решат продават, за да вкарат истински долари в "резервите си" и въпреки това твърдиш, че няма измама? защото без одит и прозрачност, можем да вземем примера ми или близък до него, за да опишем случващото се. Никой не говори, че тетър ще съсипе и унищожи бтц, но вредата за пазара ще е голяма и тук при ifinex също са замесени банкери с влияние. wirecard беше една от най-големите технологични компании в Германия с капитализация от $20+ милиарда, доскоро. за първи път се установяват подозрителни дейности в компанията около 2006-та , но отне 14 години докато къщата от карти се разпадна, докато акциите им си растяха. днес компанията е в несъстоятелност и на практика не струва нищо. Когато / ако "това л@йно се удари във вентилатора" на тетър, крипто притежателите ще се обърнат назад със същото недоумение както инвеститорите във wirecard и ще се питат, "ама не беше ли доказано, че всичките тези приказки за измама и FUD отдавна са фалшиви?" И пак да кажа, това няма да убие бтц, но щети и последствия ще има. Ти казваш, 10% от новите пари влизат на пазара чрез тетър, докато реалността е жестока и ти отказваш да я видиш Така че с 50% или повече, цената отива на където си решат Измамата в байнанс с хилядито шитове, пъмп'н дъмп схемите си е отново казино, дори новобранките го научават, но по трудния начин. Да не забравяме, че байнанс "усвояват" най-много тетър от всички останали борси. Не знам кой какво ще приеме, но знам, че банките не обичат да им пипат от пая и когато пораснем още малко повярвай, ще започнат "рестрикциите" срещу нас.
 11. Институционалните инвеститори не купуват тетър, за да отидат и да си купят бтц от борсите (има хора, които го правят, но с друга цел и не спадат в графата "инвеститори"). Никога не съм срещал клиент да иска да вкара милиони, за да си купи тетър и след това бтц.
 12. за да не шарим другата тема, първоначално тетър беше "еквивалент" 1-1 с USD, "обезпечен с реални долари" https://web.archive.org/web/20190219054619/https://tether.to/ докато малко след това, тетър започва да твърди, че вече не се обезпечават 1-1 с USD, а вече и от активи считани за криптовалути, като BTC или заеми на филиали https://web.archive.org/web/20190304165618/https://tether.to/ и дори собственият им адвокат Stuart Hoegner признава, че "резервите" им сa подкрепени едва на 74% с кеш https://amyhcastor.files.wordpress.com/2019/01/408190972-stuart-hoegner-affidavit-4-30.pdf с тази скорост силно се съмнявам днес да разполагат и с половината USD за тези $35B. Ванка, колко още време ти е нужно, за да осъзнаеш, че си бил излъган и намесата на тетър в крипто пазара е голяма. най-малкото, което може да ти се набие в очите е, когато са ти обещали обезпечение 1-1 с USD, а не са и това е измама. в момента, "100% обезпечени с резерви" буквално означава нищо, 0 zero. докато истински одит и прозрачност не бъдат представени, тетър си остава понзи, отпечатвано от въздуха и няма какво да пишем или правим, за да променим това. можеш да вярваш на думите на Паоло и на една банка на Бахамите с подозрителни бизнес отношения със собствените си клиенти, но всичко приключва до там.
 13. Ванка треската те е обхванала и шамана в теб се опитва да преподаде някой шамански проповеди, как хората мислели предния път ама този път мислели другояче бла бла виж, 3к вече е далеч имайки предвид АТХ 50к и такова пропадане ще бъде -94%, което ще доведе до масови самоубийства , затова 10-15к е новото 3к като видя графиката от къде си черпи данните и просто отказвам всякакъв коментар по темата, моли се само да не гръмне тетъра, че тогава "много други си мислят че не може цената толкова нагоре да отива" ще ни изненада, мъжката.
 14. Facira

  Вицове и смешки

  не че го гледам, но този ми беше излязъл в клип преди ден два с Неделин Маринов, skyway измамника.
×
×
 • Създай нов...