Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Facira

Members
 • Posts

  499
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Facira last won the day on July 2 2021

Facira had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,207 profile views

Facira's Achievements

 1. не го виждам така, но да кажем, че всеки си го вижда, както му е удобно
 2. Колкото повече цената остава под линията на S2F модела, толкова по-висок ще бъде пробивът на Bitcoin и целият крипто пазар, пазарния цикъл много наподобява този от 2013та и късна есен-зима очакваме развръзката. радвайте се на летните дни и не се боцкайте с експериментални ваксини - ако цените живота си, разбира се.
 3. докато пазара е налегнат от страх, кръв, сълзи и гняв, не забравяйте да гледате мащабно на картинката не се разделяйте със скъпоценното си, вземете още.
 4. така започват опитите за централизация, при затворени врати. бтц не се нуждае от милиардери, които да решават и тласкат развитието на мрежата... за нода си напълно прав.
 5. обикновен FUD от големите, за да оберат малките и слабите ръце, а 50% промоция е повече от добър вход и както виждаме долу уикенда борсите бяха заредени с кеш, за да изкупуват същите тия, където продават панически и да не отиде на 0 с туита на Мъск(долния манипулатор, компанията му е един балон, а патентите му са на 100г+, буквално той и компанията му са една лъжа), бана на Китай който го слушаме от 2013та и винаги приключва с експоненциален растеж за бтц, просто големите искат да ни вземат стотинките евтино. после разследването на байнанс, за пране на пари и укриване на данъци, за мен не е изобщо учудващо, още миналата година споменах, че се изнасят(или поне опитват заобиколно) от САЩ, заради потенциалните им бъдещи проблеми със закона, отново FUD, бавните и корумпирани регулатори, нищо няма да направят. същото и със скорошните новини около тетър, че не бил напълно бакнат(никога не е бил и на половина), но отново е само за да ни вземат койните евтино. JP morgan през два дни си сменят мнението за бтц, явно конкуренция на Мъск-а ще стават и така... стискайте койните и купувайте на всеки по-голям дип, 50% не са за изпускане.
 6. от бавни институции и регулатори ми се отщя да съм мечка... без значение дали са български или американски такива, корупцията на високо ниво е еднаква(това за делата срещу финекса)
 7. вътрешни лица от койнбейс отдавна се подозират с прилични доказателства за търговия с вътрешна информация на няколко пъти, а си представи, колко пъти са го правили без да ги забележат. и другият казус, coinbase твърди, че техния $COIN ще бъде бъдещето, но в същото време вътрешните лица и директорите си продадат 50-80 и дори 100% от акциите п.с. аз бих казал, че отдавна имат достатъчно койни и сигурни позиции в топ100 рич листа
 8. *поне 30 милиарда не му мърдат до края на годината.
 9. още паника от централните банки и правителствата в превод ни казват - "няма да ви позволим да се освободите от правителствената парична система толкова лесно".
 10. сега усещаш как съм се чувствал, като ви разправях, че го обичам и ненавиждам едновременно тоя скам с времето ще разбереш, че в краткосрочен план е хубаво, но в дългосрочен няма ползи и освен централизирана империя, няма нищо хубаво.
 11. докладът е пълен с примери, когато tether е действал незаконно, брато. прочете ли го? министерството на отбраната ще хареса тези неща, изведени на бял свят най-накрая. това просто не е в юрисдикцията на NYAG
 12. хазартни личности има всякакви, някой дори не го харесват това 10х
 13. Няма нужда от притеснение, онзи ден последно напечатаха $Т800М, днес се очаква новото отпечатване. само почистват позиции и продължаваме нагоре just tether
×
×
 • Create New...