Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Facira

Members
 • Posts

  499
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Posts posted by Facira

 1. Колкото повече цената остава под линията на S2F модела, толкова по-висок ще бъде пробивът на Bitcoin и целият крипто пазар, пазарния цикъл много наподобява този от 2013та и късна есен-зима очакваме развръзката.

   

  радвайте се на летните дни и не се боцкайте с експериментални ваксини - ако цените живота си, разбира се.

 2. Преди 13 часа, Wabi написа:

  Честно казано досега не видях нито 1 анализатор, от тия с повечко стаж, да обясни какво се случва. Манипулацията е брутална, пада по-бързо от върха през 2017-та, а сега връх въобще не е имало, интересното е, че почти нищо не се продава по борсите, но цената пада ли пада с брутален темп заради разните деривати и простотии.

   

  обикновен FUD от големите, за да оберат малките и слабите ръце, а 50% промоция е повече от добър вход и както виждаме долу уикенда борсите бяха заредени с кеш, за да изкупуват същите тия, където продават панически и да не отиде на 0


  E2BK54_WUAUuEOJ.png

  E1uterJXoAMj6CF.png


  с туита на Мъск(долния манипулатор, компанията му е един балон, а патентите му са на 100г+, буквално той и компанията му са една лъжа), бана на Китай който го слушаме от 2013та и винаги приключва с експоненциален растеж за бтц, просто големите искат да ни вземат стотинките евтино. после разследването на байнанс, за пране на пари и укриване на данъци, за мен не е изобщо учудващо, още миналата година споменах, че се изнасят(или поне опитват заобиколно) от САЩ, заради потенциалните им бъдещи проблеми със закона, отново FUD, бавните и корумпирани регулатори, нищо няма да направят. същото и със скорошните новини около тетър, че не бил напълно бакнат(никога не е бил и на половина), но отново е само за да ни вземат койните евтино. JP morgan през два дни си сменят мнението за бтц, явно конкуренция на Мъск-а ще стават и така... стискайте койните и купувайте на всеки по-голям дип, 50% не са за изпускане.

 3. Преди 1 час, ivan написа:

  Coinbase insiders and investors sold about $5 billion in shares in total during the leading cryptocurrency exchange’s first day of trading on the Nasdaq earlier this week, according to series of filings made Friday with the U.S. Securities and Exchange Commission.

  Следва пазарене, ако вече не са и напазарували...

   

  вътрешни лица от койнбейс отдавна се подозират с прилични доказателства за търговия с вътрешна информация на няколко пъти, а си представи, колко пъти са го правили без да ги забележат.

  и другият казус, coinbase твърди, че техния $COIN ще бъде бъдещето, но в същото време вътрешните лица и директорите си продадат 50-80 и дори 100% от акциите

  п.с. аз бих казал, че отдавна имат достатъчно койни и сигурни позиции в топ100 рич листа

 4. На 19.02.2021 г. at 9:45, vamp111 написа:

  USDT е топа брат от както го ползвам се влюбих, толкова много употреба, а хората само плюят по него. Ако беше децентрализирано кат Биткойна, щеше даже да е по-добро!

  сега усещаш как съм се чувствал, като ви разправях, че го обичам и ненавиждам едновременно тоя скам :)

  с времето ще разбереш, че в краткосрочен план е хубаво, но в дългосрочен няма ползи и освен централизирана империя, няма нищо хубаво.

 5. Преди 4 часа, ivan написа:

  Май вече беше каквото беше с фъда ....

  Преди 4 часа, vamp111 написа:

  официално на @Facira може да му викате "Тaпира" 

   

   

  докладът е пълен с примери, когато tether е действал незаконно, брато. прочете ли го?

  министерството на отбраната ще хареса тези неща, изведени на бял свят най-накрая.

  това просто не е в юрисдикцията на NYAG

  G9lSstU.jpg

 6. Преди 1 час, ivan написа:

  Дали подкрепям тетъра по скоро да, пък как го правят стига да вдига цената на биткойна ми е ок.

   

  Благодаря, не виждам наистина защо да продължаваме тази дискусия с теб, Ванка. :rolleyes:

  В наши дни дори няма валути, подкрепени 1-1... прочети за отпускане на заеми с частичен резерв и рехипотекация.

   

  Да, не можеш да видиш реално, колко пари влизат в реално време, но виждаш търговията и превъртените обеми за 24 часа, които можеш да влезеш и да провериш в coingecko и CMC за справка, с които можеш да си направиш заключение и реално, колко USD/USDT влизат и превъртат бтц.

 7. Искаш да кажеш, че подкрепяш понци схемата, която създава пари от въздуха, с които купуват бтц, а цената му се покача в отговор на "търсенето" и когато решат продават, за да вкарат истински долари в "резервите си" и въпреки това твърдиш, че няма измама? защото без одит и прозрачност, можем да вземем примера ми или близък до него, за да опишем случващото се.

  Никой не говори, че тетър ще съсипе и унищожи бтц, но вредата за пазара ще е голяма и тук при ifinex също са замесени банкери с влияние.

  wirecard беше една от най-големите технологични компании в Германия с капитализация от $20+ милиарда, доскоро. за първи път се установяват подозрителни дейности в компанията около 2006-та , но отне 14 години докато къщата от карти се разпадна, докато акциите им си растяха. днес компанията е в несъстоятелност и на практика не струва нищо.

  Когато / ако "това л@йно се удари във вентилатора" на тетър, крипто притежателите ще се обърнат назад със същото недоумение както инвеститорите във wirecard и ще се питат, "ама не беше ли доказано, че всичките тези приказки за измама и FUD отдавна са фалшиви?"

  И пак да кажа, това няма да убие бтц, но щети и последствия ще има.

  Ти казваш, 10% от новите пари влизат на пазара чрез тетър, докато реалността е жестока и ти отказваш да я видиш

  wGjdejc.png

  tCcVoga.png

  Така че с 50% или повече, цената отива на където си решат :ph34r:

   

  Измамата в байнанс с хилядито шитове, пъмп'н дъмп схемите си е отново казино, дори новобранките го научават, но по трудния начин. Да не забравяме, че байнанс "усвояват" най-много тетър от всички останали борси.

  Не знам кой какво ще приеме, но знам, че банките не обичат да им пипат от пая и когато пораснем още малко повярвай, ще започнат "рестрикциите" срещу нас.

 8. Институционалните инвеститори не купуват тетър, за да отидат и да си купят бтц от борсите (има хора, които го правят, но с друга цел и не спадат в графата "инвеститори"). Никога не съм срещал клиент да иска да вкара милиони, за да си купи тетър и след това бтц. :)

 9. Преди 6 часа, ivan написа:

   

  Престанете с измислените ви разбирания за тетър за манипулация, за това че борсите рисуват (нещо повече от ден два цената).

  • Много е важно да се знае какво беше предишният бул тренд и защо спря! Колкото повече растеше цената, толкова повече стари холдъри продаваха! И просто ретейла не можа да им смогне!
  • Когато падна на 6к се срина до 3к защото КЕШ компания и техният фалшив сатоши се скараха и продадоха биткойни на пазара за да могат да си помпят тъпите проекти.

   

  за да не шарим другата тема,

   

  първоначално тетър беше "еквивалент" 1-1 с USD, "обезпечен с реални долари" https://web.archive.org/web/20190219054619/https://tether.to/

  докато малко след това, тетър започва да твърди, че вече не се обезпечават 1-1 с USD, а вече и от активи считани за криптовалути, като BTC или заеми на филиали https://web.archive.org/web/20190304165618/https://tether.to/

  и дори собственият им адвокат Stuart Hoegner признава, че "резервите" им сa подкрепени едва на 74% с кеш https://amyhcastor.files.wordpress.com/2019/01/408190972-stuart-hoegner-affidavit-4-30.pdf

  с тази скорост силно се съмнявам днес да разполагат и с половината USD за тези $35B.

   

  Ванка, колко още време ти е нужно, за да осъзнаеш, че си бил излъган и намесата на тетър в крипто пазара е голяма. най-малкото, което може да ти се набие в очите е, когато са ти обещали обезпечение 1-1 с USD, а не са и това е измама. в момента, "100% обезпечени с резерви" буквално означава нищо, 0 zero.

  докато истински одит и прозрачност не бъдат представени, тетър си остава понзи, отпечатвано от въздуха и няма какво да пишем или правим, за да променим това. можеш да вярваш на думите на Паоло и на една банка на Бахамите с подозрителни бизнес отношения със собствените си клиенти, но всичко приключва до там.

 10. Ванка треската те е обхванала и шамана в теб се опитва да преподаде някой шамански проповеди, как хората мислели предния път ама този път мислели другояче бла бла

  виж, 3к вече е далеч имайки предвид АТХ 50к и такова пропадане ще бъде -94%, което ще доведе до масови самоубийства :lol:, затова 10-15к е новото 3к

  като видя графиката от къде си черпи данните и просто отказвам всякакъв коментар по темата, моли се само да не гръмне тетъра, че тогава "много други си мислят че не може цената толкова нагоре да отива" ще ни изненада, мъжката. :(

 11. На 13.02.2021 г. at 21:49, batibon написа:

  Все някъде трябва да слагам това което тубата мисли че ще ми е полезно...

  Този път сме у Варна    

  Прясно -прясно...

  И не забравяйте...ако си купувате кола...кажете че Българския Крипто - канал Ви праща...

  не че го гледам, но този ми беше излязъл в клип преди ден два с Неделин Маринов, skyway измамника.

 12. Преди 4 часа, ivan написа:

  Надявм се да знаеш че това до голяма степен са суапове.  И да печатат и нека и повече да печатат а това с тънкият въздух.... не мисля че толкова тънък.

  разбира се, резервите им може да са бтц закупени с отпечатани тетъри от тънък слой въздух, но едва ли ще мине в съда това:

  тетър бакнат от бтц резерви, закупени с новоотпечатан тетър

  giphy.gif

   

  до момента тетър не е одитиран и никой не е проверил банкрола им ако там наистина има $30 милиарда покрити дори на 70% с фиат или може би ти, Ванка, някак си успял да провериш и докажеш това?

×
×
 • Create New...