Jump to content
hash.bg - биткойн форум

CtrlAltWarrior

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CtrlAltWarrior's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Понеже си падам по социологията и статистиката, а форумът е доста специализиран във сферата и анкетата би била един ориентир къде се намираме в цялата Бг крипто среда. Аз за съжаление влезнах доста късно, макар че следях материята още откакто беше с трицифрена стойност, но какво да се прави. Все пак по-добре късно отколкото никога! Също така би ми било интересно да споделите колко време ви отне т.н. точка на пречупване от момента, в който вникнахте в материята до момента, в който инвестирахте?
 2. ВАмп, Иване, благодаря за отговорите, чел съм доста, но явно не съм дочел. Значи всичко с децентрализацията е ОК
 3. Добре, да приемем, че големите т.н. институционални рибоци, МикроСтратеджита са го налазили, ()колко пък да са го налазили) да приемем също, че има стари ходлъри, държащи големи количества,около 20 процента изгубени койни, 20 процента по борсите и сметката пак не излиза.
 4. Колеги, как бихте коментирали това: https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-11-18/bitcoin-whales-ownership-concentration-is-rising-during-rally https://money.bg/finance/95-ot-bitcoin-e-pod-kontrola-na-2-ot-portfeylite.html (превод на горната статия) Знаех си, че процентът е много голям, но чак пък 95!? Не мисля, че това е много добре за системата като цяло. Децентрализация, ама друг път!?
 5. Според мен ще видим първо 20 k и после сурррр.... Но ние можем да си гадаем колкото си искаме, важното е режисьорите какво са намислили.
 6. Е то всички купили се надяват, успех ти/ни желая! В крайна сметка или ще е нагоре, или надолу. Но чисто исторически четох, че септември си е по-червеничък месец поне на стоковите пазари. Но сега идват избори и този път може би е различно!? https://www.marketwatch.com/story/the-stock-market-is-on-a-tear-but-now-comes-september-the-worst-month-of-the-year-2020-08-28
 7. Здравейте, може би сте чували за един доста различен и амбициозен проект, наречен Pi Network, създаден от Стандфордски учени. Мисията им е да създадат смарт контракт платформа и p2p маркетплейс. Повече информация може да узнаете от тяхната доста подробна "бяла хартия". -> https://minepi.com/white-paper Става въпрос за "майнинг" на телефона, но майнинг го слагам в кавички, защото в момента не е точно майнинг, а логване на всеки 24 часа с цел продължаване на копането. В момента проектът е на етап Testnet и все още се очаква дата за Mainnet. Приложението може да си го дръпнете напълно безопасно от магазините за приложения на Гугъл и Епъл. Плюсове: * Обещаващ амбициозен нишов проект. * Не изразходва абсолютно никаква батерия и съвсем нищожно количество данни. * Не губите нищо, просто се логвате веднъж на 24 часа и сте в играта! Ако искате да ударите едно рамо при регистрацията може да използвате рефералният ми линк baiganio. Успех!
 8. Не ти работят, линковете, приятееел. Дай го нормално без тия шортъри, тарикат!
 9. Голямо ловджийско обоняние имате, господа. Не знам българско ли е, или стандфордско, но си го "копкам" от известно време и се облизвам като излезне на борсата. Може нищо да не спечеля, но пък и нищо не губя. Факт е, че малкият и сплотен екип изглежда, че усилено работи, пускат нодчета, тестнетчета, дапчета, мапчета. Поживьом, увыдым!
 10. Ама защо да чакаме чак по-следващата, мисля, че вече започнаааааааа Майтапа настрана, какво те кара да мислиш, че новото рали ще започне тогава? Аз лично смятам, че целият септември ще е сеч както на Nyse-то, така и при златото, и олиото, и криптосферата. Сега както го стабилизираха около 10 к напълно в стила им е да направят един фейк бул трап докъм 11, 11 и нещо и после пак суррр надолууу.
 11. Здравейте, уважаеми блокчейн експерти! От доста време следя чудесния ви форум и смятам, че е доста полезен за нас, обикновените хора, и понеже не видях да се споменава за новият проект на ко-създателите на Ethereum, наречен Polkadot, та реших да ви питам мислите ли , че новата монетка може да флипне големият батко Ethereum и въобще какъв е потенциалът й като технология?
×
×
 • Create New...