Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Cryptomaniac

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Cryptomaniac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Да, без да искам постнах една тема два пъти понеже ми е за първи път. След това се опитах да изтрия едната, но не успях. Интересното е защо ми изтрихте втората която беше посетена повече пъти и имах вече отговори, а не тази.
 2. Към админите. Защо ми изтрихте предишната тема, в която имах отговори по темата?
 3. Ами не знам колко е сигурно ама цените им най-ниски.
 4. Хайде де, никой ли не е ползвал услугите на тези сайтове да си изкаже мнението. Интересува ме най вече Bonex. Те предлагат най-изгодни курсове но са най-нови на пазара. Може ли да им се довери човек за по-сериозни суми?
 5. Здравейте, Мисля да продам известно количество коини. Та в тази връзка, кой от българските сайтове бихте ме посъветвали да използвам за продажба на по-голямо количество биткойни? Спрял съм се за сега на: crypto.bg, xchange.bg, altcoins.bg i bonex.bg. По принцип най-изгоден е курса на bonex. Какво мислите за тях, коректни ли са? Мога ли да им се доверя?
 6. Здравейте, Мисля да продам известно количество коини. Та в тази връзка, кой от българските сайтове бихте ме посъветвали да използвам за продажба на по-голямо количество биткойни? Спрял съм се за сега на: crypto.bg, xchange.bg, altcoins.bg i bonex.bg. По принцип най-изгоден е курса на bonex. Какво мислите за тях, коректни ли са? Мога ли да им се доверя?
×
×
 • Create New...