Jump to content
hash.bg - биткойн форум

bersi

Members
 • Posts

  66
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by bersi

 1. Чак 100к много ми се струва Според мен повечето не могат да правят преводи от/към борси (вероятно заради банките), затова се регват там.
 2. Въпреки това, цената е нагоре..ще тества 40к...
 3. Ако не удържи 28, отиваме май на 24
 4. Кои борси и wallet и го подържат?
 5. Може би тъкмо за него правят цена сега, аз поне реална причина за спада не виждам. Нещо случило ли се е? Не.
 6. Не бъди Като гледам към борсите как се стичат коини незнам, може и да заоре под 40
 7. Здравейте прятели! Кажете някой порфейл за Usdt през trc20 мрежата на Tron, че през Eth направо взеха да дерат кожи .Гледах наличните (Jaxx, Ex....) никъде не мога да намеря.
 8. Я да видим акциите на тесла дали няма да последват срива на Биткойн
 9. Май някой разтоварва за Eтери
 10. На cobo то не му трябва и sd карта (която може да бъде компроментирана) даже - напълно офлайн си е. Отделно има и Multi-Coin версия. Според мен тва е машинката.
 11. Здравейте приятели! Някой ползвал ли е това? https://cobo.com/hardware-wallet
 12. Отиде... срина сееее цели...3%, ко шъ праим сиа?
 13. Към 2030 година в САЩ цената на слънчевата енергия ще падне до 2 цента за киловатчас https://www.kaldata.com/it-новини/към-2030-година-в-сащ-цената-на-слънчевата-358404.html В Калифорния се изгражда рекордно голяма ферма за добив на биткойни с помощта на слънчева енергия https://www.kaldata.com/it-новини/в-калифорния-се-изгражда-рекордно-гол-312991.html Общо взето както посочиха по-горе, голяма част от тока е еко и е далече от цивилизацията, т.е изграждане на система за пренос струва мн. мн. пари
 14. Днес май ще ударим нов ATH, чакаме да се събудят мириканците Между другото 2 трлн капитализация я михаме кът малка гара...:)
 15. За по-голяма сигурност най-малко 4-5 различни флашки или сд карти, отделно на няколко облака.
 16. Най-коварно ще е да направят някаква държавна криптовалута, която могат да "изключват". Примерно нещо не им харесваш, знаят ти порфейла и директно го изкл. от мрежата и оставаш гладен, понеже няма и кеш...прекалено зловещо звучи, но като гледам как пуснаха короната, няма да се учудя и на това...
 17. На правителствата Криптото не им пречи (иначе отдавна да бяха го ограничили/забранили) - даже си мисля, че някак си тихичко го "толерират" за да се разсрастне. Пречи им кеша, самия кеш в много страни се приравнява на "illegal" и е на практика непроследим (да не говорим и , че и лесно се фалшифицира), което не може да се каже за криптото Oт гoдини швeдитe ĸaзвaт, чe "aĸo плaщaш ĸeш, знaчи нeщo нe e нapeд". https://money.bg/travel/shvetsiya-koyato-pusna-parva-knizhnite-pari-v-evropa-e-na-pat-da-se-otkazhe-ot-tyah-zavinagi.html
 18. Вече никой неще да продава евтинко . Няколко пъти се пробва на 50, но никой не се връзва....:)
 19. Сега остава и Безос да го направи и "глей ко стаа"
 20. При хартиения вариант (генерираш от офлайн комп, който не става повече онлайн) помниш само bip38 паролата, частния (криптиран) ключ, може да го качиш на флашки мейли или online storage. Дори да е на лист хартия някъде, никой не може да ви изхарчи коините, без да вкара паролата (ако е цифра, 10 букви+ някой спец знак, никога няма да бъде декриптирана)! При Софтуерните и хардуерните обаче, имаш да помниш паролата + сиида, който пак трябва да криптираш с парола и качиш на горните неща. Ако ви намерят/откраднат сиида обаче - губите всичко!
 21. И кво е станало днес? Аз виждам цена 54760 $....мин год по туй време беше.... 50к по-малко
 22. 100 k аз ги виждам още Април, само в Us "изкопаха" почти 2 тлн $, Ецб и те не остават назад. Само 1% от тез да влязат в крипто, цената ще удари 100к.
×
×
 • Create New...