Jump to content
hash.bg - биткойн форум

stanimirbi

Members
 • Мнения

  56
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

stanimirbi last won the day on Февруари 4

stanimirbi had the most liked content!

Относно stanimirbi

 • Ранг
  Advanced Member

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Досега не бях виждал цената за части от секундата да спада и да се повишава с 1000 долара.Яко надлъгване пада между големите китове и големите мечоци. Само гледам играта отстрани иначе много яко се влиза вътре
 2. Наистина,може да не пишат,но доста хора четем.
 3. От тези подскачания нагоре надолу след публикации на Мъск си мисля,че биткойна ще загуби тежест.Аз ако имам милиарди за инвестиране(не че сега и в следващите 20 живота ще имам),не бих ги инвестирал в нещо което зависи от социалната мрежа на някой,било то Илон Мъск.Някак несериозно взе да става.
 4. Е той естествено,ако ще го прави първо ще продаде.Както стана преди няколко дена.Тесла са купили декември биткойни за 1.5 млрд. ,но не го обявиха,а се подразбра от данъчната им декларация и "В ретроспекция беше неизбежно"
 5. Представям си ако св. Илон Мъск напише в Туитър ,че Биткойна е булшит и че си продава всички активи в биткойни какво ще стане.Накрая на цирка ще е нещо такова.
 6. Ще рискувам и ще чакам в Тетър движение надолу.На 38800-38900 пак ще има спиране известно време,ако и тогава пробие хващам за нагоре.Това си е мое мнение разбира се,нека никой не се ангажира с него
 7. Аз когато видях,че се засили и тръгна със свещ и половина надолу,веднага обърнах в Театър и като видях още колко се спусна викам айде ударих кьоравото.Но като се спря и реших да купувам койни Binance известно време не реагира(дали нарочно незнам)После когато се върна нагоре,горе долу пак на същото място,че и по-нагоре пак купих. Взе да ми писва от такива циркаджийски номера.То явно това е модела да спечелят само определени слоеве и така. Ще кеш-аутна най-накрая и няма да се занимавам. От доста време наблюдавам SUSHI и се чудя,защо няма зависимост с биткойна и другите валути. Първо в 9.30 Мъск напомпа Догето и тръгна с 40% нагоре.В 10.00 тръгна биткойна надолу и повлече всички яко надолу.Срсвнявах ги няколко часа.Всичко се случва едновременно при най-конвертируемите.Само SUSHI не направи рязка промяна.А го гледам от няколко дена,всеки ден нов връх и 10-ина% отгоре.С UNI- то е пак подобна работата отвреме навреме му се различава курса с биткойна и тогава добре се печели когато се кръстоса UNI/BTC. От няколко дена си играя и правя разни манипулации и с другите валути и всички като че ли са вързани. От 07.01 прехвърлих всичко изкопано в Binance и взех да си цъкам нагоре-надолу.Засега съм си доволен.Интересно ми е ,някой можели да ми обясни кое определя общия едновременен курс(цена) на криптовалутите по всички борси едновременно.Ясно е че когато се продава една валута тя поевтинява и обратно,но защо е точно еднакво на всички борси. Може въпроса ми да се стори много прост от тъп човек,но имам инженерно ,не икономическо образование.Сега ме е яд,че не учих икономика едно време.
 8. Все си мисля,че ще има още едно яко слизане надолу.За да скочиш още по-нависоко,трябва да приклекнеш доста надолу,за да се засилиш добре нагоре.
 9. Като гледам нивото 38800-38900 е много важно дали ще се пробие.После става още по-интересно.
 10. Може и сигурно има и такива,които ги дават и чакат.Даже и са ги сметнали колко ще се вземат. Не е луд този,който яде баницата....
 11. И аз така мисля,тетъра е супер.
 12. На по-прост език казано ситуацията е следната: Да речем в света има 21 скъпоценни камъка,като 3 от тях все още са заровени и откриването им става все по-трудно.Всички вече знаят,че ще струват вече скъпо и още по-скъпо. 10 камъка държат най-богатите и властни хора,които вече ги използват за изкарването на повече пари и искат да купят още,за да имат повече власт и пари естествено. 5 от тях държат няколко по-дребни предприемачи. 3 от тях са разпределени на милион късчета в обикновенни душици,които се опитват с тарикатлъци да припечелят по-нещо. И в момента всеки си ги стиска и чака цената да стане по-голяма,но след като няма предлагане, има период на застой и цената си пада.Има търсене,но няма предлагане. Затова излизат разни "глашатаи" получили разни облаги и които тълпата ги познава да казват,че камъните са много скъпи,с идеята да вдигнат цената.Но явно не се получава. След като никой не ги търси, движението надолу е неизбежно и чак след това размърдване ще следва и движение нагоре за преразпределение.
 13. Ако Мъск не беше направил този номер,едва ли биткойна щеше да скочи през уикенда на 37500 както беше писал vamp111. Отначало и аз му се удивих,че е познал,но след като падна цената на другия ден на всички стана ясно,че е циркова постановка на големите. Може би,ако не беше този номер сега биткойна можеше да стигне до 28к. Но все пак,няма значение,редно е да поздравя vamp111 за печалбата. Да му е честито.Още много по-толкова да направи...
 14. Вчера по едно време следобяд бях обърнал всичко в UNISUAP и снощи когато падна биткойна обърнах в него. Днес като гледам цената на еднорозите каква е съм пропуснал голяма печалба,ако бях изчакал днес да го направя.Някои са знаели,ама....
 15. Между другото в Binance нямаше проблеми между двете големи движения,тогава търгувах UNISWAP-USDT в опит да хвана влака нагоре.
×
×
 • Създай нов...