Jump to content
hash.bg - биткойн форум

veznata

Members
 • Мнения

  55
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

veznata last won the day on Май 12

veznata had the most liked content!

Относно veznata

 • Ранг
  Advanced Member

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. не сме в мечи пазар, а в корекция. между другото отново се показа колко много този булрън прилича на 2013. 2013 започна годината да се търгува на $ 13.40. цената достигна $ 220 в началото на април 2013 г. После падна до $ 70 в средата на април. Към края на същата година се случи още един пик. В началото на октомври криптовалутата се търгуваше на $ 123,20. До декември скочи до 1156,10 долара. После падна до около 760 долара три дни по-късно. подобни неща се случват сега през 2021 г. с тази разлика че X-овете са по-малки към върха. около 30K в началото на 2021 г., след това изпомпвайте до 64K през април, след това се сривате до 30K (засега) или може би до 20-25 K и след това около края на годината вероятно ще видим поне 100k или дори много по-високи, кой знае.
 2. не мога да разбера защо таксите ви са проблем. взели сме биткойните за жълти стотинки, а сега са цели състояния. все едно да спечелиш шестица от тотото и да не искаш да си отвориш сметка, защото е 2.50 на месец подръжката и.
 3. не е сигурно дали и колко скоро Icard ще отпадне. иначе вместо гръцки и румънски защо не Вануату и Салвадор :).
 4. може би до края на годината трябва да минаваме на фиат и било какво било - пак сме на огромен нечовешки кяр.
 5. няма да отидем до 20К. освен негативните ще има и положителни новини по-късно, а това че флуктуираме около тези ценови нива е добре и колкото по-дълго, толкова ралито ще бъде по-голямо. все още очаквам 100К до Нова година.
 6. мисля, че ще видим нов ATH в края на лятото / началото на есента. лично аз се надявам на около 150K макс тази година. днес 28 юни цената през 2017 г. беше $ 2574, а ATH беше $ 19,783 на 17 декември (x7.69), докато днешната цена през 2013 г. беше $ 94, а ATH беше $ 1242 на 29 ноември (x13.21) нека приемем, че 2021 г. ще бъде около 4,5 х днешната цена (34 400 долара), което прави около 155 000. . всичко върви по план. няма крайности 12К или 500К. да бъдем реалисти :). само за тази година де.
 7. наистина всичко изглежда както и досега, фаза на консолидация около 35К и продължението вероятно ще е същото както преди но с по-малки "ножици". https://ibb.co/XCJ7Fnh
 8. на какво се надяват песимистите - че никога повече няма да видим 64К ли? всички знаем че вероятно до няколко месеца ще имаме здраво дърпане нагоре в цената и че най - вероятно около 30К бе дъното. а за онези които псуват биткойна и говорят че е само въздух и пирамидална схема, те или са пропуснали влака или се безпокоят че не са продали на последния пик - ще ви издам една тайна, а именно 64К не беше пика на всички времена
 9. тва ламбо за колко време ще се изплати с копане
 10. този модел също говори за 400К до края на годината. към този момент ни се струва невероятно, но Блажени ония, които, без да видят, са повярвали https://github.com/BTC-Predictive-Spike-High-Model/with-coinbase-update/blob/main/Bitcoin Predictive Spike High Model COMPLETE - coinbase update.pdf
 11. всички знаем че ще има нов АТХ в цената, но честно казано ако ще се чака години за това е по-добре всеки да си изтегли парите ако го устройва и да бяга, защото не си струва нервите и времето. аз лично все още смятам че до края на годината ще има нов връх, но напоследък ми се струва че процентите в полза на новия мечи тренд растат. изненадващо се струпаха накуп няколко лоши новини. ще е много добре ако се задържим на тези нива, ако ли не.......просто ще трябва да стискаме още кой знае колко време.
 12. Страхувайте се, когато другите са алчни, и бъдете алчни когато другите се страхуват. Колко пъти сме се уверявали че думите на Бъфет са вярни, но когато дойде време да ги приложим на практика се страхуваме, правим "правилното" и бягаме както правят повечето и губим. Сега Crypto Fear & Greed Index е 20, което отговаря на екстремен страх. Е, време е за купуване. Ако не, поне холдвайте. Аз ще го направя. Вие имате ли куража?
 13. ето и една реалистична прогноза за БТК-няма нужда да бъдем максималисти и да говорим за 300-400К този халвинг и 1 милион следващият: https://ibb.co/5LPscjc. топа се вижда че е 111К, следва дъно 20К и 2024 халвинг топ от 218К. колко точно казано и то в януари 2018.
 14. пускаш заявки в bonex.bg, crypto.bg, xchange.bg, altcoins.bg за продажба на биткойн до 29337 лева във всеки сайт, това са близо 120К на ден. това е и основното теглене. икард метал имат лимит на АТМ 8к лева/ден и 10К/месец (могат да се вдигнат). бинанс карта има лимит 290 евро теглене на АТМ. да, това не са големи суми но може с течение на времето да се натрупат и оттам. в bestchange.com има доста опции и там към колко банки у нас могат да се кешират поне 10к/ден спокойно. има и доста опции още но тук споменавам само тези които аз знам и съм прилагал и след които може да се каже че парите ще са узаконени у нас след плащането на данъка 10%.
 15. аз гледам фактите, а именно че може от тях да обмениш 30000 лева на ден х 4 = 120К на ден! още повече банките не връщт преводи оттам, получаваш и доста от изипей на момента ако имат наличност и т.н. за мен всички други възможности са "допълнение". а именно икард метална карта, бинанс карта и през bestchange.com. вероятно при някаква по-голяма адопция (дано да е по-скоро) нещата ще станат много по-лесни, но засега е това. ако говорим вече за голямо количество биткойни и суми нещата се променят.
×
×
 • Създай нов...