Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Shark

Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Shark

 1. След завъртане на колелото вече не е необходимо да решавате капча ...
 2. Двата сайта са свързани и след рег. в единия ще имате достъп и до другия със същата рег., а баланса е общ. Може да въртите колелото на всеки 30 мин. и в двата сайта. Реф. заработка 50% Може да теглите във https://faucetpay.io/?r=83458 (мин. 10000 сат.) или директно в биткойн портфейла ( мин. 30000 сат.) Последното теглене https://i.ibb.co/kxBN8rW/Payment.png Реф. линк https://satoshihero.com/en/register?r=68952455 или https://satoshimonster.com/en/register?r=68952455
 3. Здравейте, пускам темата с идея за взаимопомощ с цел печалба. Бинансе пускат редовно промо оферти и мисля да използваме това, за да печелим. В момента има следната оферта. Накратко, регистрирате се от линка, който съм дал, удостоверявате самоличността си, правите депозит по-голям от 50$ (предполагам, че 51$ ще покрие условието)в рамките на 14 дни след регистрацията. Ще получите ваучер за кешбек в размер 100 USDT. За тези, които представлява интерес могат да се регистрират от https://www.binance.com/en/activity/referral/offers/claim?ref=CPA_008IUBAZWT * Как да използвам ваучера за връщане на пари? След като получите ваучера за връщане на пари, отидете в [Център за награди], за да го осребрите в рамките на 7 дни. Моля, имайте предвид, че всички ваучери за връщане на пари са валидни за 14 дни след активиране. За повече подробности как да използвате ваучери за връщане на пари, моля, вижте Общите условия на ваучера за връщане на пари.
 4. Ще съм благодарен да ми пратиш информация и на мен в тази връзка ...
 5. Кога мислите, че ще тръгне нагоре цената?
 6. При положение, че вече има "Публичен регистър на лицата, които по занятие предоставят услуги за обмяна между виртуални валути и признати валути без златно покритие, и на доставчиците на портфейли, които предлагат попечителски услуги.", не бих се съмнявал в легитимността им. За тези, които не мислят да плащат данък май не са оферта?! Със сигурност са под контрол и подават информация за всичко що минава през тях.
 7. "iCard е дружество за електронни пари, което е лицензирано от Българска народна банка (БНБ) и е под нейния строг надзор." При положение, че лиценза е получен от БНБ и е под техен надзор, съмнявам се, че не подават информация.
 8. Здравейте, Binance ли е най подходящата борса за покупко-продажба на БТК ?
×
×
 • Create New...