Jump to content
hash.bg - биткойн форум

map6283

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

map6283 last won the day on June 22 2021

map6283 had the most liked content!

map6283's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

 1. Привет, може ли дефиниция на свеж падеж :-) ? Чета, чета за идващият беър маркет и съответно Ви е яснно, че мнения хиляди. Концентрирал съм се върху 10-на човека но и там доста противоположни неща чета. Отделно мнения за USD-t/C че не знам си какво им се готви ... а съм тежък аматьор все още и искам да мога да взема възможно най-информиранното решение за следващата година. Интересни са ми вашите предположения и представи за идващата година, с много повече опит и цикли сте и имате много по-добра преценка за нещата. Предварително благодаря. П.С Искам да акумулирам максимално количество биткойнииии / както повечето хора / а ме тревожи идеята да седят парите в стейбълкойни а пари в кеш не искам и не ми трябват на този етап. До сега греди не е имало до колкото знам но за всичко си има и първи път та и за това се интересувам от вашето мнение.
 2. В Ел Салвадор ще може да си ги харчим :-)
 3. Топки има ! Докато го слушам как коментира, оставам с впечатление, че не е " изтървал козити " след тая случка !
 4. Определено не е спонтанно решение за биткойна. Мисля, че са вдигнали високо средният пръст и влизат all in в играта. Мен лично, ей такива изхвърляния повече ме притесняват.
 5. Бойното ми кръщение мина :-D Може ли някой по-запознат да сподели какво точно се случи ? :-)
 6. Много благодаря ! Прочетох и ще се пробвам с дребна сума а с основното ще си седя на "гъза" :). Вашето заключение, че нещата завършват зле ми е повече от достатъчна.
 7. Здравейте, от няколко месеца следя темите във форума и от скоро с регистрация. Следователно и много бос по темата. Понапазарувал съм някоя и друга монета като основният баланс ми е в биткойн. Тъй като парите които реших да бъдат за подобна инвестиция приключиха :-D ще съм много благодарен на някой ако ми помогне в така нареченото изграждане на дълга позиция. Знам, че коментарът ми хич не е на място за което се извинявам но и ми е неудобно да тормозя знаещите тук на лични съобщения ! Чета по темата но съм убеден, че сам ще сътворя чутовна глупост и за това Ви пиша :-) !
×
×
 • Create New...