Jump to content
hash.bg - биткойн форум

rubcho

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Reputation Activity

 1. Like
  rubcho reacted to vamp111 in Данъци върху печалби от продажба на криптовалути   
  Ако искате да плащате данъци просто си попълнете в годишната данъчна декларация, че сте спечелили определена сума пари от това и си платете 10% данък печалба. Ако сумата не е голяма, никой няма да тръгне да рови и да ви иска повече информация, дори напротив, държавата ще е щастлива, че доброволно сте решили да си платите данъците.

  АКо сте ползвали (дори само за изход) български чейндж бюра, мой съвет е да си платите данъците в противен случай рискувате да бъдете глобени.

  ТУк може да намерите повече информация
  https://www.taxmonkey.bg/

  https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/pravo/2022/03/16/4321768_danuchnoto_oblagane_na_dohodi_ot_sdelki_s_kriptovaluti/
 2. Like
  rubcho reacted to vamp111 in За цената на биткойн   
  The Times 03/Jan/2009  Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks

  Честит 13-ти Рожден Ден, Биткойн!
  210 екзахаша изчислителна мошност осигуряващи 99.99% сигурност и достъпност на мрежата
  80 милиона потрбители по целия свят извършили 700 милиона транзакции
  1 трилион долара капитализация
  Биткойн предефинира значението на думата частна собственост, истински чист капитализъм в суров вид. Дигитална Швейцарска сметка в джоба ви. Не конфискуем, неудържим, безграничен, не подлежащ на ценузра.
  Всеки сам си заслужава цената на, която влиза, но рано или късно всички ще влязат! 
  bbbbbbbbbbbbbbbbbbEqyeRSbXMAEyLPJ.jfif

 3. Thanks
  rubcho reacted to Facira in Биткойн новини от света   
  обикновен FUD от големите, за да оберат малките и слабите ръце, а 50% промоция е повече от добър вход и както виждаме долу уикенда борсите бяха заредени с кеш, за да изкупуват същите тия, където продават панически и да не отиде на 0
  с туита на Мъск(долния манипулатор, компанията му е един балон, а патентите му са на 100г+, буквално той и компанията му са една лъжа), бана на Китай който го слушаме от 2013та и винаги приключва с експоненциален растеж за бтц, просто големите искат да ни вземат стотинките евтино. после разследването на байнанс, за пране на пари и укриване на данъци, за мен не е изобщо учудващо, още миналата година споменах, че се изнасят(или поне опитват заобиколно) от САЩ, заради потенциалните им бъдещи проблеми със закона, отново FUD, бавните и корумпирани регулатори, нищо няма да направят. същото и със скорошните новини около тетър, че не бил напълно бакнат(никога не е бил и на половина), но отново е само за да ни вземат койните евтино. JP morgan през два дни си сменят мнението за бтц, явно конкуренция на Мъск-а ще стават и така... стискайте койните и купувайте на всеки по-голям дип, 50% не са за изпускане.
 4. Thanks
  rubcho reacted to ivan in Биткойн новини от света   
  Ползване на биткойн.
  Великата миграция започва. И от целият китайски хайп какво ще стане... И преди не можеха да си пазаруват спокойно и сега няма да могат - никаква промяна.
  Който има си има, някой ще разпродаде зад граница друг ще купи зад граница(от китайците).
  Копаене
  вариант 1 - Миньорите ще изнесат техниката извън Китай, ще дропне хашрейта и после ще се качи
  вариант 2 - Китай ще конфискува техниката
  вариант 2.1 - Китай ще унищожи техниката
  вариант 2.2 - Китай ще копае с новата си придобивка
  От цялото нещо дребните доге инвеститори и фб гурута на криптото ще изгубят, тоест алтовете ще загубят основните си фенове. Биткойна ще се възстанови защото големите са малко по в час и ще видят, че всичко е за да се оберат дребните риби.
  2017 ETH Блясък -> 2021****  Блясъци 
  2017 - Джейми Димон -> 2021 Илон Мъск
  2017 - Китай забранява биткойна -> 2021 Китай забранява биткойна
  2017 - Алтовете полудяха покрай ICO-тата преди биткойна да се изтреля до 20к -> 2021 Алтовете полудяха покрай ICO-тата преди биткойна да се изтреля до ????к

   
 5. Thanks
  rubcho reacted to Гари in За цената на биткойн   
  Не ви е виновен Мъск, пазарът си беше избушен прекалено нагоре още от март. И някои хора тук предупреждаваха, че такъв срив е много вероятен. Всякакви индикатори го подсказваха, но никой не им обръщаше внимание. Къде е сега Иван да обясни как на борсите биткойните свършват и вече няма продавачи. И какво стана със S2F модела за цената, която вече трябваше да е над 100 хил. Вече е късно за продаване, сега по-скоро трябва да се купува. Ако някой пита дали сме на дъното, не сме. Дъното е някъде около 25 хил. Но може и да не стигнем дотам.
 6. Like
  rubcho reacted to stanimirbi in За цената на биткойн   
  Нямам  претенциите да ги разбирам много нещата,като повечето от форума.Не разбирам от капитализации и икономически показателии,но като неразбирател и на пийнала глава ще изкажа моето мнение.
  Свалете розовите очила и погледнете реално. Имаме две поредни дъна,всяко от което е по ниско от предходното,което ме навежда на мисълта,че следва постепенно движение надолу.И на мен не ми се иска,и аз стискам биткойните,но този туит на Мъск промени всичко.След движението надолу и последващото движение нагоре лятото,едва ли АТН ще е повече от 85к.
  И аз искам към луната,но едва ли...Дано да се лъжа и уискито да ми е в повече.
×
×
 • Create New...