Jump to content
hash.bg - биткойн форум

kinetizzz

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kinetizzz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Искам да кажа, че след около 40 дневно закъснение парите се върнаха в акаунта ми. Не знам, дали помогна това ,че всеки ден им писах или не, но може би накрая като вече се решиха да говорят с Clear Junction(които от името на бинанс пращат преводите) парите ми се върнаха на следващия ден. Та ако някой изпадне в подобна ситуация, да се опита още от началото да накара съпорта им да говорят с Clear Junction какво се случва с превода. Нищо друго не помага.
 2. В продължение на този разговор, успях да говоря и с KBC Group, под шапката, на които са и ОББ. Те ми казаха, че единствения начин да се разбере къде са блокирани парите е Binance/тяхната банка да започнат разследване за тази транзакция. Ако се съди по докуемнта, който Бинанс ми пратиха, би трябвало преводите им да минават през Clear Junction, на които съм пратил вече 2-3 форми, но още няма никакъв отговор.
 3. Може би преди да се заядеш, може и ти да прочетеш мненията назад Прочетох всички страници до тук, видях, че имаше описани проблеми с CB, при които на някои хора до 2 месеца са им бавили парите, но това e CB, а не Binance. На предишната страница един потребител има идентичен проблем, но не видях някой да му е отговорил, та затова реших и аз да пиша. Начин на теглене на фиат, начин на депозит, кеширане, плащания, сметки, верифицариния, схеми, карти, банки - всичко това го знам, но не променя факта ,че направих грешка да изтегля пари директно към банка, след като се подведох от предишни успешни транзакции. Въпросът ми е конкретен и не видях да има отговор за него назад във форума(допускам , че е възможно да съм изпуснал някакво мнение, но ме съмнява) - дали на някой и съответно колко време са му бавили връщането на парите към акаунта в Binance, след като преводъд е бил отказан. Както споделих, от Binance ми искат документ, но от банката казват, че няма как да ми го дадат. Писал съм на Clear Junction, Писал съм на интернационалната компания, към която банката ми принадлежи само и само да намеря къде този превод се намира, но за сега от никъде никой не ми отговаря. Ако някой е попадал в идентична ситуация и има отговор - нека ми помогне(моля) или да сподели при него/нея как са протекли нещата.
 4. Благодаря за отговора, кейс имам вдигнат вече от 1-2 седмици, но те просто ми пратиха един документ, който удостоверява от тяхна страна ,че плащането е направено по IBAN и от там нататък обясняват, че има трябва документ, който съответно да удостовори, че този превод е бил отказан(защото явно още този превод не им е върнат). Но аз този документ нямам откъде да го взема, тъй като ОББ твърдят, че те не виждат такъв превод и така... В момента не ми остава нищо друго освен да чакам отговор от още 1-2 места, защото за момента никой отникъде не ми дава никаква конкретна информация.
 5. Здравейте, Искам да попитам някой, дали скоро му е бил отказвам превод от Бинанс към банка. Знам, че ще има хора, които ще кажат, че съм луд да тегля от криптоплатформа към банка, но преди това бях опитал няколко пъти по-малки суми и бяха минали и реших да опитам с някакв малка четирицифрена да пробвам и си го набих :D. Та, казусът ми е следният - опитвам превод от Бинанс към ОББ, но явно транзакцията не минава, защото парите не стигат банката, но не се връщат и в Бинанс. На 3 Май са го приключили превода в Бинанс и оттогава тези пари са яко инкогнито. Случвало ми се е преди да ми режат преводи, но никога не съм чакал над 1-2 седмици да ми върнат парите в съответния профил, откъдето тръгват. Та въпросът ми е - ако на някой са му отказвали превод от Бинанс, колко време е отнемало да върнат парите им към акаунта? Искам да уточня също, че от ОББ ми казаха, че преводът въобще не е стигал до тях, уж, тоест е бил резнат някъде преди това.
×
×
 • Create New...