Jump to content
hash.bg - биткойн форум

asdfg

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

asdfg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. За портфейлите трябва явно да почета още. Да разбирам ли, че това, което препоръчаваш се инасталира на едно устройство и мога да имам достъп до портфейла само от него? Това мен някак не ми е удобно. Предпочитам да мога да имам достъп и от другаде - примерно като си сменя телефона, да мога да вляза и от друг или да мога да влизам и от лаптопа. Или пък и по някаква прична се наложи и от друго устройство.
  2. Пране на пране е имало и преди крипто. Просто не разбирам защо е това отношение и мерки. Виждам, че в алткойнс има опция и изипей, но дали винаги ще е така? Да не стане в един момент да искам да продам и да няма как да си получа парите.
  3. Ами аз също не разбирам от алткойни (както и от друго крипто всъщност ). Но нали все от някъде се започва? Това си харесах. Принципно доколто можах да намеря информация и биткойна е бил 0,30 долара през 2011. Разбира се нямам очаквания да стигне цената му, но все пак си мисля, че има потенциал. Само, че виждам, че портфейлите за Солана са по - сложни поне за мен. Trustwallet май е от по-простите, но сигурно ли е? @vamp111 - малко встрани от темата.- видях, че в друга тема се изказваш доста негативно за Blockchain.com. Даже каза, че койните там не са собственост на притежателя на портмонето. Защо? Относно банките - на абсолютно вчички в бг ли е такава политиката? Как тогава да си купя/продам лесно?
  4. Искам да инвестирам в крипто и по точно към момента в солана удачно ли е? От някой сайт в бг като exchange може ли да закупя или не? И какъв портфейл да ползвам? И защо навсякъде се иска верификация? Защо им е личната ми карта, адрес и други данни? Гледам на някой места искат селфи с лична карта и лист стекст. WTF? И може ли да обясните за банките? Чета разни неща, че можело да блокират карта заради търговия с крипто. Чрез кой банки в БГ може да си купя все пак?
×
×
  • Create New...