Jump to content
hash.bg - биткойн форум

alek200

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

alek200's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Здравейте, Благодаря достатъчно съм се запознал знам какво правя просто не може да се ориентирам в binance до сега съм ползвал други платформи и не мога да намеря най-евтините шит токени за да си купя. Ти мен не ме учи какво да купувам и гледа. Ако беше забогатял от биткойни надали щеше да си губиш времето в този форум. Задал съм конкретен въпрос и търся конкретен отговор нямам излишно време за губене!
  2. Щом питам във форума смяташ ли, че не съм пробвал там иска някакви други валути за плащане не дава директно с евро WIN/BNB 0,00000133/ $0,00 Ето пример това първото иска някакво си BNB не може с евро да се купи. Аз искам възможно най-евтината валута да си купя с евро. Може ли да ми помогнете?
  3. Здравейте, Направих безрайно много опити да намеря в гугъл как да разбера кои са най-евтините коини в момента (говорим за най-най дето са с по 7-8 нули) Никъде нищо не ми излиза искам да си купя от binance но не намирам начин да намеря там най-евтините. Може ли някаква помощ да ми окажете. Искам да инвестирам от рано не като се стигне до 0.1 и вече няма смисъл. Поздрави и благодаря!
×
×
  • Create New...