Jump to content
hash.bg - биткойн форум

petbita

Members
 • Posts

  219
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by petbita

 1. Тия неща бяха доста добър fud преди около половин година А за интернета който ползваме колко реактора работят че ми е интересно може ли да се сметне?
 2. https://b2x-segwit.io/ май не е приключило
 3. http://www.cmegroup.com/trading/bitcoin-futures.html?itm_source=cmegroup&itm_medium=flyout&itm_campaign=bitcoin&itm_content=tech_flyout Aз не знам защо се говореше че на 10ти щели да ги пускат...
 4. Е то като видиш че за несъществуващи койни тип yob2x дават по над 0.02 бтц тва не би трябвало да ни учудва
 5. А да видим полото дали ще го пуснат, там поне имат да ми дават
 6. Доста е полезно да се види колко шитни има
 7. Ама вече е късно да си го намерим безплатно нали
 8. Ама последно какво стана ще форкват ли? Гледам че йобит са ми пратили мейл който ме изненада: YoB2X Trade in 24 hrs!Dear YoBit Users! YoB2X (Virtual Token) balances (1:1 btc) will be added in 24 hrs (15 nov) Timer: https://yobit.net/en/yob2x/timer Sincerely yours, Team of Yobit.Net
 9. При мен работи правилно
 10. Тоест към момента се очаква основната мрежа да загуби 62% oт миньорите след форка.
 11. Някой обръща ли внимание на това и какво мислите че ще е развитието ако това стане?
 12. "Currently 83% (as of block 493,413) of mined blocks are signalling support of the Segwit2x hard fork." Това значи ли че 83% се очаква да копат 2х и оригиналната мрежа ще загуби 83% от мощността?
 13. Или ще скочи още и ще падне, или ще падне и после ще скочи, и аз така си мисля
 14. Аха затова ли била промоцията там сега... Странно не могат ли просто да си преместят биткойните по другите борси?
 15. Е как какъв ни е проблема, нямаме повече фиат
 16. Е много ясно че като са зелени не се питаме, тогава всичко си е нормално Иначе се се извинявам ако съм подразнил някой с въпроса ми, мен специално хич не ми пука колко ще падне цената, даже мога да си ги гледам в реално време червените свещички как губя по не знам си колко бона в минута и пак да не ми пука, губил съм много пъти по много Последно когато купувах през крипто.бг цената беше 1200 лв. и от тогава само събирам, нямам намерение да продавам освен ако не ми се наложи да тегля пари за нещо. Просто ми беше интересно дали тая корекция е чисто техническа след опита да стигнем 5к или май е покрай новината от Китай пак както едно време редовно ставаше.
 17. A за кво дъмпват толкова масово сега, някой има ли идея? Или просто на стадния принцип
 18. Много на място си беше даже на мен ми беше интересно, на който му е оф топик може да подминава вместо да генерира истински оф топик.
 19. Е Стамене аз сега ти видях съвета и разпродадох на 0.14 :D Пул хашрейта на бцх не беше ли към 300 вчера? Сега е паднал на 70 https://pool.viabtc.com/и някой знае ли само те ли копаят?
 20. То всеки като прасне няколко Ф5-а такъв як ддос им правим че кой знае кога ще може нормално да се ползват...
 21. Да, а точно там отдавна пише че вече е изкопан първия блок
 22. Тоест тия от трекса вече имат виртуални БЦЦ в балансите и намазват евтините алтове, токато тези в кракен като мене рефрешват лагналия кракен да зацепи Къде гледате тия петахаши и цени, давайте линк...
×
×
 • Create New...