Jump to content
hash.bg - биткойн форум

filchef

Members
 • Мнения

  54
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1
 1. https://www.youtube.com/watch?v=E9CSx7Hjbg0
 2. Дочакахме и този момент мечките да се натъпчат с бичи паржоли - сега е ред биковете да си оближат раните и да размахат рога
 3. Кой го направи пръча администратор да не мога да му игнорирам мненията. До кога ще продължава това безобразие.
 4. filchef

  Scaling Bitcoin

  https://www.cryptocoinsnews.com/segwit-testnet-supports-1-7-mb-blocks-8800-transactions/
 5. А можеш ли да дадеш линк към скрипта (офлайн сайта)
 6. Не може да се подписват съобщения говорих с супорта им уж казаха че като излезе нова версия на апликацията ще може но излезе и пак не са я вкарали тая функция питах ги отново и казаха че за сега не предвиждат да вкарват такава функция колкото за сайта и аз съм чувал че има такъв но не съм го търсил щото ако го няма офлайн не бих го ползвал за нищо на света.
 7. И аз ползвам леджер но и той си има недостатъци - примерно не можеш да си ексортираш частните ключове и не можеш да подписваш съобщения от него.
 8. filchef

  ЧАТ

  Така е който го може го може който не го може гледа по звездите
 9. filchef

  За цената на биткойн

  Не се коси толкова пак ще пада пак ще се качва - ще има кога да купиш и кога да продадеш - изкуството е да играеш както по тренда така срещу него щото точно когато всички са убедени че расте той вземе че падне и тъкмо го чакат да продължи да пада и не купуват и той вземе че подскочи.Това се вижда на графиките и индикаторите към тях (както каза един от колегите в чата "никога няма да търгувам на база чарт, защото със същия успех ще гледам и по звездите.") - само че аз познавам колеги които играят на форекс и търговия с акции и на стоковия пазар на петрол захар жито царевица и печелят десетки хиляди месечно именно с технически и фундаментален анализ а биткоина е както всяка друга стока - Техническия анализ дава настроението на тълпата за различни отрязаци от време а фундаменталния причините за движението на цената - игрането по новини в повечето случаи е губеща практика ако не е тренирано дълги години аз лично не се наемам да играя на новини а чакам да тръгне тренда за новините си имам стоп лос ако тръгне тренда против мен.
 10. filchef

  Scaling Bitcoin

  Ама Битмайн никога не са ползвали ASICBoost а ето го и доказателството че Битмайн все пак ползват тая технология
 11. filchef

  Scaling Bitcoin

  Но май Core групата няма да възприеме идеята - възниква разкол между някой от девелоперите на Lighting Network и девелоперите на Core https://www.cryptocoinsnews.com/schism-developing-lightning-network-bitcoin-core-developers/
 12. filchef

  Анкета относно Bitcoin Unlimited

  http://www.altcointoday.com/chinese-exchange-huobi-asks-bitcoin-core-expert-address-scaling-issues/
 13. filchef

  За цената на биткойн

  Е то е ясно че не може вечно да расте - все някога тренда се обръща въпроса и до къде ще бъде спада след обръщането му все пак себестойността на добива се качи значително след последния халвинг а не ми се вярва да мине под тая себестойност за дълго време.
×