Jump to content
hash.bg - биткойн форум

filchef

Members
 • Мнения

  100
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  6

filchef last won the day on Декември 31 2020

filchef had the most liked content!

Относно filchef

 • Ранг
  Advanced Member

Последни посетители

480 профилни разглеждания
 1. Пожелавам на всички здраве ,щастие и пълно чорапче с ВТС. Мир на земята и цената на ВТС в небесата.
 2. Колеги, не бързайте да се радвате - до края на декември има още доста време и е нормално да има от 30-50% откат на новия АТХ така че тия заложили на интервала 14-17К може да се окажат прави - не забравяйте приказката за африканското село и търговецът на маймуни - може и такъв сценарий да подготвят големите играчи.
 3. Малко е дългичко изследването за развитието на крипто индустрията за 2021 година но е must read https://messari.io/pdf/messari-report-crypto-theses-for-2021.pdf
 4. Мечките се подготвят за зимен сън - някой големи играчи бутат пазара
 5. Да бе, да и като излязат в края на годината делата срещу собствениците на печатницата на тетъри кво ще го правиш.
 6. Ето нещо от другия форум за медицината преди 100 години https://bitcoinbg.eu/forum/viewtopic.php?f=24&t=7032&start=30#p64104
 7. Биткоина достигна нов АТХ в турски лири As Bitcoin’s Price Hits a New All Time High, What Happens Next?
 8. За какъв морал тук иде реч ? На крадливите брокери и борси, на маркетмейкърите манипулиращи пазара или на хакерите - това е явление познато не само при криптовалутите но и при нормалния стоков и форекс пазар и е познато не само сега но от как съществуват борсите. МОРАЛ НЯМА - всичко е подчинено на преследването на печалба от страна на по силния на пазара за сметка на ограбване на по слабия.
 9. България е трета на Балканите по използване на криптовалути
 10. Фондация Клинтън е само параван зад който седи еврейското лоби на FED орлавявано от Ротшилдови те имат за цел да увеличат дълговете на всички страни по света и по този начин да го контролират с напечатаните от въздуха пари.Ако останеше само на Тръмп той щеше да национализира FED но за съжаление това лоби има много представители и в републиканската партия.
 11. https://longforecast.com/bitcoin-price-predictions-2017-2018-2019-btc-to-usd
 12. Първо не казваш в коя борса е и второ защо не ти прехвърли само коините а ще ти продава портфейл - явно тук нещата намирисват - сигурно се е набил в някоя схема от която не може да се откачи и иска ти да обереш парсата.
×
×
 • Създай нов...