Jump to content
hash.bg - биткойн форум

filchef

Members
 • Posts

  105
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by filchef

 1. https://mega.nz/file/05RUhBQK#WtP4aQp-VCzUev8GZ3HQndqNVplpo0-Wxh3gMSbfz2g
 2. Как ще разберат от Skrill че адреса, който им даваш е от борса а не от портфейл
 3. https://www.theblockcrypto.com/post/95207/bitfinex-tether-new-york-ag-settlement-lawsuit
 4. https://www.theblockcrypto.com/post/95207/bitfinex-tether-new-york-ag-settlement-lawsuit
 5. Пожелавам на всички здраве ,щастие и пълно чорапче с ВТС. Мир на земята и цената на ВТС в небесата.
 6. Колеги, не бързайте да се радвате - до края на декември има още доста време и е нормално да има от 30-50% откат на новия АТХ така че тия заложили на интервала 14-17К може да се окажат прави - не забравяйте приказката за африканското село и търговецът на маймуни - може и такъв сценарий да подготвят големите играчи.
 7. Малко е дългичко изследването за развитието на крипто индустрията за 2021 година но е must read https://messari.io/pdf/messari-report-crypto-theses-for-2021.pdf
 8. Мечките се подготвят за зимен сън - някой големи играчи бутат пазара
 9. Да бе, да и като излязат в края на годината делата срещу собствениците на печатницата на тетъри кво ще го правиш.
 10. Биткоина достигна нов АТХ в турски лири As Bitcoin’s Price Hits a New All Time High, What Happens Next?
 11. За какъв морал тук иде реч ? На крадливите брокери и борси, на маркетмейкърите манипулиращи пазара или на хакерите - това е явление познато не само при криптовалутите но и при нормалния стоков и форекс пазар и е познато не само сега но от как съществуват борсите. МОРАЛ НЯМА - всичко е подчинено на преследването на печалба от страна на по силния на пазара за сметка на ограбване на по слабия.
 12. България е трета на Балканите по използване на криптовалути
 13. Фондация Клинтън е само параван зад който седи еврейското лоби на FED орлавявано от Ротшилдови те имат за цел да увеличат дълговете на всички страни по света и по този начин да го контролират с напечатаните от въздуха пари.Ако останеше само на Тръмп той щеше да национализира FED но за съжаление това лоби има много представители и в републиканската партия.
 14. https://longforecast.com/bitcoin-price-predictions-2017-2018-2019-btc-to-usd
 15. Първо не казваш в коя борса е и второ защо не ти прехвърли само коините а ще ти продава портфейл - явно тук нещата намирисват - сигурно се е набил в някоя схема от която не може да се откачи и иска ти да обереш парсата.
 16. Хулуси Акар, Началник на Генщаба на Турската Армия пусна ето тази карта на страницата си във Фейсбук, с коментар към нея - Ще си вземем само това, което е наше.
×
×
 • Create New...