Jump to content
hash.bg - биткойн форум

gi44ev

Members
 • Posts

  44
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

gi44ev last won the day on February 14 2014

gi44ev had the most liked content!

gi44ev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

 1. Да обикаляш цял ден по крановете си е чиста загуба на време. Каквото и друго да правиш през тези часове ще изкараш повече. Не се вманиячавайте, не си струва. Лично аз какво правя - имам 10-ина фосета ( с най-големите награди) и ги обикалям само когато нямам какво друго да правя. Случва се по 2-3 пъти дневно - не ми отнема време, не ми писва. От една обиколка за 4-5 минути изкарвам 8000-9000 сатошита Това според мен е правилния начин.
 2. Явно не си наясно. То си личи и по мнението ти, че се събирали по 50 000 сатоши за 12 часа. Много повече можеш да събереш, ако ти се занимава, но пак си е загуба на време като цяло. Друго което искам да ти кажа - грозно е след като някой е сложил линк ти в следващото си мнение веднага под него да сложиш твой. Сега ще ти отговоря на въпроса, линковете ще са реферални. ако съм те подразнил не ги използвай. Xapo e онлайн портфейл, ще си получаваш сатошитата на секундата. http://xapo.com/r/YGRCQHO Използвайки този портфейл някой фосети както биткойнкер дават двойно. Ето ти два при които си струва: http://moonbit.co.in/?ref=1f5ff308c657http://faucet.bitcoinzebra.com/?ref=78f2ae586a72
 3. Може би най-добрия фосет към момента 3000+ сатошита през 15 минути http://motherfaucet.com/?r=DMTELICZAXQGQAIN
 4. При война, единствено ценните метали, храната и суровините биха имали стойност. Фиатните пари,биткойна, акции и каквото се сетите ще е въздух. По време на война няма доверие, а тези неща се градят точно на това. Недвижимите имоти, също ще загубят стойност спрямо златото, но не и спрямо "въздуха" Може би земеделската земя единствено би запазила стойност, щото и след войната ще я има.
 5. Така е, ама не точно. Трудно се влиза в бизнес, като знаеш че ако решат да те фалират си фалирал на 100%
 6. Не съм капацитет в областта. Чувал съм версии, че го правят да прецакат компаниите добиващи шистов газ. При сегашните нива добива на шистов газ бил нерентабилен и ги обричат на фалит
 7. Скоро мернах покер, който беше единствено с догета. Ето намерих го https://www.pokershibes.com/
 8. Е, чак пък да плачем. Не ти се е случвало, затова не знаеш как се ебават. Като ти се случи да купуваш нещо на 2 и веднага да можеш да го продадеш на 3 и да те прередят в купуването си е гадно. Прецакват ти 50% профит. Дано не ти се случва, хайде със здраве !
 9. Продължава да ги прави тези номера мултибита, транзакцията я има в блокчейна, но портфейла не я чува. Пак трябва да се ресетва.
 10. Ето един нов и обещаващ, нещо като moon http://quickbitco.in/freebitcoin/f86584689b41cdb7038cb819080ac346 MINUTES WE PAY 5 50 Satoshis 15 150 Satoshis 30 270 Satoshis 60 400 Satoshis 120 460 Satoshis 240 500 Satoshis 480 600 Satoshis 960 715 Satoshis 2124 920 Satoshis 5000 1150 Satoshis 30240 1644 Satoshis 43200 2000 Satoshis 60000 2100 Satoshis withdraw 5500
 11. В този портфейл имам 0,3 биткойна, така че не се притесних. Използвам го за разни дреболийки, също така и едно XAPO имам със същата цел. Билета за рая е само на книга След като спрях да търгувам по борсите съм ги замразил, в момента не виждам как мога да ги развъртя.
 12. Поразрових се из форумите: Tools - Reset blockchain and transactions . Появиха се, дори малко повече Промоцията от грабо отпреди няколко месеца, чак сега се появява транзакцията в портфейла ми. Ако искате трийте темата.
 13. Не мога да разбера, какво става С multibit съм, баланса ми е занулен, но гледам в блокчейна няма изходяща транзакция от мен. В самия портфейл данните за всички предходни транзакции липсват. Имам си ключ и без него нямам идея как биха могли да дръпнат нещо. И още нещо да добавя - днес антивирусната ми пищя, но мисля че се справи. Хайде помагайте
 14. Артур, браво за смелостта и 2 пъти браво за упорството ти. Аз също цъках 2-3 седмици по фосетите, не защото ми се печелят жълти стотинки, а за да добия ясна представа колко може да се изкара при: В свободното време – тук вече зависи колко свободно време имате, аз имам дни в които нямам време да обядвам и дни в които нямам работа и за 5 мин. Ясно става че в дните, в които съм зает не цъкам. В свободните дни цъкам,ставам, сядам пак цъкам и накрая 20-30 цента. За мен това не е удачно, още повече ако ще държа компа включен, за да цъкам по-късно. Разбира се има хора, които вместо да редят пасианси могат да изкарат нещо, но честно казано аз предпочитам да си губя времето по-качествено. Само топ 10 фосета – това, според мен е по-добро решение. Вършите си работата и като изпиука сайта след 1 час, обикаляте въпросните 10-ина фосета за 2-3 мин, изкарвате приблизително 2 цента и така до следващия път. Ако така или иначе стоите на компютър , тази стратегия може да ви носи 15-ина цента дневно. Нон стоп – това е самоубийство !!! Колкото и да цъкате, каквото и да правите повече от 10 цента на час няма как да спечелите. Аз лично издържах 2 часа. Да си вадя очите цял ден за половин литър бензин няма как да стане. В общи линии това е, всеки човек рано или късно осъзнава, че по този начин смислени пари не могат да се изкарат. Хрумна ми идея, как все пак може да се печели и ще я споделя безплатно. Убеден съм, че това ходене по сайтовете на определен период от време може да се автоматизира. Някакъв бот обикаля по линковете, в него е вградена програма, която да чете каптчите да ги попълва, грабва сатошитата и отива на следващия линк. Веднага отговарям на въпроса, който ви изниква – да има такива програми, аз си свалих една, която има над 90% успеваемост с solve media. Тегля изображението на диска, тя го прочита и пействам отговора. Зная, че това може да се автоматизира, но за съжаление аз нямам достатъчно познания в областта. Ако успеете да направите такова чудо съм изчислил, че то може да носи около 2 долара за 24 часа. Това са 60$ месечно и повярвайте ми ще има доста хора, които биха си го качили. Разбира се създателят на бота и ще спечели много повече, като използва реферални линкове. При сегашните средни проценти за реферал ( между 10% и 50 %) това би му носило около 20$ от всеки последовател месечно. Ще има и друга работа, реда на фосетите ще трябва да се актуализира ежедневно, знаете едни отпадат, други се появяват, трети не плащат. Аз мога да се наема с това, ако все пак някой реши че създаването на такъв бот е по силите му и му се занимава.
 15. Нов фосет с догета, собственост на MOON faucet - работи по същия начин. Догетата се трупат и колкото по-често ги взимате толкова повече ще спечелите. http://moondoge.co.in/?ref=931b68da7ebf - реферален линк. Ако не искате да сте реферал, можете да се регистрирате от фосета на MOON.
×
×
 • Create New...