Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Faraz_Jaka

Members
 • Posts

  48
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Faraz_Jaka last won the day on May 21 2015

Faraz_Jaka had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1,323 profile views

Faraz_Jaka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputation

 1. 80% от служителите в българските банки са разни връзкари, курви и откровени некадърници - демек тези фирми работят като държавни предприятия от преди 89-та година. Ако сте решили да ги съдите, сега е момента. Със сигурност ще има не малко спечелени дела, но това ще е само в началото - после ще променят условията и край.
 2. Това, което ще напиша не е точно за тази тема, но е и един доста красноречив пример - за каква децентрализация говорим, след като всеки втори сам се "набутва" да плаща някакви данъци на Централната власт, без изобщо някой да му ги е искал ... Направо не мога да повярвам - богати ли сте, глупави ли сте, наивни ли сте... нормалните хора се опитват да крият данъци, а тук давате невероятни идеи как да ви вземат повече ... не си мислете, че някой властимащ няма да попадне на този форум ...
 3. 80% от хитростта на лисицата, идва от глупостта на кокошките ...
 4. Както винаги, vamp111 е напълно прав.
 5. Точно тук е проблема - виждаш нещо, което те интересува и ти харесва и си взимаш думите назад ... Това, че са спомогнали 90% от населението да станат пълни идиоти вече няма значение, нали?
 6. Не си мислете, че другите телевизии са нещо по-различно - просто нова са едни от най-наглите. За съжаление народът вече толкова е затъпял, че шанс за промяна няма.
 7. До колкото прочетох, сайтът няма да работи поне до 2-ри януари.
 8. Браво г-н Кръстев. От доста години не съм виждал толкова подготвен и разбиращ материята, за която говори, журналист.
 9. Всички крайности, било то като разсъждения или постъпки, имат обратен ефект. Сори Данчо, много те уважавах, но все повече ми приличаш на Дани Сапфиров в разсъжденията си. Махни анти комунистическите очила и ще продължиш да печелиш. Уж си добър покер играч ...
 10. Г-н Сапфиров, наистина спри да се излагаш с изрази от типа на "напушва ме смях" .... И мене ме напушва смях от коментарите ти, но се въздържам от отговор, поради уважението ми към теб за нещата, които превеждаш. Все пак се ограничавай, защото ... Една ракия повече и .... Иначе и аз мисля, че дойде момента да инвестирам малко в биткойн - със сигурност следва покачване. Има ли някой, който е навит да се обзаложим, че до 1 месец биткойн ще се покачи с минимум 10%?
 11. Не, че съм силно компетентен, но тоя Хюз ми прилича на николай бареков. Жалко, че привидно интелигентни хора му се връзват.
 12. Аз ли съм луд или тези от XAPO наистина искат да им пратя сканирана лична карта преди да мога да си видя адреса за получаване?
×
×
 • Create New...