Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Faraz_Jaka

Members
 • Posts

  48
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Faraz_Jaka

 1. 80% от служителите в българските банки са разни връзкари, курви и откровени некадърници - демек тези фирми работят като държавни предприятия от преди 89-та година. Ако сте решили да ги съдите, сега е момента. Със сигурност ще има не малко спечелени дела, но това ще е само в началото - после ще променят условията и край.
 2. Това, което ще напиша не е точно за тази тема, но е и един доста красноречив пример - за каква децентрализация говорим, след като всеки втори сам се "набутва" да плаща някакви данъци на Централната власт, без изобщо някой да му ги е искал ... Направо не мога да повярвам - богати ли сте, глупави ли сте, наивни ли сте... нормалните хора се опитват да крият данъци, а тук давате невероятни идеи как да ви вземат повече ... не си мислете, че някой властимащ няма да попадне на този форум ...
 3. 80% от хитростта на лисицата, идва от глупостта на кокошките ...
 4. Както винаги, vamp111 е напълно прав.
 5. Точно тук е проблема - виждаш нещо, което те интересува и ти харесва и си взимаш думите назад ... Това, че са спомогнали 90% от населението да станат пълни идиоти вече няма значение, нали?
 6. Не си мислете, че другите телевизии са нещо по-различно - просто нова са едни от най-наглите. За съжаление народът вече толкова е затъпял, че шанс за промяна няма.
 7. До колкото прочетох, сайтът няма да работи поне до 2-ри януари.
 8. Браво г-н Кръстев. От доста години не съм виждал толкова подготвен и разбиращ материята, за която говори, журналист.
 9. Всички крайности, било то като разсъждения или постъпки, имат обратен ефект. Сори Данчо, много те уважавах, но все повече ми приличаш на Дани Сапфиров в разсъжденията си. Махни анти комунистическите очила и ще продължиш да печелиш. Уж си добър покер играч ...
 10. Г-н Сапфиров, наистина спри да се излагаш с изрази от типа на "напушва ме смях" .... И мене ме напушва смях от коментарите ти, но се въздържам от отговор, поради уважението ми към теб за нещата, които превеждаш. Все пак се ограничавай, защото ... Една ракия повече и .... Иначе и аз мисля, че дойде момента да инвестирам малко в биткойн - със сигурност следва покачване. Има ли някой, който е навит да се обзаложим, че до 1 месец биткойн ще се покачи с минимум 10%?
 11. Не, че съм силно компетентен, но тоя Хюз ми прилича на николай бареков. Жалко, че привидно интелигентни хора му се връзват.
 12. Аз ли съм луд или тези от XAPO наистина искат да им пратя сканирана лична карта преди да мога да си видя адреса за получаване?
 13. Ми като се занимаваш с криптография къде си тръгнал да коментираш тема за ядрен синтез. Така като чета май си бивш или настоящ служител на БАН. Ако е така, просто кажи и ще проявим нужното разбиране.
 14. Не съм наясно с форекси, пазари и т.н., но тези неща, които се случват за мен имат две логични обяснения: 1. Хората, които "контролират световната икономика", да, има такива хора, искат да изкупят възможно по-голямо количество биткойни на "ниска" цена. 2. Същите тези хора имат вече голямо количество биткойни и са се убедили, че това няма бъдеще в следствие, на което искат да ги развържат на възможно по-висока цена. За всеки нормален човек втората точка е почти абсурдна. П.С. Това го пиша от позицията на човек, който няма голямо количество биткойни, но все пак има няколко, и като такъв, който не би рискувал да придобие повече, въпреки че вярва в бъдещето на тази иновация - дали като технология или разплащателна система ... Първото е сигурно.
 15. Оказа се, че съм се изказал прибързано, както често ми се случва. Човекът не е виновен и е доста точен. Свържете се с него на мейл и ще ви преведе сатошитата - поне на един приятел ги преведе.
 16. Защо да не го постваш? Може пък някой да намери път към Русе. Много обичам такива дребни тарикатчета:
 17. Някой успял ли е да изтегли от този фосет?
 18. Аз не виждам защо се извиняваш - най вероятно за потребителите на този форум, влизащи във възрастовата граница -20. Очевидно е, че се опитваш "да изкараш някоя стотинка на чужд гръб", но да се върнем на темата. dan4o_pra4a силно е завишил твоите дневни приходи - 40 стотинки на ден са адски много, освен ако това не е единствената ти работа за деня. Смятам, че най-малкото е неморално да държиш такъв тон на човек, който е дал много неща на този форум. Предполагам, че скоро са те "отбили" и още не си наясно, че в реалния живот няма "мама и тате", които само да дават ... Преди да получиш трябва да дадеш. П.С. Повечето фосети, от които твърдиш, че изкарваш пари са пълен шит. Опитах доста от тях, а и не само, но опредлено тези, които са в първата статия по въпроса са най-доходоносни.
 19. Аз съм навит, но не знам какво ще е качеството.
 20. Преводът е качен на https://hash.bg/значение-на-копането-в-биткойн/
 21. Да раздвижим малко темата. Така като гледам, нещата се случват бавно, което все пак е нормално, имайки предвид, че всеки работи и нещо друго. Аз например доскоро бях нон-стоп на компютър, но през последните дни ми се наложи да излизам повече, отколкото за целия предходен месец. В този ред на мисли трябва да измислим някаква система за общ достъп до файлове, която да включва и някакво оставяне на бележки. Има доста неща, които възникнаха поне за мен и трябва да се уточнят, за да върви работата по-бързо. Като за начало ще дам някои идеи, които ако ви харесат, може да въведем: 1. Уточняване на основните термини. Например: Какво да се пише копане или добиване? Биткойн като протокол да се пише винаги с главна буква, а като монета с малка. 2. Уточняване на правописните правила. Например: Ще спазваме ли правилото за пълен член? Преди запетаите да няма пауза, а след тях да има? Въпросните запетаи - аз също понякога слагам повече от необходимото, а би трябвало да е обратното. По-добре пропуснати, отколкото да са повече. 3. Да може да ползваме и прост текстов редактор като ноутпад примерно, защото при качване на статията в сайта за мен е много по-лесно да направя оформлението там. 4. На финала всеки напълно честно да напише грешките, които е забелязал в материалите на колегите му. Със St0ky си проверихме статиите, но не се знае кога пак ще се уцелим да сме в скайп по едно и също време, за да дискутираме грешките си. Когато има време, RTotev може да погледне упътването за качване на статия - не е кой знае какво, но предполагам, че ще му бъде по-лесно да добави подробностите и да коригира грешките, вместо да го пише наново. Почти сигурно е, че всеки следващ проверяващ ще намира някакви грешки, което също е нормално, така че по-добре всеки от нас да прегледа и всички други части. Още веднъж ще наблегна на това, че моя английски не е на нужното ниво за преводи на такава тематика и може да има някои сериозни грешки.
 22. Не знам дали тук е мястото да споделя, но някак е несериозно сериозен сайт да е на wordpress ... Ето една от многото различни "визии":
×
×
 • Create New...