Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Faraz_Jaka

Administrators
 • Мнения

  48
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  3

Скорошна репутация

 1. Thanks
  Faraz_Jaka reacted to vamp111 in Атаките на BCash срещу Биткойн   
  @Sundy нямам представа за Antminer-ите
   
  колкото до революцията, тези царе дето са царували и воювали са го правили за пари и сторили пирамидите с пари...  парите управлява света вече колко години ?? днешната банкова система е наложена преди колко години ?? все още водят войните за пари и печалбарство, свалят правителства, изтребват народи с пари, за още повече пари
  биткойна е много малък да се опълчи, хората са твърде безмозъчни вече и безпомощтни да го направят, а съпротива вярвайте ми до сега не сме видели, това до тука е просто нищо... само да решат и могат да ни затворят ей така още днес и край, чао крипто мрипто... защо ?? защото 99% от хората гледат цената с/у $$$$$$$$$$$$$$$$$$
  борбата е жестока, банката е непобедима, живота ни се управлява от нея, биткойна е временно явление, който може да изкяри от него го прави, такива неща като лична собственост, неприкосновеност, човешки права, това са само мечти на хората на модерното време, както едно време са мечтали да полетят в небесата или преди това пещерните хора като са мечтали за лед осветление....
 2. Like
  Faraz_Jaka got a reaction from Mateev in 34 урока за търговията/спекулирането с криптовалути, които научих след 16 месеца и 24 книги   
  Има ли я някъде на български, за да я дам на едни приятели?
 3. Like
  Faraz_Jaka got a reaction from nandrolon in 34 урока за търговията/спекулирането с криптовалути, които научих след 16 месеца и 24 книги   
  Има ли я някъде на български, за да я дам на едни приятели?
 4. Thanks
  Faraz_Jaka reacted to batibon in spe4eli bitkoini   
  Първо разгледай форумите, после прави тема където трябва.
  Не съм толерантен към писане на латиница особено с цифра  вместо буква .
 5. Thanks
  Faraz_Jaka reacted to 4oKuTo in Дискусия на актуални ICO-та   
  По малко за всички
  Sapien - ще бъде нещо като конкурент на steemit, но за мен може би ще се използват и заедно, тъй като имат положителни и отрицателни черти. Sapien е смес на от twitter, reddit и discord/telegram. Имат и бета, която скоро ще е публична, изглежда добре като дизайн.
  Adhive - е напълно автоматизирана маркетингова блокчейн платформа от ново поколение. Ще спести изключително много време на рекламодателите, които могат да качват различни видеа, статии, канали и всичко останало без да се притесняват по никакъв начин. Също имат работеща платформа. 
  Insights Network - работи на основата на EOS. Блокчейн технология със smart contracts, която цели да автоматизира събирането на база данна и бъдеще конкуренция с компаниите, които се занимават с брокерство на данни като Oracle. Това е индустрия за много милиарди.
  Credits - отворена блокчейн платформа с автономни интелигентни договори и вътрешна, собствена валута. Твърдят, че могат да бият Ethereum, да са по - бързи и по - евтини. Чакаме алфа този месец.
  0chain - супер бърз, децентрализиран облак за dapps /от всякаква платформа/  за извършване на микро транзакции и съхраняване на данни. 
  dock.io - децентрализиран протокол за обмен на данни, който ще позволи на хората да свързват различните си профили си в мрежите в едно и да съответно всичките си контакти. 
  Atonomi - нов блокчейн протокол и инфраструктура за сигурност, който да позволи на милиарди IoT утройства да имат сигурна оперативна съвместимост, както за данни, така и за търговия.
  GoNetwork - блокчейн инстраструктура за Етер, която ще го направи много по - бърз и евтин в бъдеще. 
  Metronome  - първата криптовалута, която ще работи с всички блокчейн платформи - ethereum classic, rootstock, qtum...  Напълно автономна. 
  Havven - Много голям проект. Ще бъде 2 в 1. Стабилна валута, нещо като Tether, но с потенциал да го измести, + волатилен токен, който ще зависи от броя операции и volume - а. Със собствена децентрализирана платежна мрежа.
  Ще добавя и R_Block. Това ще е блокчейн варианта на linkedin. Няма хайп все още, но потенциалът е голям. Събират само 7 млн. $ долара на предварителна продажба, т.е. голяма възможност за растеж.
 6. Like
  Faraz_Jaka got a reaction from rippleche in Дискусия на актуални ICO-та   
  80% от хитростта на лисицата, идва от глупостта на кокошките ...
 7. Like
  Faraz_Jaka got a reaction from metaflute1 in За цената на биткойн   
  Както винаги, vamp111 е напълно прав.
 8. Like
  Faraz_Jaka reacted to vamp111 in За цената на биткойн   
  @rippleche не е нужно всички да са биткойн максималисти, форума е за това, всеки свободно да си изразява мнението стига да запазват всички благоприличие мисля, че в спора се ражда истината, в постовете на  @stamat има доста истина!
 9. Thanks
  Faraz_Jaka reacted to Гари in Свободна тема със свободни коментари...   
  Явно не съм се изразил точно. Вземам си думите назад само за това конкретно филмче от рубриката "Темата на Нова". 
 10. Thanks
  Faraz_Jaka reacted to batibon in Свободна тема със свободни коментари...   
  Затъпял пишеш... ми ще затъпее....  По време на Великия преход който почна 1989 г. и ще свърши може би когато сатошито стане 1К долара се изгубиха традиционните за българина ценности. Ценностната система на хората  стана  уродливо изкривена, отпадна мотивацията за образование, за работа, търси се  терминал 2 еднопосочно...  Най-често употребявана  дума  в българското семейство стана  пари, втората дума стана - няма... третата-заем, както казва Алеко- парица е царица.....  и вечерта от екрана ни залива поредния епизод от насилие, ненатрапчива манипулация с дневната ни доза промивка на мозъка, пълен набор шоу-програми, стари филми...като няма хляб, на ви зрелища... но не- като няма хляб яжте пасти . Днес беше поредната абдикация на държавата, малките села и градове ще се пазят от частна охрана .... не от нея....май скоро  само столицата ще е държавата, другото просто ще е само територия...  здравеопазването отдавна е само частно, или с доплащане на правото си да го ползваш, най-много кандидати за работа има за позиция митничари със стартова заплата 700 лева... да работиш по европрограми трябва да си по-по-най ... пасеш еврокрави на компютър, поливаш мента на хартия, обработваш хиляди декари по де юре...  И всичко си минава и заминава, куче влачи самолет за скраб, стадо камили го наблюдават...
  Боли ме ума, душата ми се задъхва, интелекта ми куца като се замисля....
 11. Like
  Faraz_Jaka got a reaction from vamp111 in Свободна тема със свободни коментари...   
  Не си мислете, че другите телевизии са нещо по-различно - просто нова са едни от най-наглите. За съжаление народът вече толкова е затъпял, че шанс за промяна няма.
 12. Haha
  Faraz_Jaka reacted to ivan in За цената на биткойн   
  Може би не е тук местото на това клипче но пък добре е обяснено как се формира цената на новите популярни крипто валути.
   
 13. Thanks
  Faraz_Jaka reacted to vamp111 in Свободна тема със свободни коментари...   
  аз имам телевизор, но нямам телевизия вкъщи, ползвам го само като монитор да си гледам филми, особено БГ телевизиите са мн. зле, бих гледал единствено анимал планет или 24 кичън, ама нямам време, в туитър следя руски, израелски, японски, китайски и др новинарски сайтове, нищо др. 99% от което дават по ТВ е пълен крап
 14. Thanks
  Faraz_Jaka reacted to Гари in Свободна тема със свободни коментари...   
  https://nova.bg/news/view/2018/01/19/204557/в-темата-на-nova-очаквайте-лесна-печалба-или-загуба-е-манията-с-дигиталните-пари/
  Нова телевизия на гребена на вълната:
  "Васил е на 22 години. Направил от своите 100 лв. - 3000 лв., а тях вложил в други криптовалути. Въпреки че състоянието му в момента е в криптовалути, Васил е убеден, че дигиталните пари, които познаваме днес, са балон, който рано или късно ще гръмне. Всъщност, в това са убедени всички, но веднъж спечелили, остават в играта."
  Безспорен извод, базиран на неоспоримия опит на тоя 22-годишен пикльо, който инвестирал 100 лева...Нямам думи направо...
  Чувам, че Нова извивали ръцете на кабелните телевизии, искали да плащат с 60% повече за правата за излъчване. Мисля, че трябва да е обратното и Нова да плаща на кабеларките, за да им излъчват тъпите новини, промиващите мозъци предавания от типа Биг Брадър и рекламите.
   
 15. Haha
  Faraz_Jaka reacted to Johny_Domino in Биткойн, балон/пирамида или световна независима резервна валута?   
  Интересно ми е stamat, защо си е създал профил в този форум?! За да предупреди новодошлите "балъчета", че всичко е измама, да убеди "старите кучета" в същото или да убеди себе си, че правилно не е инвестирал в крипто, позовавайки се на статистически данни от финансовия свят (колко емпирични са те всъщност, предвид новостта и различието на технологията от досегашните фундаменти е друг въпрос)?!  Въпросите са риторични, не е нужно да отговаряте.
 16. Like
  Faraz_Jaka reacted to batibon in Биткойн новини от света   
  Given Не съм аз човека който може да те оценява....но лично мнение. Ти беше подготвен, знаеше какво искаш да кажеш, знаеше как да го поднесеш, главния редактор на Екип само те поглеждаше дали е прав, отлично представяне...нищо общо с гостуването на Владислав Драмалиев при Милен Цветков....
 17. Like
  Faraz_Jaka reacted to Given in Биткойн новини от света   
  Мисля, че добре ги изпързалях, вместо за цена и балони, опитах да вкарам малко фундамент. Разбира се, търся градивна критика.
   
   
 18. Like
  Faraz_Jaka reacted to StanchoBS in Защо се бъзикат така банките с нас?   
  Аааа не , аз ги копам и за това казах че с труд са изкарани. Имал съм дни в които сън не съм спал заради някоя машина ...
 19. Like
  Faraz_Jaka reacted to vamp111 in Защо се бъзикат така банките с нас?   
  труд в смисъл, трудно ти беше като ги купува 2015 да не ги продадеш до сега нали     
 20. Like
  Faraz_Jaka reacted to Shmitkata in Защо се бъзикат така банките с нас?   
  fidor.de май може с частни клиенти, аз имам някаква начална регистрация там.. за да я продължа искат някакви снимки да ми правят... ама като си оправя прическата тогава
 21. Like
  Faraz_Jaka reacted to skd in Защо се бъзикат така банките с нас?   
  vamp111, много точно казано и много болно. Тази тема е много дълга, но накратко, виновен е капитализмът във вида, в който съществува в момента - пари, пари и пак пари. Хора, екология, мисъл за бъдещето и следващите поколения са абстрактни понятия.
 22. Like
  Faraz_Jaka reacted to stamen in За цената на биткойн   
 23. Like
  Faraz_Jaka reacted to vamp111 in За цената на биткойн   
  Честито за новия форк, Bitcoin Diamond, скоро биткойн холдърите ще могат да живят само от форкове....
   
  както и да е, поствам това тука, защото е най-разглежданата тема:
   
  Сайта им няма SSL, разработчиците са анонимни, има правописна грешка "WALLTETS" и линка им към Github не работи.
   
  моля не се подлъгвайте да си вкарвате частните ключове!
 24. Like
  Faraz_Jaka reacted to St0ky in За цената на биткойн   
  Ще ти отговоря така. Ако имаш едно буре с вино и то пуска малко от течното щастие, а ти си от жадните - какво ще направиш? Ами ще си прелееш малко в друга ПРАЗНА бъчва, но с по-така широк чучур да се наквасиш хубаво... обаче нямаш изгода да счупиш първото буре защото може да местиш канчето от едното на другото и винаги там където капе повече. То е готино да има много бъчви ама виното не става по-хубаво от това.
 25. Like
  Faraz_Jaka reacted to vamp111 in За цената на биткойн   
  gold-a няма верига, няма разработчици, няма портфейл, няма миньори, няма нищо, листнат е в най-спекулативната борса за ~100$ а на практика НЕ съществува ..........
   
  излезе silver оня ден, вчера пуснаха и bitcoinred.......... 
   
  всички тези неща са адски нездравословни за БТК и един ден държавата ще се намеси, не заради БТК а заради измамите които се строят в/у тази технология
   
  ЗАПОМНЕТЕ: само държавата има право да краде от вашия джоб, когато някой друг започне да краде, то тогава държавата ще се намеси, за да защити личния си интерес
×
×
 • Създай нов...