Jump to content
hash.bg - биткойн форум

HowardJet

Members
 • Мнения

  0
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение


Скорошна репутация

 1. Like
  HowardJet reacted to stamen in BitcoinXT   
  Досега се въздържах да пиша за BitcoinXT, просто защото не бях сигурен на какво мнение съм.
   
  След като вчера Майк Харн пусна тази версия, мисля че е крайно време да започнем дискусията. Ще се радвам ако прочетете следната статия и дадете своето мнение по темата:
   
  BitcoinXT - експеримент за новия световен ред
   
  Бих искал да чуя и вашето мнение - дали да преминем на BitcoinXT в crypto.bg? Аз клоня към да, но искам да чуя повече мнения...
 2. Like
  HowardJet reacted to becko882 in DogeCoin   
  Здравейте! Отдавна искам да си купя малко доге но не мога да се справя да си направя ацц можете ли да ми помогнете и да ми обясните как да стане за да стигна до стъпка купи ? Благодаря предварително  и се извинявам за нелепия въпрос, но нали за това е форума да си помагаме  
 3. Like
  HowardJet reacted to pastet89 in DogeCoin   
  Какво се чудите, просто нещата си идват на мястото, най-нормалното нещо е да пада, и ще пада още повече. Стамен беше и е прав - всички алтлкойни са обречени, ако не носят нещо иновативно. Какво може да правите с тях - да ги копаете, да ги дръжите и... да ги продавате за биткойни - рано или късно (на инстантен дъмп или като ви писне да ги държите). Автоматичните пулове допринасят още повече за ситуацията, защото копаят зверски всичко печелившо и дъмпват яко. Профитабилитито им падна за по-малко от 2 месеца от 200% до 105% и скоро чистият лайткой ще стане пак най-печеливш и поне най-стабилен за копаене. 
  Хората просто прекалиха, ОЛЯХА СЕ. Не може на ден да измисляш по 100 валути, с всички възможни имена на животни, анимационни герои, рапъри и какво ли още не. Алткойн секцията в btictointalk прилича на зоопарк или на цирк. Гичев също ми обърна внимание, а той трейдва от някакво време, че напоследък има тенденция в крипсти всичко да върви надолу, а не да се върти на 1 ниво. Единствените койни, които има шанс да избухнат, са тези с иновации, ИЛИ още повече, тези, които имат приложение, различно от това да се копаят и продават. Защото нека пак си го кажем, какво могат правят хората с тея койни, като си ги купят или изкопаят? Само да ги продадат. Затова и всичко се срива. 
  Ако можеш да си купиш нещо с тях, това вече е друг въпрос, защото то държи цената им. Интересен е проекта GPUCoin, които се оляха жестоко с 5 фейл лънча досега, и изгубиха доста доверие, но най-накрая днес стартираха. Собственикът е обявил, че ще отвори след 2 седмици онлайн магазин за видео карти, които ще продава на по-ниска цена от стандартните, и ще приема САМО GPUcoin като разплащателно средство. Интересен експеримент, който не е толкова лесен за предвиждане, тъй като зависи и от това колко сериозен ще се окаже въпросният човек, но тук поне има някаква идея, която да държи цената стабилна и напомпана. 
  А, да. И Аурората и Маза ако не се окажат скам имат шанс да избухнат, но по-скоро ще се окажат скам или няма да успеят да се наложат напълно като официални валути.
 4. Like
 5. Like
 6. Like
  HowardJet reacted to stamen in Биткойн новини от света   
  Нека в тази тема пускаме всичко интересно, което намерим из нета. Аз лично следя чрез RSS (feedly.com) следните сайтове: www.bitcoinexaminer.org, www.coinbase.com, www.cryptonerd.com, www.thegenesisblock.com
   
  Няма как да превеждаме всичко интересно, но важните неща ще гледаме да ги постваме на сайта.
   
  Ще е добре всеки да пуска линк с кратко описание, за какво става въпрос в него, така че да си имаме собствен източник и оценител на новини и да си пестим взаимно времето.
   
  Ето какво интересно от днес:
   - http://bitcoinexaminer.org/regular-bitcoin-trading-allowed-in-india-says-legal-expert/ - преди 2 седмици Индийската централна банка уж се изказа лошо за биткойна, но този анализ от юрист показва, че всъщност търговията с биткойн в Индия не е забранена...
   
  - http://www.coindesk.com/slovakia-sets-record-straight-europes-first-bitcoin-atm/ - спор за това, кой е сложил първият банкомат в Европа, и май е Словакия. Ако някой се навие да разбере как се взема банкомат за биткойни, как се инсталира, колко струва и кой е с най-изгодни условия, аз съм готов да инвестирам. Трябва ни и локация - някой има ли такава? Биткойн банкоматите могат да обменят пари за биткойн в двете посоки, но е страхотен проект за България.
   
  - http://bitcoinexaminer.org/singapore-revenue-authority-recognizes-and-taxes-bitcoin/ - Най-яката държава в света днес, Сингапур, има и най-нормалното отношение към биткойн. Не съм я чел, но само да кажа. То от заглавието се разбира всичко.
   
  - http://bitcoinexaminer.org/taobao-makes-its-anti-bitcoin-stand-official-price-drops-16-in-china/  - Таобао, азиатският ebay, обяви война на търговията с крипто валути на неговата платформа. Кофти работа, причина за падането на цената последните дни, но е нормално - на собствениците милионите йоани са им по-ценни от финансовата свобода на населенито
   
  - http://www.coindesk.com/congressional-report-warns-bitcoin-threat-dollar/ - много интересна статия и размяна на аргументи за и против биткойн на високо ниво. Едва ли ще мине без сблъсък между установената финансова олигархия и биткойна, но какте се казва в статията : "иконимически по-добрата валута в крайна сметка ще победи".
   
  - http://bitcoinexaminer.org/time-to-celebrate-at-blockchain-info-platform-now-has-one-millionth-bitcoin-wallets/ -  www.blockchaininfo.org е най-якият и сигурен онлайн портфейл - непременно си открийте там сметка, скоро ще пишем много по върпоса. Вече имат 1 милион регистрирани потребители.
 7. Like
  HowardJet reacted to stamen in Запишете се в турнира за 500 лв на DisruptiveBets   
  Ако искате да се включите в турнира с тестови койни на DisruptiveBets.org, моля публикувайте вашия тестови биткойн или догекойн адрес, с който ще участвате в тази тема и ще ви изпратим тестови койни.
   
  Ето и малко линкове:
  Условия на турнира за 500 лв - само за мачовете от груповата фаза на световното
  За Disruptivebets
  За иновацията на биткойн в света на спортните залози
   
  Успех
 8. Like
  HowardJet reacted to petbita in DogeCoin   
  Реших да пусна тема понеже никой нищо не споменава а ми е интересно мнението ви.
   
  Преди седмица ми направи впечатление че е алткойна с най-много транзакции и реших да почета малко за него. Първото което ми направи впечатление е несериозната визия с куче за лого. Второто, колко по бързи транзакции прави от повечето други, и че идеята му е да се ползва за бакшиши в социалните мрежи. Стори ми се че има потенциал, най-вече заради забавния имидж с който се отличава от всички други и би привлякал доста "неразбиращи от криптовалути" какъвто съм и аз. Съответо реших да инвестирам скромна сума на цена 48 сатоши, и ето че вече седмица по-късно има привидно стабилна цена от 200+, като по време на изкачването реших да инвестирам още.
   
  Интересно ми е мнението на по-разбиращите които се занимават отдавна в тая област, очаквате ли да расте, или да се срине.
 9. Like
 10. Like
  HowardJet reacted to stoko in За цената на биткойн   
  Тема за всичко, свързано с цената на биткойн
 11. Like
  HowardJet reacted to stamen in Streamium.io - The bitcoin killer app?   
  Само на мен ли ми се струва, че Streamium.io са доста съществено развитие в еволюцията на биткойн и има огромен потенциал да стане така чаканата bitcoin killer app?
   
  Ето статията, която написах за услугата в сайта
   
  p2p видео стрийминг със Streamium.io
   
  Ще се радвам, ако ми дадете насоки на какво да наблягам в такива статии. От една страна техническите решения са гениални и действително показват революционното в биткойн, от друга страна си мисля, че никой не би разбрал нищо....
   

 12. Like
  HowardJet reacted to krasial3 in Хакнати или фалирали борси,пулове и т.н.   
  Една от сравнително стабилните борси и пул едновременно е offline поне 36часа вече.Последното нещо е в Тwitter -"Security issue, investigating"  oт тогава нищо.Направо вече не може да се има доверие на нищо.Като добавим и последните проблеми на Blockchain.info уж с базата данни...Ако и те умрат това вече ще е много много лошо...
 13. Like
  HowardJet reacted to Данчо_Конкретиката in TREZOR   
  .
 14. Like
  HowardJet reacted to stamen in Току-що депозирах в Circle $50 с кредитна карта   
  Както сигурни сте чули, най-големият биткойн проект до скоро - circle.com - отвори официално.
   
  Макар че не може да си свържете българската банкова сметка с тях, аз успях да си добавя кредитната карта от ПИБ, те я верифицираха с плащане на 0$, и след това депозирах $50 през нея.
   
  не знам, дали ще обърнат доларите директно в биткойни (макар че ги показва като вкарваш сумата в $), защото още не са обработили плащането.
   
  Взеха ми 1.45$ такса за $50 депозит, което е 2.9%
   
  Цената, която ми показа за биткойни, беше $381, докато в това време bitstamp беше $379
   
  Ще ви държа в течение какво се случва с депозита ми, колко му отнема и т.н., но определено си е супер як сайта...
   
   
 15. Like
  HowardJet reacted to Faraz_Jaka in Namecoin   
 16. Like
  HowardJet reacted to Faraz_Jaka in Litecoin   
×
×
 • Създай нов...