Jump to content
hash.bg - биткойн форум

as3n

Members
 • Мнения

  40
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  3

Всичко публикувано от as3n

 1. as3n

  PoS vs PoW

  Няма как да му вземат тоукъните, просто се блокира адреса му
 2. as3n

  PoS vs PoW

  Блокчейна, не изисква харчене на ток, това, че извесните валути са PoW не означава, че е по добър алгоритъм. Дали ще имаш стак да пуснеш домашния компютър да ти генерира по някой блок или стака ще ти е супер малко, това не значи, че неможеш да защитаваш мрежата. Биткойна не е децентрализиран защото се копае отмного хора, а е децентрализиран, защото няма централен сървър. При PoS е същото, може да се копае от 5 човека който да вземат 90 процента от блоковете, а другите да са за останалите, това е защото стака й е повече, ако си акционер в едно АД на кой ще дават по голям девидент? На този с 1 акция или този с 1000? При PoS всички нодове верифицират мрежата, нямаш заплаха от 51 процента от мощността, и пак казвам не се харчи излишно електричество за една и съща работа. И темата не е подходяща да обсъждаме дали PoS или PoW, ако иска някой да отвори тема.
 3. as3n

  PoS vs PoW

  При POS всеки блок се верифицира от всички нодове, ако се намери грешка, този който е верифицирал блока изхвърча от веригата. Маниполирането при PoS e по-невъзможно от колкото при PoW.
 4. Все още не е листнат по борсите и за момента може да се търгува само в ардър платформата.
 5. Обсъжда се транзакцията да е на стойност 0.000001 бтк. Поне в тестнета в момента е толкова.
 6. В момента се работи върху биткойн и етер гейт. Предполагам в най-скоро време ще бъдат пуснати.
 7. Тя като цяло е автоматизирана система ardorgate, генерира се тоукън в платформата и от изипей (да вземем за пример) всеки един потребител може да превежда левоте към платформата, дефакто този гейт, запорирва тези пари(така предполагам) вътре в системата се въртят, обменят, прехвърлят. Платформата верифицира тези транзакции. Когато някой потребител реши да си преведе парите към IBAN, системата отключва даденото количество(не съм сигурен, че обяснявам правилно) най добре погледни в сайта.
 8. Да, но незнам изипей дали ще са навити. Според мен това ще е голям плюс за тях. https://www.ardorgate.eu/about-us/
 9. Аз да отбележа, че ардър има евров гейт, по който влиьа евро директно от mistertango, няма ли да е оферта да се отвори левов и си решаваме проблема
 10. as3n

  Help with the passphrase!?

  Чета в слака постоянно, до сега такъв проблем не е имало, има хора забравили паролите си, което е напълно невръзващаемо, но при положение, ще я имаш няма как да не станат нещата, ако ще й в NXT 1.11.12v
 11. as3n

  Help with the passphrase!?

  димите са съществуващи думи, ако са генерирани в платформата, немога да кажа ти по какъв начин си ги генерирал. Според мен бъркаш някъде. Беше ли си записал фразата някъде? Да не би да копираш някое разстояние повече или нещо дребно да грешиш? Всеки един знак има значение, а и другото което е, няма как да ти изпише, че е несъществувсщ адрес, а просто ще ти генерира нов адрес.
 12. as3n

  Help with the passphrase!?

  да, отиваш на фраза и в пишеш. Какво се случва?
 13. as3n

  Help with the passphrase!?

  не няма, тази фраза трябва да я знаеш само ти. Щом един път си успял, сега не правиш нещо правилно. Виж дали ти е синхронизиран портфейла с мрежата. Прати снимки за да съдействам.
 14. as3n

  Help with the passphrase!?

  Грешиш нещо в паролата, NXT v1.11.12 или v2.0.10 (ARDOR) ползваш?
 15. as3n

  Airdrop IGNIS coins

  Ще се раздават в платформата на NXT. Няма гаранция, че някоя борса ще раздаде child chain на ignis.
 16. Има причини биткойна да расте, една от която е че това е бизнес на световен мащаб. Но първо с кода зад биткойн няма как да стане световна валута, защото няма капацитет за това. След време може и да има ако се напише добър код и се форкне. И най грешното нещо което се заблуждават хората, че биткойн иска ток. Стамене обясни на заблудените, че не е нужен толкова ток.
 17. искрено се надявам това да е виц на 21 век и аз да съм изостанал с модата.
 18. as3n

  Какво става с NXT

  https://www.jelurida.com/ardor-release-timeline
 19. as3n

  Какво става с NXT

  Ardr е на пазара като актив, след генезис блока, който ще е средата на ноември, активите ще са койните в основния възел на платформата.
 20. as3n

  Какво става с NXT

  https://www.jelurida.com/ardor-roadmap Ще си остане.
 21. as3n

  Какво става с NXT

  Ако върви всичко наред, а за сега всичко е по план, ноември месец стартира NXT 2.0 (ARDOR). https://www.jelurida.com/ico
 22. Данчо, вземи направи един форум и да се махаме от тук, че нещата тук стоят така, ако си на мнението на Стамен Горчев всичко е ОК, ако не успее да те блафира и си имаш друго мнение е зле. Затова имам 10 поста тук, защото тук е комунизъм и покер играча не обича мнения.
 23. https://nxtforum.org/general-discussion/ardor-testnet-reset/msg233352/#msg233352
 24. Ардър ще стартира третата четвърт на годината, но все още не е обявена дата на старта.
×
×
 • Създай нов...