Jump to content
hash.bg - биткойн форум

St0ky

Members
 • Мнения

  804
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  88

3 Последователи

Относно St0ky

 • Ранг
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Planet Earth

Contact Methods

 • Skype
  stoky.doky

Последни посетители

489 профилни разглеждания
 1. Тоя блокаж май е само за юридически лица. Пиб е помия това е ясно.
 2. St0ky

  За цената на биткойн

  Ако не се лъжа един контракт е 100$, по-интересното е в каква позиция е
 3. St0ky

  Място за вашите въпроси...

  Няма ред от самият уолет.. те са излъчени в мрежата, но таксите са им ниски. Виж си трансакциите в някой блокчейн експлорър - колко им е таксата в сатошита за байт и гледай тук https://jochen-hoenicke.de/queue/#24h за да се ориентираш кога е възможно да се класираш. Следващият блок ако не се забави ще поеме най-ниско част от трансакциите с 280-300 s/b такса
 4. St0ky

  Bitfinex / Tethers драма

  Този fud е изморителен. Но самата мисъл за безкрайни форкове, които генерират още тетъри зада помпят биткойн е плашеща мога да си представя имплозията ако това се докаже. Като истинска черна крипто дупка.
 5. Тия имали 1000 видеокарти, много асици и стотици квадратни метри площ....и накрая си купили от най-евтиния домейн. Не ви ли смърди леко.
 6. St0ky

  За цената на биткойн

  Какви фенове ? За ония мазохисти, които не могат да си затворят позициите буквално цяла седмица ли? Ползвам ги само като изход за фиат, за нищо друго не стават.
 7. St0ky

  За цената на биткойн

  Сега вече имаме Tether Classic ... Bitfinex може да отворят BTC / USDTc и да "Продължаваме напред!"
 8. St0ky

  Биткойн новини от света

  Някъде го мернах това днес, че може би тези фютчърси са резултат от нуждата на някой едри инвеститори да си хеджват дългите позициите с къса ако се наложи. И в това има логика - инвестираш солидно, държиш си койните на собствен адрес и при определени обстоятелства хеджираш на регулиран и ликвиден пазар. Дори и по-сериозен психопат от Рожката да атакува мрежата имаш спасение за ивестицията си. Фютчърсите дават повече гъвкавост и сигурност, затова може би са за добро.
 9. Когато финекса спряха фиатните депозити и тегления обещаха, че до няколко седмици ще ги възстановят. От тогава минаха доста месеци и всеки може да си го тълкува както иска. За мен има два рационални отговора, един добър за бтц и един крайно лош. Затова не ползвам вече финекс по никакъв начин.
 10. St0ky

  За цената на биткойн

  В нета циркулира фрактал на биткойн със златото, не му обръщах внимание дълго време. https://twitter.com/cryptostardust/status/931303806704504833 Важни дати са 3-5 декември и първата седмица на януари. Не ме питайте що, цикли и прочее, мои си теории.
 11. Най-добре направо прави група и който иска да се включва. Форума е за структурирано инфо докато групите са за бла-бла.
 12. Включих се в това приключение в началото на предишния мечи пазар, точно когато гокса оцапа пейзажа. Две неща могат да зацапат и сега нещата - Битфинекс с тетърите или тежки регулации. tethers rich list - https://wallet.tether.to/richlist Странно, но факт - битрекс държи най-много тетъри. Edit: Статистиката определено не е вярна, защото не разбирам с какво оперира тогава финекса ако тетерите се държат от поло и трекс.
 13. St0ky

  За цената на биткойн

  Етера няма как да дръпне миньори от Btc.
 14. Да добавя. Напълни се с хора чели и недочели по материята или чули само, че цената се качвала, а "биткойнС не го разбирали много". Тия пресни парици е най-лесно да ги друснат. Ще почакаме и ще видим .
×