Jump to content
hash.bg - биткойн форум

St0ky

Members
 • Posts

  804
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  88

Everything posted by St0ky

 1. Тоя блокаж май е само за юридически лица. Пиб е помия това е ясно.
 2. Ако не се лъжа един контракт е 100$, по-интересното е в каква позиция е
 3. Няма ред от самият уолет.. те са излъчени в мрежата, но таксите са им ниски. Виж си трансакциите в някой блокчейн експлорър - колко им е таксата в сатошита за байт и гледай тук https://jochen-hoenicke.de/queue/#24h за да се ориентираш кога е възможно да се класираш. Следващият блок ако не се забави ще поеме най-ниско част от трансакциите с 280-300 s/b такса
 4. Този fud е изморителен. Но самата мисъл за безкрайни форкове, които генерират още тетъри зада помпят биткойн е плашеща мога да си представя имплозията ако това се докаже. Като истинска черна крипто дупка.
 5. Тия имали 1000 видеокарти, много асици и стотици квадратни метри площ....и накрая си купили от най-евтиния домейн. Не ви ли смърди леко.
 6. Какви фенове ? За ония мазохисти, които не могат да си затворят позициите буквално цяла седмица ли? Ползвам ги само като изход за фиат, за нищо друго не стават.
 7. Сега вече имаме Tether Classic ... Bitfinex може да отворят BTC / USDTc и да "Продължаваме напред!"
 8. Някъде го мернах това днес, че може би тези фютчърси са резултат от нуждата на някой едри инвеститори да си хеджват дългите позициите с къса ако се наложи. И в това има логика - инвестираш солидно, държиш си койните на собствен адрес и при определени обстоятелства хеджираш на регулиран и ликвиден пазар. Дори и по-сериозен психопат от Рожката да атакува мрежата имаш спасение за ивестицията си. Фютчърсите дават повече гъвкавост и сигурност, затова може би са за добро.
 9. Когато финекса спряха фиатните депозити и тегления обещаха, че до няколко седмици ще ги възстановят. От тогава минаха доста месеци и всеки може да си го тълкува както иска. За мен има два рационални отговора, един добър за бтц и един крайно лош. Затова не ползвам вече финекс по никакъв начин.
 10. В нета циркулира фрактал на биткойн със златото, не му обръщах внимание дълго време. https://twitter.com/cryptostardust/status/931303806704504833 Важни дати са 3-5 декември и първата седмица на януари. Не ме питайте що, цикли и прочее, мои си теории.
 11. Най-добре направо прави група и който иска да се включва. Форума е за структурирано инфо докато групите са за бла-бла.
 12. Включих се в това приключение в началото на предишния мечи пазар, точно когато гокса оцапа пейзажа. Две неща могат да зацапат и сега нещата - Битфинекс с тетърите или тежки регулации. tethers rich list - https://wallet.tether.to/richlist Странно, но факт - битрекс държи най-много тетъри. Edit: Статистиката определено не е вярна, защото не разбирам с какво оперира тогава финекса ако тетерите се държат от поло и трекс.
 13. Етера няма как да дръпне миньори от Btc.
 14. Да добавя. Напълни се с хора чели и недочели по материята или чули само, че цената се качвала, а "биткойнС не го разбирали много". Тия пресни парици е най-лесно да ги друснат. Ще почакаме и ще видим .
 15. Дано не бъркам, но продължавам да мисля, че миньорите нямат интерес от подобно безкрайно отлагане в промяната на трудността и всичките последствия от това за цялата система. Те търсят краткосрочно най-добрият профит, но предполагам ако не са тъпи ще мислят и за това, че са с двата крака вътре дългосрочно по отношение на инвестицията си в хардуер. Защитниците на големите блокове смятат, че има някаква икономическа логика, която ще изкара роджъркойн на предна линия, ако това въобще е вярно може да се случи бавно и постепенно с утвържаването на някакъв фундамент а не с P&D.
 16. Откакто попаднах в мечия капан на корекцията на 1200 долара не правя прогнози. Все пак пускам това за да гледат новодошлите (изключвам ходлерите ) къде сме на нелогаритмична графика (да тук пропорциите са реални и линиите вертикални). Параболата може да приключи и тук и на 10к, и на 20к...никой не знае. Интереса към криптото е сериозен, но големите пари - не мислите ли, че искат по-добър вход и ще си го изработят? Другият вариант е да направят всички ентусиасти малко по-богати на техен гръб.
 17. Явно е седмицата на централизираните койни - даш кашакойн и класиката, зад всяка има по една емблематична личност, чиято случайна смърт (например от препиване) ще доведе до колапс в цената.
 18. Няма общо, дори се чудя защо питаш...вървим уверено и смело към +1000 sat/b зада си гарантираме включване в следващия блок от мрежата. Като резултат от цялата свинщина си мисля, че много свежа пара през бъдещите регулирани точки за вход просто ще ни подминат.
 19. https://fork.lol/pow/hashrate Хм... да вярвам ли или не?
 20. Пробвай през appa и бъди адски настоятелен Аз за 30 мин настойчивост успях да прекарам две поръчки.
 21. Разпределение на трансакциите в мемпула според таксите. https://pasteboard.co/GThlyXn.jpg 27 Май беше нещо като ATH на таксите , но ясно е че сега сме принудени да плащаме дори в пъти повече. BCH е нещо като инструмент за манипулация на хешрейта, от там на мемпула, а от там на цената.
 22. Това значи да рискуваш хардуер за милиони в авантюра. 51% атака не носи печалба, тя може само да вкара целия крипто ентусиазъм в ледников период. Миньорите търсят само профита, другото са болни амбиции на милионери останали зад борда.
×
×
 • Create New...