Jump to content
hash.bg - биткойн форум

5hitcoin

Members
 • Мнения

  0
 • Присъединил/а се


Скорошна репутация

 1. Thanks
  5hitcoin reacted to Гари in За цената на биткойн   
  Правителствата ще си направят собствени криптовалути, в които да имплементират разни гаднички неща като например отрицателни лихви. Ще задължат всички да си имат криптортфейли и ще им знаят идентификаторите. И понеже всички транзакции ще се записват в блокчейна, никой няма да може да крие данъци. Мечтата на всички политици. Какво ще измислят срещу биткойн не знам, сигурен съм, че няма да го забранят, а ще измислят нещо по-фино.Нищо не пречи например да се съберат Г-20 и да обявят някаква нова международна криптовалута, която също както биткойна е с гарантирано по някакъв начин ограничено предлагане и затова е защитена от инфлация. Само че няма да се копае, а ще си поделят количеството на някакъв квотен принцип.  И я пускат в употреба като се използва за международни разплащания. Тогава ще има държавно гарантирана алтернатива на биткойн и ние ще духаме супата. 
 2. Haha
  5hitcoin reacted to mcmichael in Декември 2020 - цена за 1 биткойн - Мъдростта на тълпата   
  Радвам се за това, че познах ! Нека, не се радваме на първа печалба, победата ще бъде пълна, когато достигнем 500к , 1млн.  и още нагоре, докато се приеме BTC официално в целия свят и разгроми прогнилата финансова система ! 
 3. Like
  5hitcoin reacted to Facira in Биткойн новини от света   
  тук чувствата ми са смесени по-тази тема, блокчейн технологията е нож с две остриета, ако е в ръцете на добри хора, то си чисто олицетворение на светло и прозрачно бъдеще, но ако е контролиран от социопати, болни хора, които единствено потъпкват свободите и правата на хората, то тогава ние всички сме прецакани
   
  https://imgur.com/a/awjeo7z
 4. Like
  5hitcoin reacted to vamp111 in Free university textbooks   
  https://open.umn.edu/opentextbooks
 5. Like
  5hitcoin reacted to vamp111 in Корона вирусът и крипто валутите   
  @hjzagf4sb Не съм казал че вирус няма, няколко човека в офиса го изкарахме, детето на един мой колега го изкара, да всички сме по-млади и не случайно смъртността при вируса е все възрастни хора, на всички ни правиха тестове положителни, после контролни пак положителни на 10 дена пак ни правят, по 3 пъти на ден си мерим температурата и пращаме по вайбър.
  Това което казах, е че статистиката е по-скоро стъгмистика! 
  Чети сега да разбереш, доктора на детето ми е завеждащ инфекциозно отделение в един Български град в една болница, нали без значение коя. По цял ден работи ту в инфекциозното ту в интензивното, без нещо по-особено като протекция от обикновеното (явно няма голямо значение за болницата че по този начин разнася вируса), една част от персонала им е в принудителна отпуска (явно болницата няма толкова нужда от персонал точно в този момент, не за друго ами защото им е наредено да връщат всичко що не е спешен случаи вкл. отказват всички не живото спасяващи операции) на всичкото от горе им се обещават  пари (на болницата) ако случая може да бъде записан към графа ковирус, всичко това можеше да е просто съвпадение ако не беше обаче потвърдено и от друг близък наш доктор също завеждащ отделение в друг български град в друга болница и от още няколко близки наши медицински лица не завеждащи нищо болница, но за сметка на това пък в трети Български град
  И всичко това представи си само за България!
  След това почвам да отварям интеренета, а аз по цял ден се ровя в него и то не в сайтове като фейсбук или петел.бг и стигам до разни статии за вируси, за световната здравна организация и много ама много други подобни такива случаи, за надписването на случаи, забелжи задълбавам в нещата, почвам да чета за липидната обвивка на вируса, за приликите и разликите му с ТОРС (каквато епидемия имаше в БГ 2006-та, и в САЩ 2008-ма и 2018-та)  нали и много много други неща (вкл. и конспиративните теории, които не бих се учудил да се окажат и истина) за връзките на Фондация Бил и Мелинда Гейтс със Световната здравна организация, за фондацията на Др Бъркс и Др.Фаучи (може да ги видиш по брифингите от Белия дом, еквивалент са на нашия Генерал) и за делата срещу Гейтс и ваксините му в Африка, за микро имплантите, за законите които се тайно прокарват и т.н. и т.н. и после си включвам малкия си мозък и започвам да си сглобявам парченцата и пред очите ми се появява една картинка съвсем различна от това което Гала сутрин в На Кафе спами обикновения български зрител.
  Та моето заключение е че тъпия вирус го използваха, за да си оплетат кошниците (преди него ако си спомняш имаше анти-правителствени протести по целия свят), вируса съвсем не е толкова страшен и тук не става дума изобщо за някакви вируси, ами за това че правителствата по света си присвоиха едни пари, Ценралните банки по света си присвоиха едни природни ресурси, Бойко Борисов се пенсионира милиардер, Китай стана номер едно икономическа сила в света и в момента наблюдаваме най-големия трансфер на богатства в историята на човечеството след 1099 година когато Кръстоносците превземат Йерусалим и откриват какво е заровено под храма на Соломон, от генерацията на традиционалистите към поколението на бумърите чрез прост икономически цикъл повтарящ се на всеки 10-12год.
  И на всичкото от горе, по време на извънредно положение се прокарват закони, който няма нужда да бъдат публично гласувани от Народното събрание ( или съответния орган по света) та да не се учудиш ако утре освен, по-беден, по-гладен и по-бос, се събудиш и с по-малко права.
   
   
   
   
 6. Like
  5hitcoin reacted to Гари in Глобални тенденции   
  99% от бизнеса си върви без никакви евросубсидии, те изобщо не са решаващ фактор. А ако се разпадне ЕС, толкова евробюрокрация и глупости ще отпаднат, в крайна сметка средата за бизнес ще стане много по-добра. Представи си икономиката без акцизи върху горивата, без зелени простотии, без евростандарти и директиви, чиято единствена цел е да ограничи конкуренцията. И без допълнителните данъци за евробюрокрацията. В крайна сметка ако ЕС се разпадне, САЩ ще имат много по-силна конкуренция от Германия, Франция и другите европейски държави, които ще се състезават и едни с други. За България това ще е още по-полезно, стига разбира се, да правим правилните неща.
 7. Like
  5hitcoin reacted to vamp111 in Гейовете, мафията и как се отразяват на България и EU   
  приятели искам добре да изслушате какво има да каже господина
   
 8. Thanks
  5hitcoin reacted to Гари in Проект - Новото Познание   
  Страхотни измишльотини вървят в Новото познание. Проект, който трябва да остане без финансиране колкото се може по-скоро.
 9. Confused
  5hitcoin reacted to ivan in ЩЕ ГО БЪДЕ ЛИ БИТКОЙНА? за всички песимисти моля пишете тук.   
  @Mateev имаш 4 мнения, които показват, какво мисли един човек, който може и да не е глупав(най-вероятно е над средното ниво) но е и най-податливото човече за понци схеми и пирамиди(вярваш на първото, което си прочел).
  Фактите, които излагаш са на база много малко четене и информиране от твоя страна. Явно от скоро си в тази сфера. Внимавай, на кой кон залагаш. 
  Препоръката ми е да почетеш повече, има доста материали в нета. Но имай предвид, че 10-20 статии няма да те направят експерт. Почети 1 година и ще разбереш защо на едно място има лимити на друго няма и тн.
 10. Thanks
  5hitcoin reacted to 100M in Свободна тема със свободни коментари...   
  Значи за повече от 2 седмица аз реално или съм много тъп или наистина още нищо не съм разбрал може и да не разбера.
  Искам да си купя крипто валути, а всичко е толкова тромаво и бавно, минаваш верификации само не са ме питали още какъв номер гащи нося и да се снимам с тях. Всичко е толкова анонимно, че изобщо няма начин да разберат кой купува кой продава
  Моля ви обяснете ми ква точно революция е тва, че не разбирам? Как точно крипто валутите ще променят света към това, че след време да не ми хакнат един чип в гъза и да ме следят къде кво правя всяка секунда???
 11. Like
  5hitcoin reacted to bside in Да се представим   
  Здрасти, аз съм Веско, никът ми в Прогнози е същият като тук.
   
  Разбирам по малко от икономика, международен бизнес и авиация 
   
  Последните 4-5 години се опитвам да работя в енергетиката, но то почти не остана такъв сектор вече след последните няколко правителства
   
  Най-голям опит обаче имам в гемблинг индустрията, в смисъл оператори, портали, типинг услуги и подобни.
×
×
 • Създай нов...