Jump to content
hash.bg - биткойн форум

elen

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от elen

  1. Здравейте, и поздравления за форума! Мисля че няма много информация в България за това чудо облачно копане. Лично аз понатрупах известо количество биткойни и си мисля че не е лоша идея да работят за мен, дори когато стойността спрямо фиатните пада Има ли добре запознати тук, и ако ДА, ще бъда много благодарна за оказаната помощ.
  2. Благодаря за отговорите, все пак ми помогнаха, а доколкото ФБР, незнам, но някъде прочетох че Едуард Сноудън е споделил, че биткойн е дете на ЦРУ и е пуснато малко след началото на финансовата криза по известни причини. На мен не ми се вярва, но знае ли човек, всичко е възможно. Сайтът и форума са супер и ще помоля Стамен ако има възможност скоро да качи подробно обяснение за работа със multibit и bitaddress.
  3. Здравейте, изчетох много за биткойн, но явно не е достатъчно. Въпросът ми е глупав за хората които са наясно, но аз не разбрах със тези адреси и акаунти, ключове частни и обществени, Аджеба има ли 100% анонимност чрез използването на биткойн, и как може да се постигне, или само така се приказва за да се привлече внимание. Никой от разбиращите не казал колко % е тая анонимност и възможно ли е да се постигне 100% Лично аз желая да закупя дигитални продукти, които не желая да се знае и вижда никъде, че са закупени от мен. Благодаря ви предварително!
×
×
  • Създай нов...