petget Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 Вече от 17 станаха 78 петахаша да копат BCH. И цената малко се качи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petbita Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 Тоест тия от трекса вече имат виртуални БЦЦ в балансите и намазват евтините алтове, токато тези в кракен като мене рефрешват лагналия кракен да зацепи Къде гледате тия петахаши и цени, давайте линк... Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 OFFT Тва ще ми е последния експириънс с кракен btw когато им исках компeнсации ми отговориха след 38 дни , когато пуснах подобен тикет да ги наругая ми отговориха след 16 часа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petget Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 https://pool.viabtc.com/ https://www.viabtc.com/quot/realtime?currency=btc&dest=bcc&chart=professional И в bitfinex няма нищо още, но те си казаха, че ще се разпределят след като се изкопае първия блок. Може и да е добре, че още ги няма, защото цената продължава да върви нагоре. И вече 88 PH копат Bcoin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petbita Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 Да, а точно там отдавна пише че вече е изкопан първия блок Link to comment Share on other sites More sharing options...
metaflute1 Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 Ако тази единица е отдавна, значи не е още дефакто тръгнал блокчейна. Опитах и тънък трансфер, но не ми го позволи. SPLIT бутона в леджър дава баланс 0. Чакаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 само че битрекса е мъртъв, от 16:00ч се опитвам да се логн-а, идва ми мейл че съм успял а в същото време на сайта ми пише че съм инвалид юзер/пас а сега излиза това: https://bittrex.com/404.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 https://status.kraken.com/ Update - The last common ancestor block is 478558. We are working now to credit BCH balances and enable trading. Aug 1, 13:24 UTC Link to comment Share on other sites More sharing options...
metaflute1 Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 (edited) И аз в биттрекс не успях в началото (uvalid user/pass), но после се получи. После пак започна да бави, но сега е ОК. Излиза и съобщение: We are aware of login issues, investigating. For more information, see the News page. BCC още не е листнат. Edited August 1, 2017 by metaflute1 vamp111 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petget Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 Явно всички са онлайн и чакат. Обаче с тоя хашрейт чакането може да продължи до утре сутринта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petbita Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 То всеки като прасне няколко Ф5-а такъв як ддос им правим че кой знае кога ще може нормално да се ползват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanchoBS Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 Аз май се прекарах с този кракен и последния блок 478558 от който ще гледат кой колко биткойна е имал - чаках до 16:00 и накупх алтове , а този блок излезна след това Link to comment Share on other sites More sharing options...
metaflute1 Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 CoinDesk проследяват, доколкото могат в реално време. Последна новина: Биткойн мрежата е напред с 4 блока. Засега няма информация за реален блок в Биткойн Кеш https://www.coindesk.com/bitcoin-fork-watch-bitcoin-cash-hard-fork-august-1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 И аз в биттрекс не успях в началото (uvalid user/pass), но после се получи. После пак започна да бави, но сега е ОК. Излиза и съобщение: We are aware of login issues, investigating. For more information, see the News page. BCC още не е листнат. вътре съм, кредитирали са ме, но не са пуснати за търгуване Link to comment Share on other sites More sharing options...
metaflute1 Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 Щото май още не се е появила реалната верига. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 пише и на бтс и на бсс- "уолит ъндър мейнтинънс" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tinchev54 Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 Kraken тотално блокира, поне за мен.. От 20 минути гледам следния екран при опит за лог ин, а счупих рефреша.. 503Service Unavailable The requested service is currently unavailable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 Kraken тотално блокира, поне за мен.. От 20 минути гледам следния екран при опит за лог ин, а счупих рефреша.. 503Service Unavailable The requested service is currently unavailable. типично за кракен, сега им излезе изявление, че все още не са кредитирали юзърите си Please note that BCH balances have not been credited yet, working to credit as soon as possible Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanchoBS Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 Още нямат изкопан блок кеша и за това чакат от кракен. Тук гледам едни за да не скучая докато излезе блока Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 финекс първи възобновиха уитдроу/депозит функциите, последвани и от виабтс, кракен все още се мъчат да листнат бнс.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 мали по 200€ върви парчето лайно Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 много от големите инвеститори в биткойн не са си пуснали биткойните към борсите по разбираеми причини все още не могат да депозират ново получените от тях биткойн кеш, защото никощ борса не е пуснала депозити с тях, а и блоковете са им много бавни когато това стане следващите 24 часа, огромни количества биткойн кеш ще залеят борсите, а на глупаците ще им свършат парите така че аз продавам каквото имам в кракен metaflute1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 v kraken са 0.075 бтс и 175 евро цените някой да каже по другите борси как е 0.125 btc e цената във viabtc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Given Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin-cash/ stamen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanchoBS Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 Много яко се наших аз , но не е толкова фатално. Не успях да си взема кеш монетите макар, че биткойните ми бяха в кракена. Някои хора ще си карат Х-6 с тези койни а , други като мен ще пият студена вода 200$ на парче не е чак толкова зле , да сме живи и здрави и така. Гледам че вече са си изкопали първия блок за 5-6 часа време , незнам но не ми се струва много добре това. Ще видим какво ще кажат специалистите скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts