Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Hash.bg търси студент практикант


stamen
 Share

Recommended Posts

Ето нещо интересно за студенти и работодатели. В betahaus|bg, където работя от скоро и прозиводителността ми се вдигна 100 пъти, работят няколко стажанти, които са перфектните млади хора като интелект, отговорност и т.н.

 

Оказа се, че те са тук по програмата на МОН - http://praktiki.mon.bg/, чрез която Европейският съюз финансира както студенти, така и работодатели, за да може последните да обучават първите.

 

В ролята си на работодател под името "Online Gaming Solutions" и проекта hash.bg пуснах обява за Content manager, така че ако сте студент и/или познавате студенти, които биха били заинтересовани да изкарат практика при мен, кажете им да се регистрират в МОН (ако все още не са) и да пейстнат следния линк в браузера:

 


 

Ако не, да потърсят обявата на Online Gaming Solutions.

 

Избраният кандидат ще стане спец по крипто-технологии, онлайн съдържание и въведен в бъдещето на онлайн бизнеса лично от мен :) Умишлено съм сменил подхода си вече, който преди се изразяваше в предлагане на много пари и свобода в началото, уж да няма мотивационни спънки.

След пет години безуспешни опити и много изхарчени на вятъра пари и доверие, новият ми подход ще е да оставя кандидатът да се докаже първо сам... Дано проработи, че иначе не знам какво да правя.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...