Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Blockchain wallet проблем

Recommended Posts

Здравейте!

Създадох си акаунт в Blockchain и му направих всякакви възможни защити. До тук добре. Опитах се да купя биткойни с кредитна карта (новата кредитна карта YES от Fibank), но не ми позволи. Прикачил съм скрийншот.

Благодаря предварително! :)

post-2603-0-17482100-1502730520_thumb.png

Аз преди 2 дни си купих от тях за 400лв биткойни по спешност от ПИБ с обикновена карта виза. Нямах никакви проблеми , но трябва да си активираш 3Д паролата преди това. Не чакам никакви блокчейн потвърждения и биткойните ми пристигат за по малко от минута и за това и се наложи от там да си купя.

това не е от защитата на портфейла, пиши на съпорта на портфейла, ще ти върнат отговор до седмица две (обикновено като проблема е покупко/продажба са по-бързи) ако ти върнат, че има проблем с картата, тогава се обърни към банката издала картата

Може ли някой който е на ТИ сhttps://blockchain.infoда провери този адрес какви сделки има

1BtsFwixCBPCeRH1RotkGmfWboY95xf76N

За по-голяма сигурност, ако изпратиш някаква сума от текущ адрес, разликата (рестото) се получава в генериран автоматично НОВ адрес (който пак е твой и е под твой контрол), т.е. с един частен ключ имаш неограничен брой биткойн адреси.

В твоя случай, ти си изпратил биткойни от 1BtsFwixCBPCeRH1RotkGmfWboY95xf76N и "рестото ти" се е върнало на НОВ твой адрес: 1F6CjBzVWEK4fdo2UUwmKB6ksaCEzjP44D. Ако влезеш в акаунта си в blockchain.info, трябва да видиш общата сума биткойни, която притежаваш във всичките твои адреси, т.е. да видиш този остатък, който ти "липсва" - 0.00444521 BTC.

vamp111    Дали ще можеш да помогнеш, пряк линк за писане до супорт на blockchain не намерих въпреки упоритото ровене.   Днес ми изскочи проблем- при опит за влизане в 2 порфейла там не получавам имейл за да одобря опита за влизане, включил съм опцията за влизане само през пощата. Двата идентификатора и паролите са верни. Стигнах до заключение да направя нов портфейл и да импортирам частните ключове, понеже нямам 12-те думички на двата.

мен, единствено в туитър на https://twitter.com/AskBlockchain, съм писал до сега и ми отговориха не помня след колко време...

като цяло тези никак ги няма в съпорта, даже спамя и основния им акаунт https://twitter.com/blockchain и този на Peter Smith ,който уж им е ДЕРЕКТОР, на https://twitter.com/OneMorePeter

аз като цяло не съм много технически грамотен, но разбрах какво имаш предвид, при мен също е даден достъп само чрез мейл и си работи, аз имам 2 адреса там и двата са много стари (не знам дали има значение)

Благодаря за линковете. Това ми прилича на много ориенталска работа. Все едно да ми замразят сметката в някаква българска банка и аз да хукна по социалните мрежи да гоня директора и заместника та да ми оправят проблема.... Блокчейна вкараха на 19.08 етер като валута и май тогава са зацапали нещо.

не знам, аз двата адреса блокчейн не ги пипам защото са ми много стари и никога за нищо не са ползвани и в тях има само БТК, иначе ползвам вече JAXX благодарение на Стамен, доста по удобен ми е, до сега съм пращал blockchain-jaxx-kraken-jaxx и jaxx-bittrex, (btc,ltc и eth) и не съм имал никакви проблеми с портфейла/транзакциите

• 2 months later...