TheFi1mGuy Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 Здравейте! Създадох си акаунт в Blockchain и му направих всякакви възможни защити. До тук добре. Опитах се да купя биткойни с кредитна карта (новата кредитна карта YES от Fibank), но не ми позволи. Прикачил съм скрийншот. Благодаря предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanchoBS Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 Аз преди 2 дни си купих от тях за 400лв биткойни по спешност от ПИБ с обикновена карта виза. Нямах никакви проблеми , но трябва да си активираш 3Д паролата преди това. Не чакам никакви блокчейн потвърждения и биткойните ми пристигат за по малко от минута и за това и се наложи от там да си купя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheFi1mGuy Posted August 14, 2017 Author Report Share Posted August 14, 2017 Ааа, 3D паролата... Добре, сега ще я активирам и ще кажа как е! Мерси! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheFi1mGuy Posted August 14, 2017 Author Report Share Posted August 14, 2017 Сложих 3D парола, но все още не става. Пак ми изписва същото... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted August 15, 2017 Report Share Posted August 15, 2017 това не е от защитата на портфейла, пиши на съпорта на портфейла, ще ти върнат отговор до седмица две (обикновено като проблема е покупко/продажба са по-бързи) ако ти върнат, че има проблем с картата, тогава се обърни към банката издала картата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_r Posted August 15, 2017 Report Share Posted August 15, 2017 Какви такси вземат от Coinify за преводите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheFi1mGuy Posted August 15, 2017 Author Report Share Posted August 15, 2017 Гледах, че за кредитна/дебитна карта е 3% от сумата, която купуваш. alex_r 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irajchev Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Може ли някой който е на ТИ сhttps://blockchain.infoда провери този адрес какви сделки има 1BtsFwixCBPCeRH1RotkGmfWboY95xf76N Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyBG Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Може ли някой който е на ТИ сhttps://blockchain.infoда провери този адрес какви сделки има 1BtsFwixCBPCeRH1RotkGmfWboY95xf76N За по-голяма сигурност, ако изпратиш някаква сума от текущ адрес, разликата (рестото) се получава в генериран автоматично НОВ адрес (който пак е твой и е под твой контрол), т.е. с един частен ключ имаш неограничен брой биткойн адреси. В твоя случай, ти си изпратил биткойни от 1BtsFwixCBPCeRH1RotkGmfWboY95xf76N и "рестото ти" се е върнало на НОВ твой адрес: 1F6CjBzVWEK4fdo2UUwmKB6ksaCEzjP44D. Ако влезеш в акаунта си в blockchain.info, трябва да видиш общата сума биткойни, която притежаваш във всичките твои адреси, т.е. да видиш този остатък, който ти "липсва" - 0.00444521 BTC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 vamp111 Дали ще можеш да помогнеш, пряк линк за писане до супорт на blockchain не намерих въпреки упоритото ровене. Днес ми изскочи проблем- при опит за влизане в 2 порфейла там не получавам имейл за да одобря опита за влизане, включил съм опцията за влизане само през пощата. Двата идентификатора и паролите са верни. Стигнах до заключение да направя нов портфейл и да импортирам частните ключове, понеже нямам 12-те думички на двата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 мен, единствено в туитър на https://twitter.com/AskBlockchain, съм писал до сега и ми отговориха не помня след колко време... като цяло тези никак ги няма в съпорта, даже спамя и основния им акаунт https://twitter.com/blockchain и този на Peter Smith ,който уж им е ДЕРЕКТОР, на https://twitter.com/OneMorePeter аз като цяло не съм много технически грамотен, но разбрах какво имаш предвид, при мен също е даден достъп само чрез мейл и си работи, аз имам 2 адреса там и двата са много стари (не знам дали има значение) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Благодаря за линковете. Това ми прилича на много ориенталска работа. Все едно да ми замразят сметката в някаква българска банка и аз да хукна по социалните мрежи да гоня директора и заместника та да ми оправят проблема.... Блокчейна вкараха на 19.08 етер като валута и май тогава са зацапали нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 не знам, аз двата адреса блокчейн не ги пипам защото са ми много стари и никога за нищо не са ползвани и в тях има само БТК, иначе ползвам вече JAXX благодарение на Стамен, доста по удобен ми е, до сега съм пращал blockchain-jaxx-kraken-jaxx и jaxx-bittrex, (btc,ltc и eth) и не съм имал никакви проблеми с портфейла/транзакциите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Нещата се оправиха, имали са някакви проблеми с авторизацията явно, заваляха в пощата ми разрешения за влизане. Много шум за нищо. Извинявам се на всички. vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 нали за това е форум Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexporubay Posted November 1, 2017 Report Share Posted November 1, 2017 If you got any problems with bitcoin wallet you can contact me. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts