Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Шиткойн кеш бил направен 18% по-печеливш за копане

Recommended Posts

Добре де аз чакам тоя Jaxx да вкара BitcoinCash, обаче то измина цяла вечност. Сега биткойна се държи на 4к  плюс, минус и е оферта да го дъмпна. Кажете най-удачния начин според вас да се направи това и реално има ли някакви опасности, да не чакам да го имплементират в Jaxx.

Добре де аз чакам тоя Jaxx да вкара BitcoinCash, обаче то измина цяла вечност. Сега биткойна се държи на 4к  плюс, минус и е оферта да го дъмпна. Кажете най-удачния начин според вас да се направи това и реално има ли някакви опасности, да не чакам да го имплементират в Jaxx.

частните ключове от JAXXa има опция да си ги видиш, прати си БТК от JAXX някъде другаде да ти е по-спокойно,  а ключовете ги импортваш в портфейл дето поддържа BCH (аз го направих с Electrum само че са го преименували на Electron Cash) има го в сайта на Bitcoincash.org като ги импортнеш ще ти излезе баланса от Jaxxa, който си имал по време на форк-а. от Електрона си ги пращаш във борса (мисля Битрекс държат най-висока цена) и харчиш на воля, ФРИИ мъни, само че това ФРИИ дано не ни излезе през носа с тоя бесен китаец на свобода

по назад в темата описах как може да ги конвертираш кеша в биткойни, точно за тези които са с jaxx

Ако ги пазим Бцц - не е ли един вид застраховка !? Голям кяр няма де е , ако се продадът , но пък един вид застраховка от някакви бъдещи катаклизми , които както се вижда май не липсват!?

А си сега тази глупост за още един ФОРК , което ми се струва безумие !

Така или иначе, ще се задържи още известно време. Даже да не ги продадеш веднага ще си държи цена, защото става по-лесно за копаене, в името се съдържа "bitcoin" :D, надува се изкуствено и все пак за да го създадат няма как да не се опитат да го наложат...

Публикувано Вчера, 20:15

batibon, на 21 Aug 2017 - 7:44 PM, написа:snapback.png

Аз понеже съм много предпазлив, нищо няма да правя.

защото ще скочат над биткойна, нали  :)? блажени за верующи

Имаше едно изречение - повече никого няма да карам да си купува биткойн,  но никога няма да продам биткойн. 

Хубаво е, че отваряш услуга за кешкютване на чайнакойн, но позволи на хората сами да изберат дали мислят да го продават. Твоето мнение е меродавно и зачитано в сайта, но нали знаеш, всеки си има мнение.

Публикувано Вчера, 20:35

Аз не разбирам защо едното е по-зле от другото? Все пак и двете са крипто в което има вложени пари и ресурси. 

Предполагам защото една запазена марка, примерно облекло - Кристиан Диор, почне ли се клонира и всички клонинги крещят - аз съм оригинала - купувача ще се чуди дали е вложил правилно парите си в нещо което има стойност в модата или във   времето, или да се чуди - абе що ми са тия маркови дрехи сега, от всички производни ли да си купувам?   Защото освен копаене се иска и продажби на рудата-затворен цикъл.

Публикувано Вчера, 20:27

Ако ги пазим Бцц - не е ли един вид застраховка !? Голям кяр няма де е , ако се продадът , но пък един вид застраховка от някакви бъдещи катаклизми , които както се вижда май не липсват!?

А си сега тази глупост за още един ФОРК , което ми се струва безумие !

Застраховка за какво?   Ще има още много форкове- вече има прецедент - BCC - Бялата книга на Биткойн  се чете като Библията - всеки както му е угодно......секти, сектанти- само и само да се роят парички..... от това губят всички, всеки който е участвал в идеята Биткойн по някакъв начини от началото и начинаещия потребител като мен....

Точно след няколко дни, като дойде корекцията при кеша, и трудността скочи рязко и се върнат пак да си копаят биткойн, какво ще стане с цената?

Явно ще има още една две вълни нагоре надолу със затихващ характер и ще спрат с тези прехвърляния на мощности.

Твоето мнение е меродавно и зачитано в сайта, но нали знаеш, всеки си има мнение.

Публикувано Вчера, 20:27 

.......и начинаещия потребител като мен....

знаеш ли колко мои приятели и познати като ме видят сега, се хващат за главата и почват рефрена "Защо не те послушах тогава? Защо не ми каза да купя на $200?" и прочие...

всеки си мисли, че съм играл лотария и купил билета с джакпота.. но истината е, че аз като начинаещ потребител съм се водил от мислите и съветите на хората, които знаят повече от мен - например от Марк Андресен, който още през 2014-та писа, че биткойн е съпоставим само с онлайн революцията през 2000-та и персоналните компютри през 1970-те...

Марк е доказана визионер, в продължение на 20 години - кой съм аз да си помисля, че той може би греши?.. 

По същия начин, какво те кара да мислиш, че имаш по-добър поглед върху ситуацията, след като си нов в материята, а аз от четири години се занимавам само с това? Предполагам имаш мнение, че си по-интелигентен или по-образован от мен.. Не казвам, че грешиш, просто си изясни за себе си, каква е точно причината, може би ще ти помогне да се ориентираш по-добре.

И ето две подсказки:

1. Ако биткойн кеш е предпочитаната валута за прехвърляне на пари по света спрямо биткойн, защо по дяволите техните блокове са празни? А тези на биткойн постоянно пълни?

2. Сега, когато цената на биткойн пада, защо тази на бкеш пада с повече? Какво прави един типичен, профит ориентед биткойн миньор днес? Вижда, че му е по-надалавера в долари да копае б-кеш. Превключва машините, изкарва б-кеш. Върпосът е, дали ги пази тези б-кеш или ги обръща веднага в $ или БТС? Отговорите на тези два въпроса са скачени съдове, въпросът е да прозрееш връзката...

спрете да четете подобни "издания" - това си е чист FUD с цел повече кликове.... аз отдавна съм спрял и животът ми е по-лек.

ако ви досаждам отново с даването на акъл, кажете ми да спра...