StanchoBS Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 От тук става ясно, че миньорите убиват биткойн кеша и грабят кюфтета докато могат от инвеститорите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 От тук става ясно, че миньорите убиват биткойн кеша и грабят кюфтета докато могат от инвеститорите балъците. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 това е нов един вид по-изтънчен ICO проект, от който гуша си пълнят миньорите не разработчиците Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NotLikeMe Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 Кеша ще го разкарам на 0.3/4 за бтц Не твърдя за 'телеграфа, че пишат пълноценни и точни статии. Но се получават добри спекулации на пазара от подобни статии, за мен е добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 за да бъда честен моя ордер е 0.475 заложен, мога да го чакам до Китайската нова година ако трябва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 @vamp111 Няма толкова "инвеститори" преди си мислех, че ще може да стигне 0.3 но вече ме съмнява, според мен тавана му беше 0,23-0,25. Сега като се ъпдейтне трудността ще падне. Даже си мисля, че може да се срине до 100 долара и си мисля да направя едно влизане и да изчакам отскачане х2 х3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NotLikeMe Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 за да бъда честен моя ордер е 0.475 заложен, мога да го чакам до Китайската нова година ако трябва Добър таргет, ще се видим по пътя значи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoko Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 Това истина ли е или бъг на сайта? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 бъг е: 3 Bitcoin Cash $12,025,189,381 $728.05 16,516,938 BCH $1,616,420,000 6.74% stoko 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tronald Dump Posted August 22, 2017 Author Report Share Posted August 22, 2017 според мен биткойн кеш е една от най-големите измами в историята. това ако беше в пазара на акциите тия щяха да са отдавна потушени Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 http://blog.okcoin.com/post/164478677349/okcoin-to-support-bitcoin-cash-spot-trading и huobi и okc добавят BCH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 F2pool on BCH https://twitter.com/f2pool_wangchun/status/899836583427407872 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 По същия начин, какво те кара да мислиш, че имаш по-добър поглед върху ситуацията, след като си нов в материята, а аз от четири години се занимавам само с това? Предполагам имаш мнение, че си по-интелигентен или по-образован от мен.. Не казвам, че грешиш, просто си изясни за себе си, каква е точно причината, може би ще ти помогне да се ориентираш по-добре. Стамене, недей така с рогата напред от нищото. От твоя сайт съм се учил как се прави портфейл, какво е кранче и прочие, тоест а б в съм ги учил от теб, и логично не мога да се сравнявам с теб по обем знания, опит и нюх по отношение криптовалути. Единствено изразих мнение, че подарения от въздуха би-кеш е личен и всеки сам решава какво и кога да прави нещо с него. Ако има още нещо за изясняване-казвай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 $BTC chain now over 140% more profitable to mine over $BCH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tronald Dump Posted August 23, 2017 Author Report Share Posted August 23, 2017 FUCK YOU BITCOIN CASH! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanchoBS Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 Всичко свърши и се нормализира. Почти не останаха хора да копаят кеша и само не знам, защо цената му е още толкова и до кога. Tronald Dump 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tronald Dump Posted August 23, 2017 Author Report Share Posted August 23, 2017 дай статистика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoko Posted August 23, 2017 Report Share Posted August 23, 2017 май за да си прехвърля коините трябва сам да си копая блок хаха незнам колко часа вече няма блок vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanchoBS Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 400 000 за кеша - срещу 6 700 000 за биткойна и горе долу дохода от копане е еднакъв. Смятай колко кюфтета разграбиха миньорите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kremika Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 здравейте , имате ли някаква подробна инструкция как да си метна от Jazz шиткойните в някоя борса? Виждам прайвит кийс след хардфорка и публичните. После не знам как да си ги пратя ...Имам регистрация в битрекс и битфинекс само. Ще съм ви много благодарна за насоки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 здравейте , имате ли някаква подробна инструкция как да си метна от Jazz шиткойните в някоя борса? Виждам прайвит кийс след хардфорка и публичните. После не знам как да си ги пратя ...Имам регистрация в битрекс и битфинекс само. Ще съм ви много благодарна за насоки премести си 1-во бтк от джакс някъде другаде, после влезе в портфейла изкарай си частни ключове във electron cash портфейл на десктоп-а например (може да го свалиш тук: http://www.electroncash.org/) в него като импортираш частни ключове ще видиш същия брой BCC като на BTC, които си имал в джакса преди форка, от там може да ги преместиш във финекс или битрекс (битрекса имат по добра цена) ако не можеш технически да се справиш сам, тези момчета тук може да го свършат вместо теб, подробности виж този линк: https://community.crypto.bg/t/bitcoin-cash-crypto-bg/967 kremika 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoko Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 май май каша почна да нагълтва вода, а? kremika 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kremika Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 премести си 1-во бтк от джакс някъде другаде, после влезе в портфейла изкарай си частни ключове във electron cash портфейл на десктоп-а например (може да го свалиш тук: http://www.electroncash.org/) в него като импортираш частни ключове ще видиш същия брой BCC като на BTC, които си имал в джакса преди форка, от там може да ги преместиш във финекс или битрекс (битрекса имат по добра цена) ако не можеш технически да се справиш сам, тези момчета тук може да го свършат вместо теб, подробности виж този линк: https://community.crypto.bg/t/bitcoin-cash-crypto-bg/967 благодаря, начинаеща съм , глупав въпрос: със "sweep" ли от електрон каша си импортвам запазените ключове? другото май ми е ясно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 kremika по принцип след като от джакса пратиш бтс-то в нов портфейл/адрес мисля че това е суипване, защото после ще имаш нов прайвът кей в новия портфейл където си пратил бтс, в джакса ти оставя стария прайвът кей, който импортваш в електрона, където се появява същия брой бнс. после от електрон кеш-а като ги пращаш към борса, ти просто ги пращаш там, без да импортваш ключове във борсата, не съм и аз много грамотен. kremika 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts