Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Шиткойн кеш бил направен 18% по-печеливш за копане

Recommended Posts

Кеша ще го разкарам на 0.3/4 за бтц ;) Не твърдя за 'телеграфа, че пишат пълноценни и точни статии. Но се получават добри спекулации на пазара от подобни статии, за мен е добре. :)

@vamp111

Няма толкова "инвеститори" :) преди си мислех, че ще може да стигне 0.3 но вече ме съмнява, според мен тавана му беше 0,23-0,25. Сега като се ъпдейтне трудността ще падне. Даже си мисля, че може да се срине до 100 долара и си мисля да направя едно влизане и да изчакам отскачане х2 х3.

По същия начин, какво те кара да мислиш, че имаш по-добър поглед върху ситуацията, след като си нов в материята, а аз от четири години се занимавам само с това? Предполагам имаш мнение, че си по-интелигентен или по-образован от мен.. Не казвам, че грешиш, просто си изясни за себе си, каква е точно причината, може би ще ти помогне да се ориентираш по-добре.

Стамене, недей така с рогата напред от нищото. От твоя сайт съм се учил как се прави портфейл, какво е кранче и прочие,  тоест а б в съм ги учил от теб, и логично не мога да се сравнявам с теб по обем знания, опит и нюх по отношение криптовалути. Единствено изразих мнение, че подарения от въздуха би-кеш е личен и всеки сам решава какво и кога да прави нещо с него. Ако има още нещо за изясняване-казвай.

здравейте , имате ли някаква подробна инструкция как да си метна от Jazz шиткойните в някоя борса? Виждам прайвит кийс след хардфорка и публичните. После не знам как да си ги пратя ...Имам регистрация в битрекс и битфинекс само.

Ще съм ви много благодарна за насоки

здравейте , имате ли някаква подробна инструкция как да си метна от Jazz шиткойните в някоя борса? Виждам прайвит кийс след хардфорка и публичните. После не знам как да си ги пратя ...Имам регистрация в битрекс и битфинекс само.

Ще съм ви много благодарна за насоки

премести си 1-во бтк от джакс някъде другаде, после влезе в портфейла изкарай си частни ключове във electron cash портфейл на десктоп-а например (може да го свалиш тук: http://www.electroncash.org/) в него като импортираш частни ключове ще видиш същия брой BCC като на BTC, които си имал в джакса преди форка, от там може да ги преместиш във финекс или битрекс (битрекса имат по добра цена)

ако не можеш технически да се справиш сам, тези момчета тук може да го свършат вместо теб, подробности виж този линк: https://community.crypto.bg/t/bitcoin-cash-crypto-bg/967

премести си 1-во бтк от джакс някъде другаде, после влезе в портфейла изкарай си частни ключове във electron cash портфейл на десктоп-а например (може да го свалиш тук: http://www.electroncash.org/) в него като импортираш частни ключове ще видиш същия брой BCC като на BTC, които си имал в джакса преди форка, от там може да ги преместиш във финекс или битрекс (битрекса имат по добра цена)

ако не можеш технически да се справиш сам, тези момчета тук може да го свършат вместо теб, подробности виж този линк: https://community.crypto.bg/t/bitcoin-cash-crypto-bg/967

благодаря, начинаеща съм , глупав въпрос: със "sweep" ли от електрон каша си импортвам запазените ключове? другото май ми е ясно

kremika по принцип след като от джакса пратиш бтс-то в нов портфейл/адрес мисля че това е суипване, защото после ще имаш нов прайвът кей в новия портфейл където си пратил бтс, в джакса ти оставя стария прайвът кей, който импортваш в електрона, където се появява същия брой бнс. после от електрон кеш-а като ги пращаш към борса, ти просто ги пращаш там, без да импортваш ключове във борсата, не съм и аз много грамотен.