Tronald Dump Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Някой помни ли какво изобщо сме правели със себе си и свободното си време преди да се захванем с крипто? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nandrolon Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Играехме карти... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted August 31, 2017 Report Share Posted August 31, 2017 аз правех с*кс със жена ми, сега само ми се спи.... .. не помня вече какво беше това 7ч. сън.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tronald Dump Posted August 31, 2017 Author Report Share Posted August 31, 2017 секс не е дума подлежаща на цензура, wtf. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted August 31, 2017 Report Share Posted August 31, 2017 човек аз съм на 13, какво остава ако има някои по-малък от мен Sundy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tronald Dump Posted September 1, 2017 Author Report Share Posted September 1, 2017 вече не минава тая, нали си призна че си на 32 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 под натиска на Стамен........ той за това е бил добър на покер, гледал е в очите опонентите си и те от напрежение са си казвали картите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 и все пак като гледам как се развива темата, май не са много хората които са правили нещо във свободното си време преди крипто....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tronald Dump Posted September 1, 2017 Author Report Share Posted September 1, 2017 просто са киселяци и не искат да отговорят в такава несериозна тема, много са тежки за това petbita 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanchoBS Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 2004г-2011г World of Warcraft 2011г-2014г League of Legends 2014г-2016г World of Tanks След като излязох от казармата с това си губих свободното време за последните 13 години. Сега игрите ми са много скъпи - Биткойни , Етери , Лайткойни и всякакви такива подобни игри Tronald Dump 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Моят случай е скучен.. бачках, два месеца след като разбрах за крипто - напуснах работа (това беше мисля 2014) от тогава бачкам отвреме на време дистанционно, пътувам и живея и покрай всичко това няколко часа на ден само с крипто. Tronald Dump and stamen 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludman Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 под натиска на Стамен........ той за това е бил добър на покер, гледал е в очите опонентите си и те от напрежение са си казвали картите Стамен никога не е бил добър играч на Покер , но за сметка на това има много по-силни качества и умения , които малко хора притежават! olele 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 StanchoBS Трета година вече съм в _BUL_ На WG не им трябва крипто, печелят по 1.3 милиона евро на ден, за година към 435 милиона. Кипърската борса вече не работи с тях, нямат такъв инструмент за да ги обслужват като финанси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanchoBS Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Печелят, защото има кой да им ги дава Предпочитам да си купя за 100лв биткойни отколкото някакъв танк, не че преди не съм си купувал танкове и премиуми, но се отървах навреме. Ето и мое творение от преди две години специално за тази игра.https://www.vbox7.com/play:181a8bb439 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Това твое ли е??? Гледал съм го .... и си е истина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanchoBS Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Мой е клипа както и няколко други не знам само дали ще ти отвори плей листата. И ето и последния ми акаунт Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Реролнал си го. Майстора, Мареската , колектора, клоуди....доста ги зяпах на живо, но играта се изроди, всеки идиот си купува премиум желязо и прави простотии, мм, рнг и for polish press M са водещи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanchoBS Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Продадох си предния акаунт и трябваше да започна нов, но поне избих парите които съм дал за играта. Сега съжалявам, че си губих времето в игрите, а не с биткойни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Спомените нямат цена. Пък и играта ти липсва понякога, нали... Бил си част от нещо голямо, велико, правил си история, отбелязан си в хрониката....Приоритетите се менят, но спомените остават. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanchoBS Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Играе ми се понякога и ми липсват нещата из ТС , но за сега нямам време. Захванал съм се с нещо много по сериозно, от което може да се каже че ми зависи бъдещето и така ... пораснахме Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Тс беше събирателното, всичко е ставало там.И аз почнах да съм рядък там. То всички които сме в този форум влагаме ум, усилия и пари в това крипто бъдеще. Всички познати вече се произнасят-зарибен си. Ми как няма да съм. Преди 4-5 години едно цяло лято си играх с линукси. Майкрософт е един и скучен. Линуксите са безброй и шарени- уходих и федора, и убунту, и слакс, и усу-бг-варианта, и бактрак и цялостната платформа кали и портьос и магьосника и пупи.....абе шарения. Та затова света около биткойн ме лапна-безброй възможности и нишки за развитие, запалих се и по ицо-та. Абе шаран, пфф Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts