Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Някой помни ли какво правехме преди Биткойн и криптовалутите?


Recommended Posts

2004г-2011г World of Warcraft

2011г-2014г League of Legends

2014г-2016г World of Tanks

 

След като излязох от казармата с това си губих свободното време за последните 13 години. Сега игрите ми са много скъпи - Биткойни , Етери , Лайткойни и всякакви такива подобни игри :)

Link to comment
Share on other sites

Моят случай е скучен.. бачках, два месеца след като разбрах за крипто - напуснах работа (това беше мисля 2014) от тогава бачкам отвреме на време дистанционно, пътувам и живея :) и покрай всичко това няколко часа на ден само с крипто.

Link to comment
Share on other sites

под натиска на Стамен........ той за това е бил добър на покер, гледал е в очите опонентите си и те от напрежение са си казвали картите  :D

Стамен никога не е бил добър играч на Покер , но за сметка на това има много по-силни качества и умения , които малко хора притежават!

Link to comment
Share on other sites

StanchoBS

Трета година вече съм в _BUL_     На WG  не им трябва крипто, печелят по 1.3 милиона евро на ден, за година към 435 милиона. Кипърската  борса вече не работи с тях, нямат  такъв инструмент за да ги обслужват като финанси.

Link to comment
Share on other sites

Печелят, защото има кой да им ги дава :) Предпочитам да си купя за 100лв биткойни отколкото някакъв танк, не че преди не съм си купувал танкове и премиуми, но се отървах навреме. Ето и мое творение от преди две години специално за тази игра.
https://www.vbox7.com/play:181a8bb439

Link to comment
Share on other sites

:)  Реролнал си го. Майстора, Мареската , колектора, клоуди....доста ги зяпах на живо, но играта се изроди, всеки идиот си купува премиум желязо  и прави простотии, мм, рнг и for polish press M са водещи.

Link to comment
Share on other sites

Спомените нямат цена. Пък и играта ти липсва понякога, нали... Бил си част от нещо голямо, велико, правил си история, отбелязан си в хрониката....Приоритетите се менят, но спомените остават.

Link to comment
Share on other sites

Играе ми се понякога и ми липсват нещата из ТС , но за сега нямам време. Захванал съм се с нещо много по сериозно, от което може да се каже че ми зависи бъдещето и така ... пораснахме :)

Link to comment
Share on other sites

Тс беше събирателното, всичко е ставало там.И аз почнах да съм рядък там. То всички които сме в този форум влагаме ум, усилия и пари в това крипто бъдеще. Всички познати вече се произнасят-зарибен си. Ми как няма да съм.  Преди 4-5 години едно цяло лято си играх с линукси. Майкрософт е един и скучен. Линуксите са безброй и шарени- уходих и федора, и убунту, и слакс, и усу-бг-варианта, и бактрак и цялостната платформа кали и портьос и магьосника  и пупи.....абе шарения. Та затова света около биткойн ме лапна-безброй възможности и нишки за развитие, запалих се и по ицо-та. Абе шаран, пфф

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...