tziko Posted August 31, 2017 Report Share Posted August 31, 2017 Здравейте, къде най-добре да си направя портфейл и да отговаря на следните условия: 1. Да се купува продава биткойн (+етер и лайткойн още по -добре) 2. Да превеждат парите по банкова сметка или пей-пал! Имам портфейли в blockchain и coinbase, но там го няма условие 2, или поне аз не съм разбрал как ще си взема парите които не са криптовалута, ако е така дайте жокер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanchoBS Posted August 31, 2017 Report Share Posted August 31, 2017 То това, което го търсиш няма да е портфейл, а цяла борса. Пробвай в кракен , може пък да ти хареса. Парите от всеки портфейл/борса се взимат много лесно, като си пратиш биткойните на crypto.bg и те ще ти пратят парите по банков път. kalin 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted August 31, 2017 Report Share Posted August 31, 2017 Станчо, Варчев отвори и криптовалути, като му гледам исканията на tziko.....той не търси портфейл, а биржа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheFoxy Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 Продавай на crypto.bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sundy Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 Станчо, Варчев отвори и криптовалути, като му гледам исканията на tziko.....той не търси портфейл, а биржа Варчев търгуват от миналото лято с BTC, но цените им са голяма брадва... За мен най-изгодното и най-френдли си остава crypto.bg. Откриваш си сметка в ПИБ (първа инв. банка) и можеш спокойно и сигурно да купуваш и продаваш посредством www.crypto.bg. Лично аз направих така, отделно си поръчах една карта на XAPO когато ми трябват пари да тегля без да ме знаят тук много много Jaxx портфеила е страхотен и има доста валути, работи се доста лесно с него. Tronald Dump 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts