Johny_Domino Posted August 31, 2017 Report Share Posted August 31, 2017 Имам един въпрос(просто информативен) относно ZCash. Съвсем случайно отворих графиката в coinmarkets и видях, че след като е пусната през 2016 г, цената и е била над 4000 usd, защо по дяволите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kalin Posted August 31, 2017 Report Share Posted August 31, 2017 Имам един въпрос(просто информативен) относно ZCash. Съвсем случайно отворих графиката в coinmarkets и видях, че след като е пусната през 2016 г, цената и е била над 4000 usd, защо по дяволите? Колега, има отворена тема за Zcash, от миналата година... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 metaflute1 Posted August 31, 2017 Report Share Posted August 31, 2017 В началото цената беше 3-4000 BTC, но бързо падна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Johny_Domino
Имам един въпрос(просто информативен) относно ZCash. Съвсем случайно отворих графиката в coinmarkets и видях, че след като е пусната през 2016 г, цената и е била над 4000 usd, защо по дяволите?
2 answers to this question
Recommended Posts