Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Изгубено плащане


Recommended Posts

Какво става с валутата, когато даден фосет изплати сума по адрес, който вече е закрит към момента на плащането. Сумата е излезла от моя акаунт, предполагам, че като няма получател, се е върнала в портфейла на фосета, който или не е разбрал, или не го интересува. Изпратих им и-мейл, но идва съобщение, да не разчитаме много на и-мейл поддръжка, понеже били заляти. Само при много важни случаи. Става въпрос за http://moonliteco.in/които са си читави според мен.

Link to comment
Share on other sites

В Биткойн мрежата адресите не могат да бъдат закрити. Ако знаеш кой е адреса, провери дали парите са там. Ако са ги пуснали наистина, то те са получени. Ако нямаш достъп до адреса, няма как да си ги вземеш. Според мен няма как да се върнат обратно.

Link to comment
Share on other sites

Ако борсата ти закрие адреса няма как да си вземеш парите освен ако те не ти ги дадат. Както се казва имаш ли 12-те думи - това са твоите биткойни , а нямаш ли 12-те думи не са твоите !

Link to comment
Share on other sites

Борсата не ми е закрила адреса, а сайта, в който е регистриран адреса вече не се отваря, явно е закрит. Това не е борса, а някакъв портфейл.

 

PS. Открих им и-мейл в кеш-версия на сайта и им писах, че съм пропуснал срока за изтегляне на стотинките и бля-бля. Да видим дали и какво ще ми отговорят.

Edited by miteff
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...