miteff Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Какво става с валутата, когато даден фосет изплати сума по адрес, който вече е закрит към момента на плащането. Сумата е излезла от моя акаунт, предполагам, че като няма получател, се е върнала в портфейла на фосета, който или не е разбрал, или не го интересува. Изпратих им и-мейл, но идва съобщение, да не разчитаме много на и-мейл поддръжка, понеже били заляти. Само при много важни случаи. Става въпрос за http://moonliteco.in/които са си читави според мен. napedJor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metaflute1 Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 В Биткойн мрежата адресите не могат да бъдат закрити. Ако знаеш кой е адреса, провери дали парите са там. Ако са ги пуснали наистина, то те са получени. Ако нямаш достъп до адреса, няма как да си ги вземеш. Според мен няма как да се върнат обратно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miteff Posted September 7, 2017 Author Report Share Posted September 7, 2017 Портфейла, където е регистриран адреса, е закрит. Адреса иначе си го знам, при проверка тук https://live.blockcypher.com/ми излиза наличност по адреса, но портфейла е недостъпен, явно закрит. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanchoBS Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Ако борсата ти закрие адреса няма как да си вземеш парите освен ако те не ти ги дадат. Както се казва имаш ли 12-те думи - това са твоите биткойни , а нямаш ли 12-те думи не са твоите ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miteff Posted September 8, 2017 Author Report Share Posted September 8, 2017 (edited) Борсата не ми е закрила адреса, а сайта, в който е регистриран адреса вече не се отваря, явно е закрит. Това не е борса, а някакъв портфейл. PS. Открих им и-мейл в кеш-версия на сайта и им писах, че съм пропуснал срока за изтегляне на стотинките и бля-бля. Да видим дали и какво ще ми отговорят. Edited September 8, 2017 by miteff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts