tziko Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Здравейте някой може ли да ми даде насока, какъв pool да избера/направя/регистрирам за да мога да правя сделки с hashpower в сайта на nicehash. Регистрирах се в slushpool но нещо не се получава там, или не мога да си настроя пула правилно. Извинявам се ако не съм подбрал правилно раздела за въпроса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bundjak Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 1.За да отдаваш под наем мощности ( копаеш в NiceHash ) не е нужна регистрацияпросто в настройките си слагаш wallet adrres bitcoin и готово после можеш да гледаш в NiceHash колко добиваш и колко ти плащат на ден 2.Ако искаш да купуваш мощности ето ти линк да се регистрираш в NiceHash:https://www.nicehash.com?refby=60066 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tziko Posted October 10, 2017 Author Report Share Posted October 10, 2017 Аз регестрация имам и си копам. Искам да купувам мощности, но не мога да си настроя пул. Изглежда ми оферта да се купуват, ако някой мисли друго или знае за няква уловка да сподели. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts