Jump to content
hash.bg - биткойн форум

BTG fork - 23.10.2017 г.

skd
 Share

Recommended Posts

на мен всичко това ми звучи като измама, който има идея да коментира моля

Точно за тази измама говорих по-нагоре, но явно съм ги гледал на друг сайт, вече затворен. Не се връзвайте на това. Как ще си пращате частните ключове някъде си? Абсурд! Със същия успех може да преведете евро на някой непознат анонимник на другия край на света и да чакате на юнашко доверие да ви ги върне до дни със 100% лихва. За мен това е измама и нищо повече.

В YoBit пак е добре курсът. На една друга борса BitStar предварителният курс е 0.0650.

Броячът на сайта им е коригирал прогнозното време до форка, който може и да не се състои накрая, но ще видим. До блок 491407 дава прогнозно време малко по-малко от денонощие.

То първото съобщение е повече от безумно. 10 часа преди форка казваш на клиентите си, че няма да им начислил нещо, което си е тяхно. Много ми е интересно какво щяха да правят Кракен с хилядите BTG които щяха да получат... Никой не може да принуди борсите да листват BTG, но всяка, която откаже да даде койните на клиентите си ще си има ядове. ;)

Днес отидох на един семинар за криптомайнинг в СофтУни с идеята да разбера малко повече за голда както се казва от кухнята. Лектор беше Мартин Кованджиев, който в сайта на btcgpu е листнат като core dev. Спомена, че имат адски много работа и са само 2-ма девс. Относно въпросния форк, на обявената дата щял да се направи снапшот, от който ще тръгне форка, но на по-късен етап или нещо такова - oбщо взето с работата са до под крушата. 

Правят снапшота, пускат нещата в началото на другият месец.

Според мен момента за обръщане в бтк ще е след месец до 3 месеца. И има потенциал за цена до 0.15 бтк

Посипвам си главата с пепел, явно по света има много повече идиоти с пари, отколкото съм си представял и в най-дивите си прогнози

Благодаря им за free money в битфинекс, дано не фалират скоро..

Посипвам си главата с пепел, явно по света има много повече идиоти с пари, отколкото съм си представял и в най-дивите си прогнози

Благодаря им за free money в битфинекс, дано не фалират скоро..

Бро, ако се купуваха само нещата, които имат смисъл, койнмаркеткап щеше да е листче от 20 валути. ;)