Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Място за вашите въпроси...

batibon
 Share

Recommended Posts

Как и от къде мога да си купя БТК от Англия с тяхна дебитна карта ? Мерси

Coinbase.com, но процеса по верификация на самоличността е малко тегав. На мен ми отне три дни в опити преди да се получи :) 

Мерси , направих уж всичко , но май дебитната ми карта на барклис , не е 3Д и не успях да си купя.

Пробвай следното и кажи как работи, че аз още не съм тръгнал да депозирам и тоя метод само на хартия знам, че работи:

1. Правиш си акаунт в Transferwise. До 1000евро превод не е нужно лична карта и тн верификации да правиш.

2. Правиш си акаунт в Mistertango (верификация сигурно е нужна, не съм го ползвал още...)

3. Правиш си акаунт в Kraken. Там верификация ще е нужна доколкото знам някаква, но нямам акаунт там и някой друг може да каже или провери в сайта като се регнеш.

В Kraken ти дават евро сметката им с IBAN и тн. В Mistertango ти дават IBAN в евро сеедно имаш виртуална банкова сметка.

От Transferwise пускаш превод на определено количество паунд към IBAN-а ти в Mistertango, който е в евро.Transferwise ти дават опция да използваш английската си банкова сметка, дебитна карта и тн. за целта. Правиш го. => Паунда ти пристига в Mistertango в евро са вече. => От там пращаш това евро на сметката на Kraken, която е в евро също => Купуваш Бтк => Преместваш си го на уолета и HODDDDL (или каквото си решиш ти де) :)

Успех и ако тестваш тоя път кажи примерно за 1000 евро колко такси се начисляват по пътя... В transferwise за 950 евро превод в момента е 3.73 pounds таксата, а курса на превалутиране е екстра. В Mistertango не съм запознат таксите какви са и оттук горния ми въпрос. :)

Здравейте,

имам лаишко питане. Купих биткойни за 250 евро. Веднага след като се появиха в сайта ги преведох на друг адрес. Таксата трябваше да е няколко евро. Получих, обаче близо 30 евро по-малко евро на другия адрес. Това нормално ли е?

Искам да попитам, как търгувата изобщо и влизате по борсите? При мен постоянно сайтовете им са долу. Почти няма ден или час, да не е долу сайта и да не трябва да се логна по 100 пъти само докато вляза.

Tова се случва винаги с Кракен, понякога в Coinbase/ Gdax и рядко във Финекс и Полониекс.

Kато цяло ако искаш да търгуваш с/у евро Bitstamp имат добра ликвидност, а с/у долар до скоро беше добре Bittrex, но нещо се наср*ха последния месец.

Борсата, която никога не лагва е Bitmex.

пари по борсите не е добре да се държат или ако възнамеряваш да търгуваш с/у биткойн, то по-добре ползвай coinbase, за мен това е най-сигурната борса, понеже са в Щатите, имат вземане даване със службите там и вероятно всичко се следи и е изпипано, не мисля, че биха си позволили да изплатят клиентите си, още повече че това са американски граждани с акаунтите там, ше ги затворят и ше лежат, ако нещо стане, поне така разсъждавам!

в такива моменти и особено сега със всичката тази реклама и антиреклама, почти навсякъде е много трудно да си отвориш акаунт, или поне да го верифицираш за да може да теглиш после от него.

Пълно е с измами и измамни сайтове навсякъде, внимавайте!

В битстамп си изтрих акаунта, защото след много чакане за въпросната верификация все получавах отказ. Единия документ не го разбирали какъв е, другия не го приемали защото не приемали телефонни сметки... така и не можах да се верифицирам там.

Здравейте!

Нов съм във форума, поздрави на всички!

Имам следният въпрос:

- Преди няколко години, играх игри в мрежата и събрах малко повече от половин биткойн. Направих си тогава някакъв портфейл, имам кода, но не помня нито къде съм го направил, нито с какви данни съм се регистрирал. Има ли възможност да ги възстановя? 

Благодаря предварително за всяка помощ!

трябва ти съответният:

Private Key - той ти дава възможност да си достъпиш койните

Другото ти е адреса, който е публичен може да го показваш и да го проверяваш какво има в него, но без този по дългият код, нищо не можеш да направиш.

https://blockchain.info/- горе в търсачката може да го провериш колко койни имаш на този адрес, но без  Private Key няма как да ги достъпиш и да ги пратиш на друг адрес(респективно да ги продадеш или да си купиш нещо).

Private Key* не го публикуваш и не го вкарваш никаде без да знаеш какво правиш.

Ако не е записал частни ключове и фраза за възстановяване......     

Половин биткойн е доста стойност......   връща се Няколко години назад, сеща се за пощата си, там може да открие верификационен линк..... да види кои портфейли тогава са били на мода..... да се сети за паролите си за вход....ако масивите не са били трити поради неактивност...  дали не е било нещо подобно на микропортфейли или събирателни такива за кранчета.......  и едва тогава да отпише 

Здравейте!

Нов съм във форума, поздрави на всички!

Имам следният въпрос:

- Преди няколко години, играх игри в мрежата и събрах малко повече от половин биткойн. Направих си тогава някакъв портфейл, имам кода, но не помня нито къде съм го направил, нито с какви данни съм се регистрирал. Има ли възможност да ги възстановя? 

Благодаря предварително за всяка помощ!

Какъв портфейл си си направил? Ако е desktop портфейл, пусни един search за 'wallet.dat'.

@Stamen сигурен съм, че си зает... гледам, че сменяте ДНС сървърите на форума, но знаеш ли нещо по въпроса какво общо има Roger Ver със самурай уолета ? Понеже там държа всичко.... и леко се притесних :D 

Без име.png

• ivan unpinned and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...