pdch Posted December 29, 2017 Report Share Posted December 29, 2017 като гледам биткойна все повече навлиза и почвам и аз да се замисля, и реших да видя кое как работи Направих си електронен портфейл в https://www.coinbase.com, разгледах и програма за "за копане", но нещо не схващам как работи програмата Да предположим че изкопая нещо с "MinerGate" има раздел за пращане в портфейла, само че адреса на портфейла е една редица от символи, а програмата иска и други неща от къде се взимат Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted December 29, 2017 Author Report Share Posted December 29, 2017 Многократен клиентски код е обвързан с определен публичен биткойн адрес, винаги когато се внесе сума по кода над минималния лимит било по кештерминал или изипей, сатошите се получават на него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pdch Posted December 29, 2017 Report Share Posted December 29, 2017 преди 7 минути, batibon написа: Многократен клиентски код е обвързан с определен публичен биткойн адрес, винаги когато се внесе сума по кода над минималния лимит било по кештерминал или изипей, сатошите се получават на него. което е къде, гледам че само за етери няма такъв Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted December 29, 2017 Author Report Share Posted December 29, 2017 преди 19 минути, batibon написа: Многократен клиентски код е обвързан с определен публичен биткойн адрес, винаги когато се внесе сума по кода над минималния лимит било по кештерминал или изипей, сатошите се получават на него. Този отговор е за Paris с питане от предната страница, нямам представа от минен софтуер. Доколкото знам, трябва да имаш профил, пасс и да си намериш минно поле....отделен компютър с линукс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gele Posted December 30, 2017 Report Share Posted December 30, 2017 Колеги , имам следното питане . Имам биткоин kure портфеил с някакви стотинки в него , да кажем 0.5 , искам да си изтегля биткоин кеша от него . Пожеже таксите станаха зверски обмислям вариант да активирам чрез частния ключ друг портфеил с потдръжка на няколко вида монети като обменя наличната сума в друга валута , примерно LTC или DOGE и тогава да я прехвърля да кажем към борса , та мисълта ми е да ми посочите кой портфеил е най подходящ за целта - с ниски такси за обмен на валути ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petko Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 (edited) BCC и BCG от block.io Здравейте, Въпросът ми е следния: Държах известно количество биткойни в портфейла на block.io. Преди две седмици си закупих хардуерен портфейл Ledger Nano S и прехвърлих всички койни там. Та въпросът ми е, дали мога да си получа Биткойн Кеш и Биткойн голд-а в новия портфейл и ако да, как точно става това. Взех си private keys ot block.io но не знам как точно да ги импортна в новия портфейл. Благодаря предварително на отзовалите се. Edited January 2, 2018 by batibon Преместена тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyBG Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Можеш да си ги получиш без проблем. Освен Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG) ще получиш и Bitcore (BTX) - всичко в портфейла Coinomi - чети тук. П.П. Обяснение за добавяне на монетите в портфейла Coinomi.com и конкректно как да добавиш Bitcore (при BCH и BTG е идентично) - добавяте я с "+COINS" - и задължително проверете в ADVANCED SETTINGS да бъде: Derivation path (BIP32): M/44H/0H/0H, а не M/44/160H/0H - 0 са нули, а не буквата О!!! metaflute1, batibon and vamp111 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hdsf01 Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Здравйте, при настоящото положение с банките - кой е най-добрият начин да си закупиш Биткойни? Чух за Кракен, но имам проблем с верифицирането там. Има ли някакви други варианти за закупуване? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hjzagf4sb Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 52 minutes ago, hdsf01 said: Здравйте, при настоящото положение с банките - кой е най-добрият начин да си закупиш Биткойни? Чух за Кракен, но имам проблем с верифицирането там. Има ли някакви други варианти за закупуване? Аз съм на ЦКБ и с дебитна карта нямам проблем. Миналия петък депозирах 500 лв. към Coinbase, купих LTC и го пратих към Binance, за да си купя разни shitcoin-ове. Нямаше проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Преди 2 часа, hdsf01 написа: Здравйте, при настоящото положение с банките - кой е най-добрият начин да си закупиш Биткойни? Чух за Кракен, но имам проблем с верифицирането там. Има ли някакви други варианти за закупуване? ползвай crypto.bg за най-лесно. в момента от ДСК към Кракен може да депозираш без проблем, както и да теглиш, но верифицирането на акаунтите там и в повечето борси е много много бавно и трудно към настоящия момен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hdsf01 Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Преди 6 часа, vamp111 написа: Благодаря за отговорите. За мой късмет намерих доста лесен начин - чрез https://www.revolut.com/be/. Вкарваш пари от банковата сметка първо тук, а после от Revolut към Coinbase и... Готово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wabi Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Здравейте, относно депозирането явно банките и другите финансови инструменти нямат проблеми. Обаче как стои въпросът с тегленето, което мисля е по-важният въпрос -> Кои банки приемат преводи директно от Coinbase/Bitstamp и други големи борси. Някой има ли опит ? Или трябва да се минава през Revolut/leupay или mistertango (където verification е невъзможен заради тъпият им app) ? Чета, че Райфайзен, Прокредит не приемат преводи, но пък ПИБ и Сосиете Женерал са ок да приемат преводи от крипто борси. Някой с реален опит? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 @Wabi от ДСК към Кракен и от Кракен към ДСК върви всичко без проблем, бързо и гладко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wabi Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Мерси за отговора Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 @Wabi за нищо, от и към Битстамп също върви ДСК, мисля, че ЦКБ към Койнбейс също не е проблем, за теглене обаче обаче не гарантирам за никъде освен КРАКЕН->ДСК Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichaelYordan23 Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Привет, къде се слага reference number за верификация на банкова сметка към коинбейс от формуляра за превод през онлайн банкирането на дск? Имам само опция ordinary transfer, express не може да се избере. Свободни полета са само details of payment и additional details. Наистина ли за изходящия SEPA превод ще ми вземат 27 евро, а за входящи до 100 евро, нищо? Как теглите от C-Cex? Има праг от 200 долара, за да работи с paypal, а и минава през някакъв руски сайт. Техният вариант е някакъв скам payeer който четири месеца не ми верифицира акаунта, защото документите от общината не го устройвали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubo Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Аз онзи ден направих превод 20евро от булбанк до коинбейс. Реф номера го сложих в полето за детайли, днеска пристигна и коинбейс ми верифицираха сметката. За това удоволствие банката ми взеха BGN19,56+BGN17,60. Но пък вече мога директно от там да withdraw-вам, без други врътки. Някой има ли идея за входящ сепа превод банката как ще ме чарджи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Преди 2 часа, bubo написа: Аз онзи ден направих превод 20евро от булбанк до коинбейс. Реф номера го сложих в полето за детайли, днеска пристигна и коинбейс ми верифицираха сметката. За това удоволствие банката ми взеха BGN19,56+BGN17,60. Но пък вече мога директно от там да withdraw-вам, без други врътки. Някой има ли идея за входящ сепа превод банката как ще ме чарджи? в сайта на банката, в условията трябва да пише! на мен Кракен ми взема 5 евро като дръпна към ДСК а ДСК ми взема 11 евро като влязат парите, при депозит Кракен не ми взема нищо, а ДСК ми вземат от 70 до 100лв зависи колко бърз искам да ми е превода, принципно знам, че ДСК е най-скъпо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
metaflute1 Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 Някой чувал ли е за http://dg.cash/ Купува/продава с пари в брой на място ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 полезно, за който има тикет към съпорта на Кракен https://goo.gl/forms/2VolutBY6HBGJRRA3 @metaflute1 сефте ги чувам, обаче кеш услуги съм ползвал не веднъж, това е все още не регулирана ниша, все повече и повече хора ще се възползват, нещо като localbitcoins.com metaflute1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nandrolon Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 преди 4 минути, vamp111 написа: полезно, за който има тикет към съпорта на Кракен За bitfinex дали няма. Спряха ми теглене на etc зареди confirm email и възстановената сума е с 6 etc по -малко. Сигурно седмица вече и няма отговор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wabi Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 Днес четох в друг форум, че колега е проверил на място в Алианц за превод от и към крипто борси и са му потвърдили, че няма ограничения при тях. Линк към мнението от другия форум: https://bitcoinbg.eu/forum/viewtopic.php?f=10&t=5187&start=10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ресторант нива Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 Здравейте , искам да помоля за напътствие. Имам гейм машина , но не я ползвам за гейминг. Параметрите са горе долу това: Дъно Asus P8Z68-V GEN 3, има 2 слота за видео и мисля да му набича двечки MSI 11 GB , с 32 GB RAM е , и с чип icore 7 , 11.55 . Въпроса ми е каква биткойн валута мога да копая , с какъв софтуер става работата и колко излиза като печалба на месец Link to comment Share on other sites More sharing options...
batibon Posted January 5, 2018 Author Report Share Posted January 5, 2018 Само ако обещаеш като прекопаеш нивата, да отвориш ресторанта....и... да ни поканиш.... Добре дошъл. Sven Biorg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ресторант нива Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 Няма грижи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts