Jump to content
hash.bg - биткойн форум
  • 0

NEO

fashion_m
 Share

Question

Здравейте, отварям тема за криптовалутата NEO  :)
Като за начало, днес НЕО-то се вдигна главоломно от 29 долара на 37 долара (до момента). Знае ли се до колко ще стигне? Имам Нео-та купени на 29 долара, кога да ги обменям в БТК или Етер?
Благодаря.

Recommended Posts

• 0

Виж ся, ако се знаеше кое ше се дига , са щях да пия коктейли на бахамите.

Отваряш една графика виждаш колко  е ниско спрямо BTC и преценяваш.

Аз лично имам някво количество, с цел лонг търм.

Фърлим съм боба и звездите ми го говорят че ше се дига , ама моята кристална топка така вика твоята е друга хава.

• 0
25 minutes ago, staloun said:

https://neo.org/blog/details/3061   Официален форк на нео,утре !

Това е airdrop :P
Всеки ще получи 0.2 ONT за 1 NEO.  NEO-ти трябва да е в техния NEON wallet, в Binance или в KuCoin (тук не съм сигурен), за да си получиш монетите :)

• 0

Възможно ли е да е измама сам да си добавиш токена ОНТ към портфейла Нео ? Steps for adding ONT to your Neon wallet:
1. Launch Neon wallet  (Do not log in to your wallet at this step)
2. Manage neon settings
3. Manage tokens
4. Add a new token
5. Copy and paste the hash provided in the following link into the script hash field:
https://neotracker.io/asset/ceab719b8baa2310f232ee0d277c061704541cfb

• 0
45 minutes ago, staloun said:

Възможно ли е да е измама сам да си добавиш токена ОНТ към портфейла Нео ? Steps for adding ONT to your Neon wallet:
1. Launch Neon wallet  (Do not log in to your wallet at this step)
2. Manage neon settings
3. Manage tokens
4. Add a new token
5. Copy and paste the hash provided in the following link into the script hash field:
https://neotracker.io/asset/ceab719b8baa2310f232ee0d277c061704541cfb

Това е начинът, но аз още не съм получил нищо. Официалното съобщение беше за седмицата след 1 март, така че чакаме.

• 0

И аз все още нямам нищо. Ще се почака :)
И тъй като и без това обсъждаме - какво мислите за цената на NeoGas? Тъй като има голямо ICO, което предстои - NEX и около него доста hype, мислите ли, че цената на GAS ще се вдигне? Изглежда за ICO-то ще приема и GAS освен NEO. Аз имам GAS и мислех да се включа в ICO-то, но ако цената е мазна за 1 GAS направо ще го продам и ще купя още NEO.

• 0

Без да съм толкова компетентен, като сравнявам цената на газ към бтк в период 15.01-03.03 , в момента тя е много ниска.Може ли линк да прочета за "Тъй като има голямо ICO, което предстои - NEX и около него доста hype" За това ли става на въпрос?https://icodrops.com/neonexchange/

Edited by staloun
Допълване

• 0

Не знам колко голямо ще да е това ICO, но ще е за N-тия пореден децентрализиран ексчейнджър, в който на всичкото отгоре ще се обменят само токени на нео и евентуално някой ден на етер. Да се включва биткойн и фиат изобщо не се предвижда. Какви обороти очакват се чудя. Пък и още чакаме първия DEX да заработи отнякъде ама все го няма и няма.

• 0

Междувременно  цената на Нео удря исторически долен праг.Може ли да се надяваме,това  ICO или друга новина да коригира цената в положителна посока за Нео ?

• 0
43 minutes ago, staloun said:

Междувременно  цената на Нео удря исторически долен праг.Може ли да се надяваме,това  ICO или друга новина да коригира цената в положителна посока за Нео ?

:Много отскоро ти започва историята. Миналата година по това време цената на Нео беше някакви центове.