Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

Според мен в дългосрочен план трябва да се вземе предвид и нивото на HODL, при това не просто в количествено, а в качествено отношение. Това ниво е право пропорционално на степента на децентрализация. Това означава, че хората ще са доста по-информирани, ще обръгнат на номерца като тези на JP Morgan и много по-трудно ще се поддават на изкуствено имплантиран FUD. Висока децентрализация = високо ниво на знание = високо ниво crowd wisdom. Като цяло според мен сегашното поведение на пазара по време на няколкото кризи през последните няколко месеца е много по-различно от предишното пропадане през 2013. Освен форковете, видяхме и проблеми по борсите, много крадене, печатане .... МТ Гокс х ?? (не мога да кажа по колко, ама не е малко) ... и какво стана ... нищо. Нямаше тренд надолу. Ако някой другата година види графиката и не знае какво е ставало, няма да усети, че се е случвало нещо.  

Брей... в Япония боткойнът минал 1 000 000. ЧИститУ на братята японци! :D

А братята Хамериканци май-май днес ще докоснат 10-те бона, преди мечките да похапнат.

Все хубави кръгли числа - лесни за смятане. :)

Много голямо количество се изпродаде на 7700-8000 и сега се очертава на 10к да се продаде още по голямо.

Според мен като пробие отива на 11 12 и после може да направи корекция до 10 и седмица две спокойствие и пак на ново нагоре HODL HODL HODL MOON ZOMBIE

https://rasmurtech.com/products/24k-gold-plated-physical-bitcoins

хора налазвайте, безплатни биткойни, че и от злато  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

жалко, че индустрията ще предлага все повече възможности на измамниците да ни оберат...

аз последно продавах на 2550евро и бай бек на 3400 направих, не съжалявам......  :D  :D  :D

Ти си направил сделката на века, хаха! Нещо като бай-бек на стария Голф и придобиване на нов с висока норма на печалба. :D

Това трябва да си го запиша в тефтера с големи букви как се правят прекрасни сделки в биткойн!

А като беше на 3500 си викам няма да купувам на тая цена. :wacko:

Да не казвам голяма дума да предизвиквам съдбата, но след време поглеждайки назад сегашната цена вероятно пак ще ни изглежда като супер изгодна инвестиция.

Ти си направил сделката на века, хаха! Нещо като бай-бек на стария Голф и придобиване на нов с висока норма на печалба. :D

Това трябва да си го запиша в тефтера с големи букви как се правят прекрасни сделки в биткойн!

Да не казвам голяма дума да предизвиквам съдбата, но след време поглеждайки назад сегашната цена вероятно пак ще ни изглежда като супер изгодна инвестиция.

да това беше пресметната загуба в размер на 20тина хил. лева, нито ми е първата такава, нито сигурно ще е последната  :D  :D

А... недей да скромничиш сега с някакви мижави загуби, на нетна база се смята всичко. :D

Айде пък аз да не се излагам пред хората тука, добре че поне курса скочи да съм на печалба от такива купувания и продавания, хаха!

Така е то, да. Изводът от цялата работа е, че никога не е късно да се купува биткойн. Курсовите разлики са добра печалба за пишман трейдъри като мен. :) Е, може би не съм чак толкова зле все пак, но алчността не краси трейдъра. Профит тейкинга се прави на момента, инак ще си продаваме и купуваме така на изгодни stop-loss курсове и да се чуди човек накрая как отново е на печалба.

Всичко е въпрос на лобиране и интереси. Възможно е да пуснат фючърси и на други криптота, един ден може и ETF да видим и на други криптота.

Но, според мен за след 5-6 години, ще има само биткойн с голям пазараен дял 80-90%, другите ще съществуват но няма да са интересни.

Цената на КЕША е висока защото КЕШ компания изкупиха доста от предлаганият КЕШ и там предлагането е много малко(отделно и играта с мощностите) Убеден съм и че обема търговия си го генерират те и 50% е техен между тях си. Тоест ако спрат играта с обема, играта с мощности всичко свършва. А и след нова година се очаква да дропне цената, ще има сериозно обръщане на КЕШ в Биткойни, което може би ще стабилизира цената на биткойна на високи нива. (но пък имат коза КЕШ компания да обръщат Голд, Диамант и другите в КЕШ което да държи цената на КЕШ-а)

Britain and the EU agree Brexit divorce bill, GBP/EUR Rekt!

http://www.telegraph.co.uk/news/2017/11/28/exclusive-britain-eu-agree-brexit-divorce-bill/

JAPAN COAST GUARD SAYS N. KOREA FIRES A MISSILE

http://www.zerohedge.com/news/2017-11-28/north-korea-fires-ballistic-missile

:D  :D  :D  ЧЕСТИТО $10 000 НА ВСИЧКИ ОТЦЕЛЕЛИ ДО ТУК  :P  :P  :P

• batibon locked and unlocked this topic