Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

аз смиля, че този профит тейкинг, чието следствие е това +/- $1000 което ежедневно виждаме, ще има да го гледаме през целия Декември, освен може би помпата която предстои точно преди пускането на фючърсите и вероятен сериозен дъмп мигновено след това, малко да си тестват системата със спирачките Чикаго бойс...

Вчера си го мислех същото. С цената на крушите дървото започва да става все по-примамливо за друсане.

По вестниците почват все по-често да избиват на масова истерия. Излизат статии пълни с глупости и написани на истеричен език.

От друга страна много дремещи алтове се събудиха през последните няколко часа. 

Нещо започва да ми става странно с наближаването на Коледа. 

Коледа като Коледа, не помня миналата да е била по-добре, пак да кажа от тогава БТК е плюс 800% едни такива минус 20-30% за деня не ги отразявам.

световните новини тепърва ще почват да са все по истерични, в един момент ще се окаже, че Бин Ладен е Сатоши и е спонсорирал събарянето на кулите със биткойн, долу горе таймлайна съвпада  :D  :D

https://ewminteractive.com/bitcoin-not-bubble-really

Интересна гледна точка!

тези пак спрях да ги гледам, след като преди седмица-две си платих 30 лева за техния платен репорт и в него писаха, че сме ударили върха на $7,200 и оттам пътя към $200 е неизбежен.

преди години казаха, че 1200$ е топ и сме се запътили към нулата обратно

Съгласен съм с отговора към аргумент #1 даже не веднъж съм го писал същото, но до там!  Всичко друго е написано на много простоват език и баба ми може да ми отговори така на същите въпроси, да не говорим на нея как са и са се смиля когато е изобретила телефона през далечната 1876 год., същото е и сега, нова технология, който не я разбира я проклина.

цената на биткойна много ясно, че е в балон и тоя балон се пука и се надува постоянно и не виждам скоро да спре а и не виждам нещо лошо в това, ако днес Китай пак забрани нещо и цената отиде до $2000 ще спрат ли хората да купуват биткойн? ще спрат ли да го използват ?? а дали някой който е купил на $10 000 ще си продаде койните на 2000 ? а дали някой който е видял как цената стига до 10 000, ще се съгласи да продаде на 2 000 ?? 

тези хора с по над 10 000 койна ми те горките какво ще правят, в един момент имаш 100 милиона долара във фиат, в следващия 10 милиона ???  ами институциите с по над 100 000 койна ???? главате ме боли от смятане

Аз чат-пат поглеждам месечните им прогнози на БТЦ с цел любопитство( ти ги бепе препорърал ) и познават често!

Иначе новини всякакви и всякакви капацитети - вече на нищо не се връзвам ! Цялата работа е ... вярваш или невявраш в технологията .... др. е само изминатия път :)

Аз чат-пат поглеждам месечните им прогнози на БТЦ с цел любопитство( ти ги бепе препорърал ) и познават често!

Иначе новини всякакви и всякакви капацитети - вече на нищо не се връзвам ! Цялата работа е ... вярваш или невявраш в технологията .... др. е само изминатия път :)

да, те елиот анализа го разбират, но нямат идея от фундамента - за това и се излагат така с подобни изказвания. Напълно нормално е точно хората от традиционните финнасови кръгове да са последните, които ще разберат биткойн. Просто защото техните мозъци са най-силно промити от традиционната теория.

За тях проглеждането представлява счупване на силна рамка... 

вамп - кое ще свърши скоро?

този бул рън на биткойна и той ще има край, " скоро" не съм писал, даже напротив съвсем не мисля, че ще е скоро, да се притесняват тези които си измерват биткойна в долари и всеки ден му гледат цената в долари, аз не продавам и не смятам да продавам, без значение дали е $1000- $10 000- $100 000 или $1 000 000 цената на бтк в долари.... колкото повече расте цената толкова по безсмислено е да се продава във фиат

не виждам някой да ни е честитил $12К или вече не е модерно ? 

от 6 сутринта финекс водят с над 30% в обема, следвани от койнбейс с 20%

поне по това което аз виждам

Честити $20К :)

*малко е подранил поста ама по коледа стават чудеса :)

смешното е вече как превеждат статиите от чуждите медии в бг-то с един ден закъснение и вече споменатите цени не са актуални  

1 Bithumb BTC/KRW $924,262,000 $14,780.90 9.35% Recently

10 Coinone BTC/KRW $180,850,000 $14,789.20 1.83% Recently

12 Korbit BTC/KRW $155,763,000 $14,760.80 1.58% Recently

48 Coinnest BTC/KRW $36,417,800 $14,742.10 0.37%

Май Корея ще купува яко тази седмица заради обмислянето да таксуват сделките.

• batibon locked and unlocked this topic