Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

не знам, дали осъзнавате какви неща преживяваме днес - само до преди година, изглеждаха като най-дивата фантазия...

иначе по въпроса за таргета, ето нещо, но не мисля, че в момента има каквато и да е база за сравнение с каквото и да е било преди:

Някаква идея защо битфинекс изостава толкова много с изравняването на цената? Арбитражите нямат тетъри с които да купят?

покрай ФУД-а от скоро, предполагам никой не държи тетъри :)

фъд е и аз така мисля, вчера преместиха 300 000 тетъра от единия си уолит в друг, хората казах че било екзит и това било началото на края... :Д :Д

то се оказа че преди това още са си казали че имат нов хот уолит и ще местят средствата там...

фър-а е голяма работа 

Нещо май изпускам, сега не може ли в кракен да си купиш тетъри, да ги закараш в битфинекс и там да си купиш биткойни, после биткойните ги продаваш в кракен и получаваш пари? Обратният ред е труден май но в този ред ми изглежда лесно, стига кракена да работеше през уеб :)

Ще ги изпапат. 

Обаче ме притеснява толкова бързият растеж. В Корея ако продължат така, ще се срине тяхната банкова система и това ще повлече много.

Това да купуваш на 15-20% отгоре от цената за 3тия свят го разбирам ама за Корея.... Дано им издържи банковата система.

Не знам дали ще започне фуд, той от време оно си е почнал и никога не е спирал, но може да сме на прага на финансова "война" срещу системата много по-рано, отколкото съм предполагал. Такава динамика е невиждана по мащабите си и сама по себе си е хем фомо, хем фъд. :D

Понеделника ще е много интересен, ще видим ли фючърси, в каква посока ще са....

Но май манията в Коеря няма да приключи за 4 дни.... 

Реално за корейците как изглеждат нещата, Купуват си биткойни дори и на по висока цена, те няма да ги харчат сега, след 2-3 години стават много скъпи койните, ако правителството на Корея не го приемем биткойна отиват в Япония и си щрака с пръсти...

• batibon locked and unlocked this topic