Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

Кештерминал във верига магазини Лекси, Пловдив.

Мотото е " Навсякъде близо до вас" http://www.cashterminal.eu

слагам го тук с цел реклама и благодарности към @stamen

EDIT: защо излезе тука не знам, нещо не мога се оправя в новия форум

IMG_9476.JPG

Edited by vamp111

Мисля, че всеки с поне три месеца активен опит ин да нейбърхууд би трябвало да знае и разбира, че тези крашове са временни и рано или късно тенденцията се обръща. Това си е наистина fucking good инвестиционна възможност god damnit, но... фиат няма - действайте. Аз повече се тормозя и ядосвам сега, че нямам с какво да купувам или поне достатъчно. Съдба... :D

US Taxes? Massive pullback? Is it Santa's fault? - I think a little bit of each

https://hacked.com/low-can-bitcoin-go/

Тия от bitpay са още по-големи - вместо да имплементират SegWit„ те внедирха БКеш...

Това е една от най-лесно разпознаваемите BTFD възможности, за които си спомням.

Надявам се, вече разбирате, че алткойните не са никаква застраховка срещу корекции на биткойн. Те са застраховка, ако стане технически проблем, свързан чисто с биткойн...

не е нужно да си ванга, за да предвидиш профит тейкинг, в последния работен ден от седмицата преди Коледа 

аз не съм ванга и си сложих послените 11К евро във Кракен, не съм изненадан от днешния ден, виж ако след коледа и до края на 2018 не сме пробили $20К тогава вече ще съм изненадан

Отиваш до банката ... с ТВОИТЕ пари собствените ти и ти казват, че не могат да ти направят превода към кракен(друга банка) защо ? Това са си моите пари как така няма да ми направят превода нали им плащам, но не те правят кавкото си искат. 

Galaxy is building out a full fledged crypto merchant bank. I have over 30 percent of my net worth in crypto assets. We have venture bets, ICOs, tokens, investments in funds, mining and advisory. We also trade very actively. We are making a large long term bet on crypto.

Michael Novogratz,

п.с. гугал за който не знае кой е!

Форума е за всеки да изразява свободно мнението си, съответно и да черпи информация, като сам отсява на какво да вярва, кое му е полезно и кое съвпада с неговото мнение. Когато БТК от ~$235 стана $500+  вместо да започна да продавам за лесни пари, започнах да се информирам повече и повече за технологията стояща зад него. Дойдох тук за да направя бързи пари, останах заради идеята. Един от най-добрите ми приятели се занимаваше с копане, той ме запали през 2015. В този форум си набавях информация, четях какво пишaт @stamen, @St0ky  и едно момче Dan4o_Pra4a (който силно се надявам да не се е наиграл) Повярвах в идеята, която те споделят, после сам започнах да дълбая за информация в необятния интернет. Членувам във форуми, платени групи и къде ли още не, не съм копал, но и за това чета, тръгувал съм, но спрях, защото стана трудно. Никога никой не ми е казвал КУПИ си биткойн, нито пък аз на някой съм го казал. Просто споделям информацията, която имам с останалите хора тук и навън, всеки сам решава кога и дали да бъде въвлечен във всичко това.  Мнението ми е и винаги ще остане, че това е бъдещето, всеки сам да си разтълкува и да намери за себе си какво бъдеще може да означава това. Съжелявам за хората, които са дошли заради примамливата цена и пазар, за това, че лесно губят парите си, но тяхното място не е тук. Както е написал @StanchoBS  не сме тук заради цената на биткойн, съжелявам ако разочаровам някой, когато на лично не мога да му кажа, кога да купи и кога да продаде!

Отричането е интересно нещо. В човешката природа да се отрича нещо, което не се разбира е класика.

Някога църквата се отричала от технологиите, заклеймявала е учините/ изобретатели. Земята е била плоска, като стигнеш края и пропадаш в бездната... примери много в историята.

И сега отричането на nocoiner- ите от bitcoin-на от една страна и от друга, отричането на пирамидата/ балона от страна на coiner- ите ми напомня на средновековието.

@stamat не мислиш ли, че пирамидите са характерни за малки общества, за група от хора, които не са образовани, не са видели, какво се случва по света, обичат да търкат талончета и тн.. Най-вече сформирането, набирането на последователи при пирамидите и рухването им, не траели няколко месеца до година. Някак си тази пирамида от 2009 вече прави 9 години( и какви ли не катаклизми имаше). Всички банки се отричат от нея, но най-големите банки се опитват да създадат копие на нея, пускат техни валути, като рипъл, етериум и други планувани.

Аз ти предлагам следната сделка, купи си бтк за нещо минимално 100лв, а ние ще поразсъждаваме върху твоите думи :)

https://dedi.jochen-hoenicke.de/queue/#1w

Мемпула със сериозен тренд надолу! Вместо сега по празниците да растат непотвърдените транзакции заради повишения обем на ползване и обмен,  противно те намаляват! Това си е живо доказателство, че умишлено се спами от миньорите. Ето тук същите дати на КЕШ за сравнение https://jochen-hoenicke.de/queue/cash/#1w

Жалко за хората, които немогат да повярват в идеята, чули за биткойн по БТВ, купили на $18К и вчера продали на $12К за да си съкратят загубите....

и както знаете TA при биткойн, не работи, там където най-много вързва по мои наблюдения е Фибо, ще оставя това тук да ви топли

DR0Oe36X0AA6xPz.jpg:large

Весели празници на всички.

аз както си спомняте, винаги съм бил привърженик на това да се продават форковете... 

но вече мисля иначе. Ако се оставят за по-дълго време, някои ще пропаднат, но може би няколко ще наберат сила (като Голд). Дори и да са по-малко, набралите сила ще донесат повече профит, отколлкото ако продавахме веднага  всичко. И най-вече е много по-удобно и безопасно за истинските койни

Things to look out for in 2018 in Bitcoin:

1. Nasdaq Bitcoin Futures

2. NYSE Bitcoin ETFs

3. Cboe Bitcoin ETFs

4. Scaling / Lower Fees

5. More Adoption Due to 

6. Many Billion of Institutional Money Coming to Bitcoin / Crypto

7. Lightning

8. Increased adoption of decentralized exchanges

9. RSK, schnorr signatures, MimbleWimble

10. Regulatory/Tax clarity

11. More forks and alts, few adding any real value

12. Early rivalry among nation states regarding their approach to cryptocurrency

особено ми харесва 12. @stamen мисля, че това имаше предвид в интервюто си в bloombergbg

• batibon locked and unlocked this topic