vamp111 Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 stoko 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metaflute1 Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 Не можах да разбера с Еклер портфейла как някой може да ми пусне пари през LN? Отварям си ауто канал, но имам само един биткойн адрес и като го дам на някой да преведе, превода се извършва он-чейн. Иначе плащам, но насреща ми дават не обикновен биткойн адрес, а някакъв LN идентификатор (адрес). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikoK Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 Ок, но кога се очаква да се интегрира тази LN ? Валутата която ще се прехвърля през нея Биткойн ли ще е или LightningBitcoin LBTC или какво ? Ще има ли друга цена ? Не искам и този влак да изпусна . Някой ако може да обясни малко , без да се дразни че има незнаещи. Може и някое линкче да почета...с английския ме бива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikoK Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 И някой ако може да ми обясни ето това ? Все се чудя това фючърсите ли са или предстоящият Lightning Bitcoin ?????? https://coinmarketcap.com/currencies/lightning-bitcoin/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 това Litghing Bitcoin е форк, няма нищо общо с Lighing технологията, която по-горе се дискутира, някой адм. @batibon може да направи тема специално за Lightning, да събере малко мнения от тук и от темата: последствията от сегуит на @stamen да може да се вижда нагледно, кой какво до сега е успял да сътвори/тества, има доста технически грамотни хора във форума би било добре да се следят тези неща, а и е по-лесно когато инфото е систематизирано Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 Преди 1 час, metaflute1 написа: Не можах да разбера с Еклер портфейла как някой може да ми пусне пари през LN? Отварям си ауто канал, но имам само един биткойн адрес и като го дам на някой да преведе, превода се извършва он-чейн. Иначе плащам, но насреща ми дават не обикновен биткойн адрес, а някакъв LN идентификатор (адрес). За сега Еклера не може да получава през LN Преди 1 час, NikoK написа: Ок, но кога се очаква да се интегрира тази LN ? Валутата която ще се прехвърля през нея Биткойн ли ще е или LightningBitcoin LBTC или какво ? Ще има ли друга цена ? Не искам и този влак да изпусна . Някой ако може да обясни малко , без да се дразни че има незнаещи. Може и някое линкче да почета...с английския ме бива. По някое време тази година, в най-добрият случай на пролет. Валутата която ще се прехвърля е биткойн (като се очаква това да позволи прехвърляне на милионни частици от биткойна срещу почти нула такса, както и да поддържа голям брой транзакции(милиони) на ден.) Не няма да има друга цена. metaflute1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoko Posted January 15, 2018 Author Report Share Posted January 15, 2018 3 hours ago, metaflute1 said: Не можах да разбера с Еклер портфейла как някой може да ми пусне пари през LN? Отварям си ауто канал, но имам само един биткойн адрес и като го дам на някой да преведе, превода се извършва он-чейн. Иначе плащам, но насреща ми дават не обикновен биткойн адрес, а някакъв LN идентификатор (адрес). Трябва да отвориш канал първо за да може да искаш плащане. Еклер за андроид се базика и не винаги отваря канали. Пробвай като слидваш екраните до най-десния там има да се отвори канал. Дай Аутоконект и опитай.. Аз ползвам декстоп клиента и имам фул нод, там никви проблеми да се отвори канал и да се иска плащане. Иначе ако полазваш биткоин адреса ти си е просто ончейн транзакция. metaflute1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoko Posted January 15, 2018 Author Report Share Posted January 15, 2018 Незнам дали ЛН да не го сложим в нова тема... Глейте в маин-нета пионерите, дано не загубат пари. Реални канали с реални биткоини! Скриншотнах го от слак канала..малко коментари по-долу соу кул! vamp111, metaflute1 and skd 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 Да, няма да е лошо да има тема за ЛН.. Някой от колегите админи да я отвори и да премести подходящите мнения там...:)? И да постваме в нея всякакви туториали. Аз още не съм седнал да я изтествам... vamp111, metaflute1 and skd 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 bye bye на премиите в bitFlyer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 some more fud : https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-01-15/china-is-said-to-escalate-crackdown-on-cryptocurrency-trading China is escalating its clampdown on cryptocurrency trading, targeting online platforms and mobile apps that offer exchange-like services като цяло вече не се сещам за нещо останало за банване от китайците Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 и нещо позитивно, за да ние усмихнат деня: stoko and metaflute1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w-crypto Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 Днес всичко пада яко, що тей? Капитализацията също 572 милиона не сме виждали отдавна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гари Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 Някакъв от китайската народна банка казал, че криптовалутите трябва да се забранят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 https://money.bg/finance/kak-bitcoin-poskapna-s-nad-550-zaradi-izmama.html Mt gox анализ metaflute1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edm Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 Bitconnect очаквано пропаднаха, а това със сигурност ще влезе в новините, както и навсякъде в youtube. Ще има доста FUD в близките дни. vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wabi Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 Освен FUD-a има и още нещо - всяка година средата на януари пада целият пазар. Едни казват, че е заради Китайската нова година, други заради пазарен цикъл, който е нормално в началото на годината да започне със спад след теглене на печалбите за годината и още 10 варианта В момента е под 500 милиарда, предполагам може да падне до 400-420 милиарда и после пак нагоре. 20-21-ви януари предишни години се е възстановявал пазарът и до края на февруари се е вдигал достатъчно, че да не си спомнят за тоя спад Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamat Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 Да, никой не помни спада на БФБ от януари XXX година - същият балон като този. О, извинете, това беше за съседната тема. 3 minutes ago, Wabi said: Освен FUD-a има и още нещо - всяка година средата на януари пада целият пазар. Едни казват, че е заради Китайската нова година, други заради пазарен цикъл, който е нормално в началото на годината да започне със спад след теглене на печалбите за годината и още 10 варианта В момента е под 500 милиарда, предполагам може да падне до 400-420 милиарда и после пак нагоре. 20-21-ви януари предишни години се е възстановявал пазарът и до края на февруари се е вдигал достатъчно, че да не си спомнят за тоя спад Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rippleche Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 @stamat Явно някой доста му е кисело гроздето. Друга работа нямаш ли си ... като не ти харесва не пиши в тази тема ... та даже и ще ми е по-добре! stoko and metaflute1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tihomir Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 rippleche, Fiffo and metaflute1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamat Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 съжалявам за хората, които не са прочели какво е маркет сайкъл, за дето си купиха бтк на $19К мислейки че след 2 месеца ще е на $100К и в последните две корекции продадоха на по-ниска цена с цел минимизиране на загубите си, мястото им не е тук, така или иначе... за хората, които си купиха върха на рипъл и трон с цел бързо забогатяване, понеже щяха да детронират биткойн, без да са направили необходимия рисърч, също и за тези дето наливаха в битконект, въпреки безброя предупреждения в и-нет, че е измама...... същевременно им благодаря, защото точно заради такива хора работи този цикъл... миналата година, на 17/01 Биткойн се търгуваше усредено на 830-900$, тази година днес е ~11 000$, това са все още 1300% годишен прираст, това е всичко което мога да кажа.. Wabi, hjzagf4sb, Johny_Domino and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hjzagf4sb Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 Сега е момента да се купува (снощи даже беше още по-добре)! Аз купих известно количество, че и алтовете са на отстъпка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 аз никога не съм спирал да купувам от лятото на 2015 год. до вчера включитлено, а от както спрях и да тръгувам даже не се опитвам да хвана движение на цената, влязат ли ми парите в борсата, маркет бай...... също така гордо мога да заява, че не съм продал дори частица от биткойн с/у фиат! (освен когато тръгувах, но дори на загуба после пак купувах биткойн, принципите са си принципи) всичкия кеш аут, който съм правил е бил винаги от етер, лайт, бкеш и дозината други шитни дето съм притежавал, като същевремено това ми е и увеличавало стака с бтк. не възнамерявам да сменям стратегията си в близките години, без значение от цената! stoko and Johny_Domino 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts