Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

аз не забелязах нещо по-различно от вчера като отвори Лондонската стокова борса, днес се повтори същия патерн.

не мисля,че някой го отрази хак-а, по-скоро сега като го пуснат по всички телевиизии/новини и димни сигнали, ще се отрази на цената

simple guide: How to store your BTC offline and monitor the adress with Sentinel Mobile App ( Sentinel са на Samurai Waillet, който им е фен ще се изкефи)

моля адм. ако счете за уместно да премести поста в друга тема, сложих го тук, защото е най-популярната тема

тук може да видите всички активни БТК фул нодове https://bitnodes.earn.com/

долу има търсачка, като си вкарате IP-то може да видите и своя :)

Всички, които се видят в този списък може да се гордеят със себе си!

Тетър унищожават 30мил. не знам това как ще го разтълкува тълпата, вероятно от блумберг тв ще кажат че американците са ударили финекс чрез дрон и това е края на биткойн...

https://omniexplorer.info/lookupadd.aspx?address=3MbYQMMmSkC3AgWkj9FMo5LsPTW1zBTwXL

https://etherscan.io/token/0xdac17f958d2ee523a2206206994597c13d831ec7#balances

https://etherscan.io/token/0xdac17f958d2ee523a2206206994597c13d831ec7#balances

То си е за чудене как чак сега някой е решил да се изтегли и да си продаде тетърите. Да нямат месечни предизвестия там? Да ги махат всичките, че ми омръзна да чета как с 2 млрд тетъра вдигнали пазара на крипто до 700-800 млрд. 

Преди 10 часа, vamp111 написа:

DU0nX5qUQAAHTPu.jpg

не разбирам тука, следващата криза ли идва ??

булмаркет на стоките, не означава ли, че поскъпват ? а поскъпващите стоки не означават ли инфлация?

Преди 9 часа, Гари написа:

Графиката иска да каже, че започва следващия цикъл, в който цените на суровините ще изпреварват много цените на акциите. Около 4 пъти трябва да се намали разликата до нормалните нива. Инфлацията си я има, но новонапечатаните пари се набиха основно във финансови инструменти - акции и облигации (и криптовалути :)), а суровините дори поевтиняха, особено петрола и зърната. Определено индексите се качиха доста и е много вероятно да коригират, но цялата тази теория, че съотношението между индекса на суровините и SP500 трябва да варира около някакво медианно ниво, ми изглежда несъстоятелна. Технологиите се развиват, петролът става все по-малко необходим, измисляме нови сортове царевица, пшеница, нови торове, пестициди и добивите се качват. Така че за мен тази медианна стойност не трябва да е хоризонтална черта,  а да е върви с лек наклон надолу. 

Преди 8 часа, vamp111 написа:

ето така ми харесваш, тенкю

Преди 6 часа, Гари написа:

Нещо в подкрепа на горното - 200-годишната графика за съотношение Дау Джоунс/злато. С очевидната разлика след 1913 г., когато е учреден ФЕД. Май трябва друга тема за тия неща.

37251_a_large.png

Получавате отделна тема.

По оценки, реалните пари вложени в балонови валути са 6-12 милиарда от сътворението на света. Така че вдигането до 7-800 милиарда може да се постигне целенасочено и с доста по-малко от 2 милиарда USDT. Както ежедневното помпане на малките валутки с 10-20-30% се постига с почти никакви средства.

Като страничен въпрос и осъзнаване на ситуацията - хора с 6-12 милиарда си мислят, че притежават 500 милиарда (а само преди 3 седмици същите мислеха, че са 800 милиарда). Когато критична маса от тях решат да проверят - наистина ли това е така, останалите ще разберат, че само първите са били прави, а те са изпуснали влака (разбира се без тези които са фенове на религията и стискат бузи aka HODL, чакайки момента на разпад на банковата система, която преди това е ограбила парите на балъците вложили в сметки в полза на империалистите и илюминатите, а те ще могат с крипто валути да пазаруват пица онлайн, работейки в хай тек фирми, плащащи заплати в криптовалути, а всички останали ще мизерстват, защото не са се набутали с 20К за 1 BTC) :)

Най-интересният въпрос обаче е, дали това ще се случи в момента когато при сегашната си тенденция BTC мине през 7500-8000 или в момент когато се е върнал на 20-30К. Преди два дни като че ли беше повратен момент да се разбере надолу или нагоре и като че ли си запази инерцията надолу, съвпадайки странно с кампанията на Bloomberg на следващия ден.

Все пак, хората смятат в десетична бройна система и затова числото 10,000 е много особено. Може да се случи чудо и да не се продъни.

10 hours ago, Гари said:

То си е за чудене как чак сега някой е решил да се изтегли и да си продаде тетърите. Да нямат месечни предизвестия там? Да ги махат всичките, че ми омръзна да чета как с 2 млрд тетъра вдигнали пазара на крипто до 700-800 млрд. 

MFI на 1 ден е 48 и аз не виждам oversold генерално. За последния час - да, но сега всеки дебне и се чуди "сега ли или не сега" :) Аз направих +2% току що обаче не залагам, че  ако се купи на 9500 след малко ще е 10К, а не 9К :)

не е стигал още овърсолд има време, аз вече не дебна защото фиата свъши, за да бъда честен не съм очаквал да го пуснат под 10К ама ММ си знае работата

в едно съм сигурен там някъде в дълбините чака голямата китова акула, дето ше запали фитила и понеже в тези среди всички са познати, то е ясно, че се работи за нея...

Тук един човек се похвали, че е купил на 7500 евро и каквото ще да става няма да продава (то лесно се пише така като беше +35%), сега coinbase го дава на 7400 евро, може да си добави още в портфейла :)

200ЕМА какво показва ?

наближаваме и овърсолд-а

вижте BLX как върви

аз давам ботом на $8890-8810

ако всичко съвпадне ще отскочим от там до $15-17К, ако ли не какво значение има, аз съм само рандом гай от форума, кой ви кара да ме слушате :D 

• batibon locked and unlocked this topic