Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За цената на биткойн

Recommended Posts

Много повече други неща увреждат замята, но ти си се хванал с биткойн......Изтъркани шаблони за екология, наркотици и тем подобни. Все едно ако го няма, биткойна природата ще стане по-чиста и няма да се продават наркотици. Стой си в банките и бачкай като роб до гроб стискайки инфлационните хартийки.......Много ти се изтърка шаблона, светът се променя и лети светкавично напред с новите технологии. Явно ще си загубиш паирте и работата в банката, ама така е в 21-ви век, след като не вдяваш в новото....

преди 19 минути, orwell написа:

А за разхода на ток,нещо да кажеш,виж аз съм за  природата и за Земята и не бих се продал за някакъв си биткойн,ясно ли е .Щом разхищава ток и уврежда земята-биткойна е  провал.Пълен провал-ясен ли съм?

Да шефе,  ясен си ми и на мен ! Bitcoin never die ! Паднал с 50...100...150% много бързо го отписват някои хора. Тъй като гледам тук в форума хората, които вярват в биткойна са не повече от 5. Останалите гледат да го купят примерно на 5000$ и да го продадат на 10 000$ и ще са доволни. Аз мисля че цената ще падне още до към 5 -5500$ , но не продавам и дори на 1000$ пак няма да продам. Достатъчно съм се набутвал от такава лакомия и за това :)

преди 4 минути, StanchoBS написа:

Да шефе,  ясен си ми и на мен ! Bitcoin never die ! Паднал с 50...100...150% много бързо го отписват някои хора. Тъй като гледам тук в форума хората, който вярват в биткойна са не повече от 5. Останалите гледат да го купят примерно на 5000$ и да го продадат на 10 000$ и ще са доволни. Аз мисля че цената ще падне още до към 5 -5500$ , но не продавам и дори на 1000$ пак няма да продам. Достатъчно съм се набутвал от такава лакомия и за това :)

Говоря с друг хомосапиенс,ти като какъв се явяваш,Роджър Вер,Антъни Хопкинс?

3 minutes ago, bbb said:

Когато хората са обезверени и започват да продават на загуба,е мисля че е време за покупка.Нали ....

Когато хората не знаят какво си купуват и продават на загуба. Нека..кому са нужни такива индивиди.

Току-що, orwell написа:

е....ти пък се подиграваш на хората, все едно си извънземен. С плюене срещу биткойна няма нещо да измениш в твоето бъдеще, освен да си запазиш работата в демодиралата банка където се подвизаваш. Освен да му вдигнеш цената и да гризнеш голямата тояга. Разбери, че биткойна  е нещо ново и практично за целия свят и затова ще има бъдеще, за разлика от хартийките наречени пари.

преди 7 минути, orwell написа:

Един интелигентен човек никога не би използвал такива думи ЯСНО ЛИ Е в който и да е форум. Щом не си пишете на лични , значи разговора не е личен и всеки може да обсъжда каквото си иска.

Каква е технологията на покупка на BTC за $10М анонимно, пренасянето е лесно, но след това и изтеглянето на $10М в Порто Бело пак анонимно? За един приятел питам. :)

преди 9 минути, stamat написа:

Каква е технологията на покупка на BTC за $10М анонимно, пренасянето е лесно, но след това и изтеглянето на $10М в Порто Бело пак анонимно? За един приятел питам. :)

Няма да навлизам в  детайли,но първото и най-важно условие е да имаш $10 000 000.:D

И....Стамате.....признай си,че този "приятел" си ти. :D

Преди 1 час, orwell написа:

А за разхода на ток,нещо да кажеш,виж аз съм за  природата и за Земята и не бих се продал за някакъв си биткойн,ясно ли е .Щом разхищава ток и уврежда земята-биткойна е  провал.Пълен провал-ясен ли съм?

за печатането на хартиени пари, не се ли изсичат дърва и не се ли ползва електроенергия приятелю природозащитник ?

преди 21 минути, stamat написа:

на ръка ест. доста хора има по Софето дето към момента даже отговарят с по милион и отгоре лева за няколко дни....

колкото до кеширането в Бразилия, мисля, че биткойн достатъчно е навлязъл в ежедневието на хората, че да се намери и там кой да ти ги купи, в краен случай имаш localbitocins ако си пълен нуб

понеже вече ТА не ми върви и не чертая, реших на пейнт без много труд да направя това за всички, които дадоха жертвоприношение и прокървиха през последните месеци...

билките ми проговориха, този месец обръщаме пазара в наша полза

human-sacrifice.jpg

Този човек не знам къде вижда "bull market" и не излъчваше особена увереност...

Картинката по седмици, показва тъкмо обратното. Има да се извърви още доста път преди да има стабилен ръст, който не мисля, че лесно ще повтори миналогодишния. Има много примери, когато никога не са се върнали очакваните нива от предно балониране (а балонът до декември е безспорен, надявам се). Примерно БФБ. Ако това е "мизерен" пазар, друг познат пример по нашите ширини е златото. След масовата истерия, когато пак куцо и сакато купуваше злато, вече 7 години нивото от $2000 е недостижимо.

BTC:

Основните варианти са два: да наближава седмица, подобна на голямото червено нещо от седмицата в края на януари (тогава от 12 на 8К), т.е. бърз спад до 1-2 седмици до 3-4К и след това силен ръст над 10К - 40%. Вторият вариант е да не се случи това, а да се колебае 6-8К много дълго време (1-2 години) с ексцесии нагоре и надолу ако се случва паника или ентусиазъм - към 4К и 10К от време на време за кратко - 55%. Трети по-малко вероятен вариант да падне даже под 1000 - 5%. Четвъртият вариант за оптимистите - 100К до края на годината, 1М до края на 2019 - верoятност 0.00000000000001% :P

week.png.38e8f2f68642dc47497d1c36fe6d36dc.png

преди 32 минути, stamat написа:

Картинката по седмици, показва тъкмо обратното. Има да се извърви още доста път преди да има стабилен ръст, който не мисля, че лесно ще повтори миналогодишния. Има много примери, когато никога не са се върнали очакваните нива от предно балониране (а балонът до декември е безспорен, надявам се). Примерно БФБ. Ако това е "мизерен" пазар, друг познат пример по нашите ширини е златото. След масовата истерия, когато пак куцо и сакато купуваше злато, вече 7 години нивото от $2000 е недостижимо.

BTC:

Основните вариантите са два: да наближава седмица, подобна на голямото червено нещо от седмицата в края на януари (тогава от 12 на 8К), т.е. бърз спад до 1-2 седмици до 3-4К и след това силен ръст над 10К - 40%. Вторият вариант е да не се случи това, а да се колебае 6-8К много дълго време (1-2 години) с ексцесии нагоре и надолу ако се случва паника или ентусиазъм - към 4К и 10К от време на време за кратко - 55%. Трети по-малко вероятен вариант да падне даже под 1000 - 5%. Четвъртият вариант за оптимистите - 100К до края на годината, 1М до края на 2019 - верoятност 0.00000000000001% :P

week.png.38e8f2f68642dc47497d1c36fe6d36dc.png

Само, не си пророкувал след 1-вия вариант, колко ще стигне BTC при корекцията над 10К и кога ще бъде във времето. И при 2-рия вариант след около 1 или 2 години, какво да очакваме - движение надолу под 4К или над 10К. За 3-тия и 4-тия, не питам всичко е ясно.............. Явно се вдъхновяваш гледайки някои от рускоговорящите врачки в Youtube, та почти си ги копирал.....ха...ха

Преди 1 час, stamat написа:

@stamat Този човек с това си вади хляба......но все пак не е пророк...

@mcmichael  Не се бъзикай със Стамат. Той винаги познава.

Прогнозите му са от типа: 'Или ша вали - или няма да вали ' - празно нема! :D

Какво да направя, като сега ситуацията е такава. Когато беше 9000 и казах, че ще отиде към 6000 пак написах - верояност 80% ли колко не помня, въпреки че точно тогава всички се бяха хванали за 300М USDT и как щяло да става 12К за 2 дни. Така или иначе тук (крипто-шит) за повече от 5 минути напред ако се говори е да се намираме на приказка. В момента ако трябва да е серизно, нищо не мога да кажа - сега състоянието е "или ще се качва, или ще пада". Единственото очевидно е, че има низходящ тренд и е много странно някой да твърди обратното.

day.png.1eacb14bf4f5297dc06b17b1115538f7.png

Ето за сведение какво съм писал на 09.03 и сега вижте графиката какво се е случило реално месец по-късно и дали не съвпада доста добре (но тогава това беше очевидно, за разлика от сега когато всичко е на кантар):

преди 15 минути, stamat написа:

Какво да направя, като сега ситуацията е такава.

@stamat  Това което можеш да направиш е да спреш да гледаш картинки и да се опиташ да разбереш истинските причини за ситуацията. Хората имат да плащат данъци. 25 милиарда долара(за приходи от крипто) - това са 20% от всички приходи на хазната. Продават Биткоин за да могат да платят.

Цитат

“The $25 billion would represent 20% of capital gain tax receipts (payments) to Treasury, which explains why the IRS cares so much about collecting crypto taxes,” Lee said in a note. “Total receipts for capital gains should hit a record $168 billion (for income tax year 2017), exceeding the $137 billion of receipts in 2007.”

“Selling pressure for bitcoin should be alleviated after April 15th,” Lee said. Tax Days falls on April 17 this year because the 15th is a Sunday.

Ето ти и цялата статия,ако ти се чете:

Bitcoin Price Set to Rise In Late-April After Tax Day

Трябва да се гледат игрите на големите за да се предрече мидълтърна... искат ли да смъкнат цената за да си накупят или не... 

Като пример Вамп беше постнал (не ми се търси поста) за койнбейз като си накупиха бая бтк и след 2 дни цената скочи....

Тоест ако се наблюдават движенията на големите потоци и ги копираме сме ок...

DaPkLHtWsAAYIrB.jpg

преди 30 години е било пророкувано, аз само ще го оставя тука да го гледате, а колкото до фениска, само се замислете той какво символизира и не е ли биткойна да е умирал и да е възкръсвал вече безброй пъти ?

Нещо се случва доста сериозно, вчера итворих един път ордеите и в битфинекс отново играеха за по малко стени сел 4бр от по 2к общо 8к на около 7200$. Появяват се за малко и изчезват. Нещо или някой се опитват да задържа цената надолу.

Според мен м. май, може би ще видим сериозен ход нагоре. До колкото разбрах топ борси ще застанат зад РСК те ще се федерацията, която ще отговаря за транфера на бтк<->сбтк. Отделно юни юли уж трябва да се види обща рамка за регулация и инстуционалните пари ще могат да влезнат.

До сега кой ли не милярдер не каза това е балон и след месец два влиза във балона. Марк Кубейн, Голдман, джейпи морган... сега и Сорос, и някакви слухове за рокфелер... а и старчето Бъфет нещо се е покрил ( там ще се разбере след като влезне и той)

На заден план се случват интересни неща, но ние ще разберем накрая.

• batibon locked and unlocked this topic