vamp111 Posted October 10, 2018 Report Share Posted October 10, 2018 4 часовата в Койнбейс от вчера + перфектен отскок без обем NotLikeMe 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NotLikeMe Posted October 10, 2018 Report Share Posted October 10, 2018 Сори, при акумулация е така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted October 10, 2018 Report Share Posted October 10, 2018 @ivan колко GOD-а успя да стакнеш ? @NotLikeMe мисля че $10К е малко пресилено, но гледайки как реагира пазара на относително малки положителни движения, бих казал, че ФОМО байбек-а на много хора продали във високото началото на годината, би бил чудесно гориво за сериозен скок като цяло вече не бих се учудил на нищо, така че си стоя мирен и без това хартия нямам, а и толкова много биткойни какво да ги правя вече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hjzagf4sb Posted October 10, 2018 Report Share Posted October 10, 2018 42 minutes ago, vamp111 said: като цяло вече не бих се учудил на нищо, така че си стоя мирен и без това хартия нямам, а и толкова много биткойни какво да ги правя вече Е ако имаш чак толкова много, ще те освободя от тази непосилна тежест и с удоволствие ще приема няколко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted October 10, 2018 Report Share Posted October 10, 2018 @hjzagf4sb шегувам се, аз нямам криптовалути, просто админа на сайта замина по топлите страни и ме остави тук да ви облъчвам че крипто НЕ е пирамида... p.s. честно да ти кажа, това си е порок като хазарта или наркотиците или алкохола не знам, болест си е направо, веднъж закачен искаш повече и повече да увеличаваш стака си. Точно админа за който ти говоря някога ми каза спри да измерваш стойността на портфолиото си във долари или фиат ами започни да го гледаш само в биткойн, това преобърна идеята ми за нещата тотално и мисля в момента съм по-далеч и по-добре от където бях тогава. ivan and hpz 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hjzagf4sb Posted October 10, 2018 Report Share Posted October 10, 2018 9 minutes ago, vamp111 said: @hjzagf4sb шегувам се, аз нямам криптовалути, просто админа на сайта замина по топлите страни и ме остави тук да ви облъчвам че крипто НЕ е пирамида... p.s. честно да ти кажа, това си е порок като хазарта или наркотиците или алкохола не знам, болест си е направо, веднъж закачен искаш повече и повече да увеличаваш стака си. Точно админа за който ти говоря някога ми каза спри да измерваш стойността на портфолиото си във долари или фиат ами започни да го гледаш само в биткойн, това преобърна идеята ми за нещата тотално и мисля в момента съм по-далеч и по-добре от където бях тогава. Аз винаги съм търгувал в BTC искам да имам BTC. $ няма голямо значение на този етап имам и стабилна работа и фиат заработвам така или иначе(същото не може да се каже за BTC). Mога да държа и 5 и 10 години и ми се струва, че тоя админ ти е казал правилно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted October 10, 2018 Report Share Posted October 10, 2018 преди 14 минути, vamp111 написа: @hjzagf4sb шегувам се, аз нямам криптовалути, просто админа на сайта замина по топлите страни и ме остави тук да ви облъчвам че крипто НЕ е пирамида... p.s. честно да ти кажа, това си е порок като хазарта или наркотиците или алкохола не знам, болест си е направо, веднъж закачен искаш повече и повече да увеличаваш стака си. Точно админа за който ти говоря някога ми каза спри да измерваш стойността на портфолиото си във долари или фиат ами започни да го гледаш само в биткойн, това преобърна идеята ми за нещата тотално и мисля в момента съм по-далеч и по-добре от където бях тогава. Изобщо не е добре, порок си е от всякъде. Поне да имаше жени в криптото ама тях ги влече само вече ако си стакнал достатъчно olele 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NotLikeMe Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 Малко volatility рано сутрин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 Въобще не е малко... а има ли конкретна причина, или си е поредния обир... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metaflute1 Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 Това намерих ... просто мнение: "You might be wondering WTF? Here’s what happened: The US Federal Reserve has signaled that it will raise interest rates. It just got more expensive to borrow money, credit card rates tied to the prime rate tied to the fed rate will soon go up. Those leveraged long positions just got more expensive to hold so people are liquidating in anticipation of higher rates. The Dow is down 800ish and crypto, as a speculative investment is also taking a hit. Now is a great time to buy if you have the cash (and not credit) to do so. Edit: This is not a bad thing or a dick move by the Fed, the US economy is doing great and at risk of inflation if money is too cheap to borrow." vamp111, Гари and Pistolero 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 Вчерашния селл-офф в сток маркета и после във крипто подплатява малко мнението ми, че в една нова финансова криза, тъй като Биткон все още е рисков актив би бил едно от първите неща разпродадени с цел закупуване на повече долари и/или злато. Биткойн не случайно преди няколко дни го спрегнаха като КОМОДИТИ американците Но, както винаги има едно голямо Но, до сега биткойн по време на рецесия не е наблюдаван как се представя, много спекуланти и предприемачи биха рискували да заложат на него! Вчера Виталик се изказа, че очаква начало на нова финансова криза 2021 год. Pistolero 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 много добре измислено понзи https://yobit.net/en/pump/timer/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 https://www.blockchain.com/btc/address/3KeXRfyU9LZTV3qeN3AZFbKrpv3TSNkzo1 22K биткойна, на къде ли са се запътили Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 много интересно сайтче https://coinmarketbook.cc/ $1.3 trillion buy wall...... metaflute1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 18 minutes ago, vamp111 said: https://www.blockchain.com/btc/address/3KeXRfyU9LZTV3qeN3AZFbKrpv3TSNkzo1 22K биткойна, на къде ли са се запътили @vamp111 както винаги беше много прав в предположението. Ще ни изпомпят преди да се качи. Но тази помпа ще е доста по-дълбока. Тези БТК са на моя "приятел" #КОЙ. Чакаха си новините за да направят спад в цената. 22 000 BTK на куп изобщо не са "МНОГО" предприемачи на стоковата борса, както се твърди в псевдоновините за стадото. Те си карат на всички фронтове, и другите събития бих казал изобщо не са свързани с Биткоин. При такива събития логично би било БТК да се вдигне, както стана с гърците, но сега някой смъкна цената... за да си помислят всички, че актива "не струва" и "хората" се отказват от него. Хаха. Последните дни (може би и заради новините от стадото) се оставихте да ви подведат двама човека, които не спряха да плюят по мен и да съм им черен. Сега квалификацията, че крипто е хазарт НЕ Е правилна. За мен нещата вървят по план, и винаги съм казвал, че трябва да се търгува с предварително изчислени таргети, които не се сменят във времето по никаква причина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 stop-loss bot hunter-a на битмекс, доста точен в сметките както и друг път съм казвал, борсата търгува с/у юзърите си hpz and tziko 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpz Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 17 minutes ago, vamp111 said: stop-loss bot hunter-a на битмекс, доста точен в сметките както и друг път съм казвал, борсата търгува с/у юзърите си Е то това беше ясно. Аз имам 3-4 познати които поддържат такив тип сайтове. Там нещата са ясни, от игра на договори със сигурност може да спечелиш много, ако си отвориш борса преди другите Това си е и болест. Като знаем статистиките, много пъти сме се чудили защо хората продължават да губят... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKadmon Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 Преди 1 час, vamp111 написа: Вчерашния селл-офф в сток маркета и после във крипто подплатява малко мнението ми, че в една нова финансова криза, тъй като Биткон все още е рисков актив би бил едно от първите неща разпродадени с цел закупуване на повече долари и/или злато. Биткойн не случайно преди няколко дни го спрегнаха като КОМОДИТИ американците Но, както винаги има едно голямо Но, до сега биткойн по време на рецесия не е наблюдаван как се представя, много спекуланти и предприемачи биха рискували да заложат на него! Вчера Виталик се изказа, че очаква начало на нова финансова криза 2021 год. В допълнение- Очаква последната финансова криза vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 Преди 1 час, vamp111 написа: stop-loss bot hunter-a на битмекс, доста точен в сметките както и друг път съм казвал, борсата търгува с/у юзърите си Да, абсолютните алчняци... правят разлика с 200 долара от другите борси, мислят си че хората са глупави ли... ccn ги смениха с финекса, което си е доста показателно.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 всъщност усредено по всички US борси цената беше една, снощи само Финекса имаха премия от 70-180$ (може и повече в пика не съм гледал) това нещо преди време го правиха Окех.... само казвам, прави се с цел арбитраж и кой знае какво още Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NotLikeMe Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 5 hours ago, Pistolero said: Въобще не е малко... а има ли конкретна причина, или си е поредния обир... Обикновен ден в крипто, все едно за пръв път виждате пазара и променливостта. Този пазар не е за всеки, само силно психически издръжливите остават в него. Щом все още пишете и коментирате тук, означава че сте в играта, но с пискане нищо не се променя. : ) За дропа тази сутрин обвиняват Японската фондова борса, но за Мекса си беше пладнешки обир. Иначе мисля, че ще видим Барт на графиката, за хубав завършек на деня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistolero Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 Да, главното е че наистина беше пладнешки обир, и от тази гледна точка всички позващи битмекс да се замислят дали да не ги сменят... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 хир уи гоу Pistolero 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 не случайно преди няколко дни публикуваха новата си банка и че банкирането им работи, не случайно държат такава премия, да може повече хора да вкарат койни при тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted October 11, 2018 Report Share Posted October 11, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts